Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
mariusek pisze:p.s Kreyzol widziałem dzisiaj promocje na te kijki do łazenia,chcesz??
A ja myślałam, że on ma schowane w plecaku- takie wiesz... składane Krey W Gminie Izabelin są "grupowe chodzenia" - jak nie będziesz miał z kim chodzić, to jakieś babuszki z Izabelina na pewno będą chętne
AGNIESZKA-imię pochodzenia greckiego: hagne, agne "czysta, NIEWINNA" !
Spora grupa z NissanTech'a się wybiera, i od nas wiem że parę wozów będzie, ale nie wiem kto dokładnie.
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.
Zdrowych, pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!
[center]Małe przypomnienie.
Jeszcze do końca miesiąca można zapisać się na bluzy NISSANZONE viewtopic.php?t=5298[/center]
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Również dziękuje za wspaniałe przyjęcie super impreze oprawe, organizacje i wszystko
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia dla Agnieszki i Sebastiana
(mam nadzieje że Panna Młoda sie nie przeziębiła podczas porwania )
Sorki że nie złożyłem życzeń osobiście Młodej Parze, ale mam nadzieję że moje życzenia zostały przekazane przez obecnych na przyjęciu weselnym forumowiczów
Dimon pisze:Sorki że nie złożyłem życzeń osobiście Młodej Parze, ale mam nadzieję że moje życzenia zostały przekazane przez obecnych na przyjęciu weselnym forumowiczów
Trzeba było poczekać 45 min i życzonka złożyć a i posłuchał byś Pani Śpiewaczki nota bene z Moskwy jest
Czeso pisze:Szczególne podziękowania dla właściciela czerwonego volvo v40 za transport w obie strony