GRUPA ŚLĄSKA -> KATOWICE
Pogoda mnie pokonała,nie dam rady wyjechać,...to do lutego .
Zestaw siłowników do podnoszenia maski Qashqai J10 i J11 ,X Trail T-31 T-32chcesz wiedzieć więcej info na PW
viewtopic.php?t=18075
viewtopic.php?t=18075
Tak z tym się zgodze. Teraz wróciłem z Katowic... po słuczceGHOSTRIDER pisze:Teraz sa ciezkie warunki a nie sztuka sie porozbijac w drodze.

Baba mi w bok wjechała.
http://img37.imageshack.us/i/08012010076.jpg/
http://img686.imageshack.us/i/08012010075.jpg/
Spota nie przekladam moge co najwyzej dolozyc kolejny na nastepny tydzien.
Kto chce ten przyjedzie dzisiaj jest spot o 19:00 tak jak mialo byc
Kto chce ten przyjedzie dzisiaj jest spot o 19:00 tak jak mialo byc
blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- hansior
- doświadczony forumowicz
Ale wiesz...nie ma co na siłę się wybierać...zwłaszcza że kilka osób ma dość kawałek pod Ikeęjankbkak pisze:Co z was za klubowicze wystarczy trochę śniegu a już narzekacie bee-ee nieładnie wstydźcie się ha ha a ja przyjadę

A co do przekładanie spota to nie ma sensu... wiadomo jaka pogoda będzie za tydzień?

[ Dodano: 2010-01-08, 18:15 ]
To może wybierzesz się z nami na Wyrazów w niedzielę?sorenso pisze:Pogoda wredna i tym razem odpuszczę ale następnym razem bede:)
Pozdrawiam.

Miło by było poznać kogoś zza miedzy

CENTO & NYSKA
SPRZEDAM 4 OPONKI 175/65r14 Dębica Furio
No spocik bardzo fajny. Myslalem ze bedzie dretwo ale byla naprawde duza frekwencja jak na taka pogode. Co do niedzieli wyjazd bedzie o 11 tylko ja nie jade bo bedzie dla mnie to za bardzo meczace, a wszystkie info dostaniecie odemnie na pw.
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- hansior
- doświadczony forumowicz
Szkoda że nie dałem rady byc na spociemerid pisze:No spocik bardzo fajny. Myslalem ze bedzie dretwo ale byla naprawde duza frekwencja jak na taka pogode. Co do niedzieli wyjazd bedzie o 11 tylko ja nie jade bo bedzie dla mnie to za bardzo meczace, a wszystkie info dostaniecie odemnie na pw.

CENTO & NYSKA
udział kosztuje min 10zł ale kazdy moze dac ile chce bo tak jak już pisałam cała kasa idzie na WOŚP 

"O ludziach posiadających samochód nie powinno mówić się zmotoryzowani tylko skołowani."
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
merid co z Toba... na sylwka nie dotarłeś teraz nie jedziesz... nie ładnie ... chyba sie pogniewamy 

"O ludziach posiadających samochód nie powinno mówić się zmotoryzowani tylko skołowani."
Andrzej Majewski
Mieczysław M. Szargan
Andrzej Majewski
Mieczysław M. Szargan
BO NIE WYTRZYMAM TYLE NA DWORZE Z ZEPSUTYM OBOJCZYKIEM 
NIE GNIEWAJ SIE NADROBIMY TO I POZADNIE NA OGOLNOPOLSKIM

NIE GNIEWAJ SIE NADROBIMY TO I POZADNIE NA OGOLNOPOLSKIM

Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
spoko... to rozumiem ze na ogolnopolski sie zgadujemy i jedziemy na kilka aut ze sląska?? a potem w bydgoszczy przyłączymy się do Warszawy
ale na to jest jeszcze sporo czasu jakies pol roku

Andrzej Majewski
Mieczysław M. Szargan
Andrzej Majewski
Mieczysław M. Szargan