Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
MANIEKŻYJE
Mam urlop więc nie zawsze mam dostęp do neta. Obserwuję temat ale siedzę cicho. Do Ornety nie jadę bo w ten weekend nie będę w stanie.
pioters, MAX-USŁUGE sobie odpuść widziałem jak malują , po prostu żenada. Jeśli będziesz robił na ubezpieczenie to w serwisie renault i u Daszuty robią dobrze. W renault robią lepiej.
BYŁA - PRAWDOPODOBNIE NAJSTARSZA P10 W POLSCE
JEST - Saab 9-5 , 2.0t , 1997 rok , na wypasie , wydech 2,75 " na razie tylko , będzie więcej
Maniek-ol pisze:MANIEK ŻYJE
Mam urlop więc nie zawsze mam dostęp do neta. Obserwuję temat ale siedzę cicho. Do Ornety nie jadę bo w ten weekend nie będę w stanie.
No teraz już wiemy że żyjesz W takim razie jak w tym tygodniu wypad do Ornety to może w przyszłym spot zrobimy co wy na to
Hahkuh pisze:[o czasach ze zlotu widzę że z ciebie konkretny zawodnik
P.S A co się dzieje z Mańkiem bo coś się nie odzywa od dłuższego czasu
Gdzie tam, Panie!...Nawet nawrotu nie umiem dobrze zrobić, ale jak na pierwszy w życiu oes to czas chyba dobry był.
Plany mi się zmieniają jak w kalejdoskopie, jednak nawet pod domek nie pojadę, a niestety chyba będę poza Olsztynem, więc raczej odpadam, jeśli by coś się zmieniło to dam znać.
mushroom pisze:Gdzie tam, Panie!...Nawet nawrotu nie umiem dobrze zrobić, ale jak na pierwszy w życiu oes to czas chyba dobry był.
Plany mi się zmieniają jak w kalejdoskopie, jednak nawet pod domek nie pojadę, a niestety chyba będę poza Olsztynem, więc raczej odpadam, jeśli by coś się zmieniło to dam znać.
No to będziesz miał okazje dopracować ten element No trudno czyli kolejna osoba odpada tak sie zastanawiam czy może zrobić wypad w innym terminie bo w tą niedziele ma być chyba marna deszczowa pogoda. Jastrząb co ty na to Na wodzie też dobrze potrenować ale jak będzie padać to trochę lipa
Jastrząb pisze:Tołek z tą pogodą to dupa, też zastanawiam się co robić, chyba sobie odpuścimy ten wypad
Dokładnie. Zróbmy spota (może wpadnie i zapozna się z nami kolega pioters )
A za tydzień -jak meteo Bozia pozwoli- bujniemy torby na lotnisko. Dobrze gadam?
No ale dobrze gadam, czy nie?
Hahkuh, no i dobrze gadasz Co do pogody to nie wiadomo jak będzie ale lepiej przełożyć żeby było nas więcej na pojeżdżawce W takim razie spota robimy w tą niedziele a wypad za tydzień jak będzie pogoda w miarę więc szykować się ludzie żeby nas tam pojechało paru to i będzie ciekawiej
Lepiej Jest mega lepiej,gratki ode mnie Jedyne co bym poprawił,jeśli mogę zasugerować,to grill jakoś ten bez znaczka mi nie za bardzo pasuje.No i myślę że dobrym pomysłem na kolejny mod jest obniżenie,będzie lepiej wyglądał i się lepiej prowadził
P.S Nie widzę sprzeciwu innych w takim razie jutro spot
No i po spocie było nas od cholery...dwóch ale i tak było fajnie Ustaliliśmy że Hahkuh, i Jastrząb, dostaną bana wakacyjnego od forum za olanie spotu
P.S Nie możliwe się stało po spocie widziałem Rysia od nas z żona która właśnie go wiozła
Ostatnio zmieniony 2011-07-17, 19:40 przez Tołek, łącznie zmieniany 1 raz.