Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
AK - NZ - EP - NXsquad -SRW
Kiedy my byli maluchi, łapali my muchi w paluchi, robili my z muchi wybuchi i kiedy muchi byli zdechluchi, kładli my muchi na blachi i mieli ubaw po pachi.
mam szkołę, mam egzaminy i daje rade przyjechać. a jak ja daję rade to każdy da:)
ZdrowaśTurbinoPowietrzaśPełnaGaz z Toba BłogosławionaśtyMiędzyKolektorami i BłogosławionyOwocŻywotaTwojego Moment
ŚwiętaTurbinoMatkoMocyMódlSię za NamiWolnymiTeraz i w GodzinęBrakuWachyAmen
radziejwwl pisze:Kaiser East side to my mamy gdzie indziej jest na pierwszej stronie wpadaj .
Bombel napisz na 1 stronie o 19 stycznia
Dobra skminilem lekko mi sie pogibalo
A zapomnialem ze juz bylem ale raz
I foty na fb wklejalem
Kiedy my byli maluchi, łapali my muchi w paluchi, robili my z muchi wybuchi i kiedy muchi byli zdechluchi, kładli my muchi na blachi i mieli ubaw po pachi.
radziejwwl pisze:Ja od swiat sobie to mowie i z tygodnia na tydzien tylko nowsze specyfiki dostaje
Przyjedz w piątek to ci taki specyfik podamy, że od razu ozdrowiejesz
Tez chce
Bom chory
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
bartek_nx pisze:mnie jednak nie będzie. jutro drzwi mi wymieniają a jest dużo kucia więc nie dam rady
O masz ci los no to auto kapec robie