Ja tam w przyszla sobote tez mogeHahkuh pisze:ale jak chcecie dzisiaj to luz... jakoś przeżyję

- KORKUĆ (wylot z Olsztyna w stronę Dywit) szrot przed Dywitami po prawej stronieniski pisze:A tak powaznie ,zna ktos jakis szrot w okolicy z czesciami blacharskimi do p10
...nie idę na kortowiadę - zostaw mi kluczyki - popracuję nad autemJastrząb pisze:Taaa kortowiada się zbliża i znów parę dni bez pracy przy aucie........ehhhhh
...hahaha... tak też się spodziewałem, że wypieścisz kocura i wrzucisz fotoJastrząb pisze:Po części oto tak wygląda Almera, pierwsza poważniejsza polerka i oglądanie co trzeba poprawić (a jest kilka drobiazgów).
...hahahhaa... no tak - przed zlotem!Jastrząb pisze:jeb**ć kółka (nomen omen jeszcze zimówki), będą nowe
Jeśli masz zawias typu gwint albo jest mega twardy to słuszna decyzja bo jednyne co on robi na polskich drogach to pogarsza jazdę w porównaniu do zdrowej serii. Na przyszłość poszukaj jakiejś Kayaby AGX ale chyba najlepiej Bilsteina B6 tylko kwestia jak z ceną do Almery GTiJastrząb pisze:Ps. z całym respect-em ale Almera prawdopodobnie wróci do oryginalnego zawieszenia. Nasze drogi są za dziurawe, poza tym buda dostaje odbierając przeciążenia z zawiechy.