Co do konkurowania z innymi grupami-w ogóle tego nie rozumiem- o co Ci chodzi?
Co do przytyku, że mam wolne 2 miesiace-przełknęłam, np. scubziki tez pracują tak jak Ty, ale potrafili zaplanować sobie urlop, gdyby wiedzieli, ze nie beda mogli wziac urlopu nie deklarowali by wyjazdu. Cubuś nie wiedział czy bedzie mógł i nie deklarował/wpłacał zaliczki-czysta sytuacja, kamil12 od poczatku mówił, że podjedzie, ale nie może wziac domku bo nie jest pewien czy będzie mógł. Czyli można załatwić to normalnie Dziękuje im za to.
W Waszym przypadku martwi mnie późne dostarczenie info i mam nadzieję, ze scubzik będzie mógł odwołać Wasz domek. Tyle z mojej strony.
Jesli masz ochotę jeszcze na mnie pokrzyczeć proponuję na spocie (na ktorych jednak czasem bywam) albo telefonicznie, bądz przez PW chyba, że masz ochotę pokazac jak bardzo jestes niezadowolona z przynależnosci do łódzkiej albo z moich decyzji/wypowiedzi.
tu jakby problem rozwiązuje się sam, ponieważ na "centralnym" stawiam pożegnalną flaszkę. Mozesz odetchnąc*Kazik* pisze:Naprawdę niesmacznie zaczyna się czuć większość osób w tej grupie,