No Święta, Święta

No i nie wypłacalnaGonia pisze:I znowu "czarna seria"dzisiaj jadąc do pracy "trafiłam" sarnę
sarna przeżyła, z micrą gorzej; maska, zderzak, lampa, halogen i cholera wie co jeszcze
jeździ...ale nie wygląda
"idę " na allegro poszukać części ...i uważajcie na dziczyznę bo jest nieprzewidywalna...
Micrę się poprawi i będzie śliczna jak zawszeGonia pisze:I znowu "czarna seria"dzisiaj jadąc do pracy "trafiłam" sarnę
sarna przeżyła, z micrą gorzej; maska, zderzak, lampa, halogen i cholera wie co jeszcze
jeździ...ale nie wygląda
"idę " na allegro poszukać części ...i uważajcie na dziczyznę bo jest nieprzewidywalna...
No i będziesz wracałGonia pisze:jak raz przyjedziesz to później nas poznasz![]()
Risto pisze: No no,możemy przecież zrobić spota bez aut,tak jak to wstępnie ustalaliśmy,czyli u Janka.Bus nas zawiezie i przywiezie do Wrocka i wreszcie każdy kto chce będzie mógł bez problemu wychylić co nie co za lepszą kondycję naszych nysek
Auto robi się "na bóstwo"misiek82 pisze:Witam! Gosia jak auto daj jakieś fotki...bo wiesz z opowiadań to kiepsko ocenic jakie szkody. Za to teraz masz motywacje zeby je szybciej zrobicA co do naklejek ja tez chce jedna białą. Poza tym WESOŁYCH ŚWIĄT
Dodo pisze:hej
byłem w waszych rejonach w drugie św. i wracałem we wtorek... wjazd do Wrocka od Modliszowa ogólnie Bielany takie zapchane że szkoda gadaćale wybieram się ponownie w weekend 16-18.04 na rajd Elmot (o ile nie odwołają) bo u szwagra pod leśniczówką odcinek specjalny więc szkoda przegapić
Kiedy macie jakiegoś spota
![]()
![]()