GRUPA TRÓJMIASTO
Będę na 100% 

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

U nas na wariackich papierach, czyli się okaże
[ Dodano: 2012-10-17, 13:42 ]
Taka myślówka mnie złapała... Kiedyś był sztywny termin i albo komuś pasowało albo nie. Zazwyczaj robiło się wszystko aby być. Niedzielne spotkania były jak zajęcia obowiązkowe czy pozaszkolne. Sztywny termin i sztywna godzina... Każdy wiedział, że druga niedziela miesiąca jest zarezerwowana na nissany
Od ponad roku zrobiła się mieszanka wybuchowa. Wiadomo, że nie każdemu się dogodzi. Jak zły dzień to zła godzina. Wtedy zaczyna się licytacja, kto, kiedy i jak... Musimy pomyśleć o osobach, które może i odwiedziłyby nasz spot, tylko nigdy nie wiedzą kiedy. My się tak skumplowaliśmy i widujemy się w różnych terminach i nie koniecznie ze względu na nissany- co jest mega sukcesem dla klubu
Powyższe do przemyślenia.
Draguś "przywódco", proszę o ogarnięcie "ludu" i zmianę " GRUPA TRÓJMIASTO najbliższy spot 20 V g15.00 Gdynia,PolankaR"

[ Dodano: 2012-10-17, 13:42 ]
Taka myślówka mnie złapała... Kiedyś był sztywny termin i albo komuś pasowało albo nie. Zazwyczaj robiło się wszystko aby być. Niedzielne spotkania były jak zajęcia obowiązkowe czy pozaszkolne. Sztywny termin i sztywna godzina... Każdy wiedział, że druga niedziela miesiąca jest zarezerwowana na nissany

Od ponad roku zrobiła się mieszanka wybuchowa. Wiadomo, że nie każdemu się dogodzi. Jak zły dzień to zła godzina. Wtedy zaczyna się licytacja, kto, kiedy i jak... Musimy pomyśleć o osobach, które może i odwiedziłyby nasz spot, tylko nigdy nie wiedzą kiedy. My się tak skumplowaliśmy i widujemy się w różnych terminach i nie koniecznie ze względu na nissany- co jest mega sukcesem dla klubu

Powyższe do przemyślenia.
Draguś "przywódco", proszę o ogarnięcie "ludu" i zmianę " GRUPA TRÓJMIASTO najbliższy spot 20 V g15.00 Gdynia,PolankaR"

Mama ale zrobiło się tak po tym jak parę razy właśnie w 2 niedzielę miesiąca były po 2 osoby na spocie ( kiedyś mi się zdarzyło przyjechać do Gdyni na Polankę i nikt inny się nie zjawił...) dlatego jak pamiętam ( a oczywiście mogę się mylić) stwierdziliśmy razem że ruchomy termin może być lepszy ze względu, że może się więcej ludzi zgrać w innym terminie niż ta właśnie 2 niedziela miesiąca.NaMiBiA pisze:Od ponad roku zrobiła się mieszanka wybuchowa.
I właśnie gdzie najbliższy spot?
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

Dziękuję wszystkim za przybycie
meeega udany spot dużo osób dużo śmiechu i dużo wspólnie spędzonego czasu
oby każdy następny był jeszcze lepszy 

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

To na pewno moja wina wstydziły się mnie 

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

Mnie aż do spota urodzinowego nie będzie, niestety z czasem krucho.
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

Witam.
Zbieramy wpłaty i zamówienia na kalendarze. Sa to kalandarze 13 stronnicowe A3. Potrzeba co najmniej 100 szt by ruszyć z produkcją. Więcej info:
viewtopic.php?t=10437&start=0
Zbieramy wpłaty i zamówienia na kalendarze. Sa to kalandarze 13 stronnicowe A3. Potrzeba co najmniej 100 szt by ruszyć z produkcją. Więcej info:
viewtopic.php?t=10437&start=0
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:

" Napisano 27 listopad 2012, 12:58
Hej Panowie i Panie
jestem tu nowy i przymierzam się do kupienia p12 i mam w zwiazku z tym pytanie do grupy z pomorza
znalazłem srebrną p12 okejoną - nissan klub polska.
może jest to auto któregoś z klubowiczów ? Srebrna p12 kombi 1.8 16V, harakterystyczne dla auta jest to ze jest po gradobicu, maska i cały dach.
Samochód jest w Gdańsku ale numery ma obce (inne wojewodztwo). Może ktoś coś bliżej wie lub wie którego to forumowicza ?
Pozdrawiam
Krzysiek"
Powiem szczerze, że nie mam pojęcia. Jedyna osoba która mi się kojarzy to Piomal- pewnie się mylę... Ktoś coś wie?
Hej Panowie i Panie

może jest to auto któregoś z klubowiczów ? Srebrna p12 kombi 1.8 16V, harakterystyczne dla auta jest to ze jest po gradobicu, maska i cały dach.
Samochód jest w Gdańsku ale numery ma obce (inne wojewodztwo). Może ktoś coś bliżej wie lub wie którego to forumowicza ?
Pozdrawiam
Krzysiek"
Powiem szczerze, że nie mam pojęcia. Jedyna osoba która mi się kojarzy to Piomal- pewnie się mylę... Ktoś coś wie?