Wawa % spot - propozycje
uuu to nie dobrze
ale w sumie do soboty to "prawie" minie tydzień ... więc może jednak

Jaca jak Ci się nie uda naprawić szyby to też mam nadzieje że wpadniesz
z WWL to chyba nawet jednym pociągiem by Ci się udało dojechać
Fajnie jak to porządnie zorganizujemy ... przydała by się taki żeliwny gar zawieszony nad ogniskiem to wtedy i Karol kure by mógł mieć ... no i jakiegoś grzańca wypadło by chyba zrobić co by nie zamarznąć.
A co do składki to nie wiem ... w sumie nie ma na co się składać każdy weźmie trochę kiełby coś do picia i będzie git. ale że by był wypas to możemy się zrzucić po pare groszy.

Jaca jak Ci się nie uda naprawić szyby to też mam nadzieje że wpadniesz

Fajnie jak to porządnie zorganizujemy ... przydała by się taki żeliwny gar zawieszony nad ogniskiem to wtedy i Karol kure by mógł mieć ... no i jakiegoś grzańca wypadło by chyba zrobić co by nie zamarznąć.
A co do składki to nie wiem ... w sumie nie ma na co się składać każdy weźmie trochę kiełby coś do picia i będzie git. ale że by był wypas to możemy się zrzucić po pare groszy.
ja jestem też za 
sanki jakieś na całkowicie metalowych płozach ogarnę w tygodniu w Makro, Kiełbę się kupi, %-ty weźmie no i może jeszcze coś wyczaruję
co do transportu to pewno się wyklaruje na tygodniu, ale ten pomysł z jechaniem pociągiem nie jest taki tragiczny = każdy będzie mógł pić a potem wróci się też PKP ;_ chyba że jendak jedziemy autami to najlepiej po kilka osób w auto bo nie ma co każdy sam - ale to już chyba ktoś pisał
Ponadto jakoś trza zawojowac by NIEWINNĄ zgarnąć bo co będzie sama siedziała w chatynce?
A tak wogóle czy ktoś mnie ew przygarnie jak by się miało okazać że będę miał być wieziony
bo samemu jechać w aucie to kicha, chyba że jedziem Stoiłeczną NZ PKP do dzirardowa?
Jak z tym noclegiem co o nim było wspomniane? bo wtedy ew trza wziąć piżamkę
czy ew się decydujemy? bo nie ma co Madzi nalotu z noclegiem chyba robić 
Pozdr serdecznie tymcz

sanki jakieś na całkowicie metalowych płozach ogarnę w tygodniu w Makro, Kiełbę się kupi, %-ty weźmie no i może jeszcze coś wyczaruję

co do transportu to pewno się wyklaruje na tygodniu, ale ten pomysł z jechaniem pociągiem nie jest taki tragiczny = każdy będzie mógł pić a potem wróci się też PKP ;_ chyba że jendak jedziemy autami to najlepiej po kilka osób w auto bo nie ma co każdy sam - ale to już chyba ktoś pisał

Ponadto jakoś trza zawojowac by NIEWINNĄ zgarnąć bo co będzie sama siedziała w chatynce?
A tak wogóle czy ktoś mnie ew przygarnie jak by się miało okazać że będę miał być wieziony

Jak z tym noclegiem co o nim było wspomniane? bo wtedy ew trza wziąć piżamkę

Pozdr serdecznie tymcz
Radca Prawny, Mediator
z Klubem Nissana od III.MMIX
z Klubem Nissana od III.MMIX
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
nie no takie rzeczy tez bedziemy mieli ze sobą, termosy niech kazdy wezmie, co w termosach to juz
wasza sprawa
trzeba by by;lo ogarnac miejsce siedzące, mianowicie jakies pniaki czy cos w tym stylu no chyba ze na sankach bedziemy siedzieli przy ognisku, Madziula, dowiedz sie Czy masz mozliwosc zalatwienia patykow na te kiełby
wasza sprawa

P.U.H. Rybak
Przewóz Osób 604-564-355
Przewóz Osób 604-564-355
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
Też jestem za widnością żeby tam wszystko ładnie przygotować 
Jak to Karol na początku napisał:
... więc pewnie samochodowy playback nam pozostanie. Chyba że sami pośpiewamy, jeżeli są chętni to wezmę śpiewniki 

Jak to Karol na początku napisał:
to jeszcze jakąś muzykę by się przydało zorganizować ... górali ze skrzypkami nie skołujemy raczej, Natalia na cello też nam nie zagraKarol pisze:nastepnym razem trzeba zaplanowac zdecydowanie bardziej taki szal w sniegu(ognisko, wino i muzyka)

- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
to taka lista w skrócie co trzeba wziąć:
- 2xciepłe ubrania coby w mokrych nie siedziec przy ogniu
- sanki, deski, poddupki, narty, skutery, pługi badz inne do szalenstw
- sznury mocne, liny, linki holownicze
- kto ma suche drewno do kominów to tez ile może
- plastiki, kiełbaski, przyprawki (grisza dodatkowo ciasto i grzaniec)
trzeba obczaic dojazd, kto autem itd godzine i mozemy kontynuować białe szaleństwo
- 2xciepłe ubrania coby w mokrych nie siedziec przy ogniu
- sanki, deski, poddupki, narty, skutery, pługi badz inne do szalenstw
- sznury mocne, liny, linki holownicze
- kto ma suche drewno do kominów to tez ile może

- plastiki, kiełbaski, przyprawki (grisza dodatkowo ciasto i grzaniec)

trzeba obczaic dojazd, kto autem itd godzine i mozemy kontynuować białe szaleństwo

P.U.H. Rybak
Przewóz Osób 604-564-355
Przewóz Osób 604-564-355
myślę że z noclegiem nie ma co kombinować. Ja od biedy mogę kierować, z tym że samochód mam raczej 2 osobowy licząc sprzęt zimowy
Suche drewno postaram się ogarnąć jutro, jak się nie uda to dam znać i będziemy kombinować. Zakupy też uważam że na miejscu można ogarnąć. I wg mnie dobrze by było być na miejscu koło 16 żeby był czas na wszytko

Suche drewno postaram się ogarnąć jutro, jak się nie uda to dam znać i będziemy kombinować. Zakupy też uważam że na miejscu można ogarnąć. I wg mnie dobrze by było być na miejscu koło 16 żeby był czas na wszytko
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
ja nawet powiedziałbym wczesniej, 14, 15 zeby poki widno moc wszystko ogarnac i dopracowac, zeby jak wrocimy nie marznac i nie tracic na to czasu ale zobaczymy jak reszta z czasem wyjdzie. sa pociagi tez, pociągi z międzyborowa:
22:16
23:16
04:27
04:54
fakt ze ten kto sie na to zdecyduje a Wpry chyba wszystkie tak polecą musieliby dac komus sanki do transportu
22:16
23:16
04:27
04:54
fakt ze ten kto sie na to zdecyduje a Wpry chyba wszystkie tak polecą musieliby dac komus sanki do transportu
P.U.H. Rybak
Przewóz Osób 604-564-355
Przewóz Osób 604-564-355
i tak jedzie się przez Pruszków więc policzmy ile osób jedzie, ogarnijmy pare pakownych samochodów i już. Do mnie na upartego dwie niezbyt zamaszyste i wysokie osoby mogły by wejść + ze dwie pary sanek i snow slider. Ale drewno... lipa troche.
Magda nie możemy odkupić od kogoś troche drewna na miejscu?
Magda nie możemy odkupić od kogoś troche drewna na miejscu?
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
- Rokfor WPR
- aktywny forumowicz