ehh i znów bałagan,tym razem ja się odezwę i nie zamierzam nikogo popierać,wytykac czy bronić,dlatego nie należę do żadnej grupy,ale zazwyczaj raz do roku jestem na spocie choć nie muszę po pierwsze taka praca,po drugie mam najdalej,ponad 120km,
bad gen,po twoich postach widzę że jesteś nawet powinienem powiedzieć jest pan mądrym,wyrozumiałym człowiekiem i myślę że zrozumiemy się ale tym i poprzednim forum jestem praktycznie od początków,i baaardzo dużo się tu zmieniło,kiedyś nie było żadnej gr,kuj-pom,ja prowdziłem własny temat włocłwskie spotkanka,miałem dość liczne gronko po połączeniu ze 100nx sqadem,toruń coś tam próbował też,były to fajne czasy zawsze dużo nissanów,a to jakaś ćwiarteczka we włocku :mrgreen:a to pizzeria ,kebaby ostre,co niektórzy pamiętają,nawet płock odwiedził nas no i tak to wygladało,z czasem u mnie grupa malała i malała,ten sprzedał nissana tamten wyjechał itp itd,spotykaliśmy się gr włocławek ciśniemy do bydzi odwiedzić ich, oki pózniej oni nas,innego razu po środku czyli w toruniu i nikt ze starej ekipy nie narzekał,pewenego czasu padł pomysł zlikwidowanie albo bynajmniej odstawienia na bok grup mniejszych miast i została utworzona kuj pom(np str23),i pamietam stało to sie w toruniu klfsolec pewnie też pamieta,ale obiecywano że mozemy raz na jakiś czas spotkać sie po środku czyli w toruniu albo choćby w inowrocławiu i co ani razu nikt nie zaproponował tego

i dlaczego mówisz że nie zamierzasz przyjechać np do torunia bo masz 100km,a pomyśl ja mam co spot być w bydzi ponad 120 mi też to nie uśmiecha się,ale choć raz można było by gdzieś w środku zrobić,cchocby nawet w inie mam juz połowe drogi,fajnie by było

kurcze naprawdę nie lubię i nie mogę patrzeć jak są ostre wymiany zdań i kłucą się co nie którzy na forum,to smutne

zamiast łaczyć dzieli,i teraz wiecie dlaczego jestem tak jakoś nastawiony pesymistycznie ta sytuacje,choć bardzo chcialbym spotować,wg mnie jeżeli są chętni i mam blisko to nawet co tydzień mogą być,bo jestem w gronie miłoś ników nissana,a tak pozostaje mi cieszyć się spotami bardzo częstymi ale uzytkowników motoryzacji japońskiej wszystkich marek bo takowy istnieje ,choc wiadomo górują auta spod znaku h ale klimat fajny, atmosfera miła do póznych godzin i takiego chciąłbym w grupie kuj-pom.pozdrawiam i mam nadzieje że do zobaczenia