A i jeszcze jedno. W lutym przyjeżdżamy w komplecie, czyli we trójkę.
GRUPA KUJAWSKO-POMORSKA
Jak już wcześniej pisałem, na spot przyjedziemy razem z Szymonkiem. Sala bilardowa ostatnio zrobiła się miejscem dla palących, co może się małemu nie spodobać...El_Diablo pisze:Przypominam o Spocie 6 lutego - miejsce spotkania bez zmian, czyli parking Galerii Pomorskiej pod największą reklamą, ale możliwa zmiana lokalizacji co do klubu
No właśnie dlatego szukam czegoś innego bo już nawet mnie ten smród przeszkadzał.sxp22 pisze:Jak już wcześniej pisałem, na spot przyjedziemy razem z Szymonkiem. Sala bilardowa ostatnio zrobiła się miejscem dla palących, co może się małemu nie spodobać...El_Diablo pisze:Przypominam o Spocie 6 lutego - miejsce spotkania bez zmian, czyli parking Galerii Pomorskiej pod największą reklamą, ale możliwa zmiana lokalizacji co do klubu
[ Dodano: 2011-01-25, 10:16 ]
A młodego tym bardziej trzeba chronić
powinien jeszcze dojechać kolega ze Żnina primerką no i może w koncu ja znajdę chwilę żeby się pojawić
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
Siemka koledzy jak widać jestem nowym klubowiczem. Primerka oczywiście ruda, a skąd wecie ?
postaram się przyjechać ale własnie oddałem auto do lakiernika. Nie wiem czy zdąży pomalować ja cala.
[ Dodano: 2011-01-31, 19:57 ]
A druga sprawa to taka, ze kobitka jest w ciąży i własnie na 6 lut. ma termin... Także może być ciężko.
[ Dodano: 2011-01-31, 19:57 ]
A druga sprawa to taka, ze kobitka jest w ciąży i własnie na 6 lut. ma termin... Także może być ciężko.
Witaj w gronie Quszi
!
Jeśli nie dotrzesz to będziemy na następnym spocie czekać. Dzidzia jest najważniejsza.
A propos dzidzi. Szymon był ostatnio na szczepieniu, i po tym wszystkim nie czuł się za dobrze. Ale można powiedzieć że już jest w pełni sił.
Mówiłem mu że w niedzielę jedziemy razem na spota. Nie może się doczekać na poznanie nowych cioć i wujków...

To wspieraj ją i trzymaj za rękę.A druga sprawa to taka, ze kobitka jest w ciąży i właśnie na 6 lut. ma termin... Także może być ciężko.
Jeśli nie dotrzesz to będziemy na następnym spocie czekać. Dzidzia jest najważniejsza.
A propos dzidzi. Szymon był ostatnio na szczepieniu, i po tym wszystkim nie czuł się za dobrze. Ale można powiedzieć że już jest w pełni sił.
Mówiłem mu że w niedzielę jedziemy razem na spota. Nie może się doczekać na poznanie nowych cioć i wujków...
Pracuje w Inter własnie. Sprzedaje Cyfre+. Autko teraz będzie się lepiej prezentowa nakładam cały lakier bo był oryginalny i już trochę zniszczonyniski pisze:Skąd wiemy ? Podziwiałem ją kilka miechów temu pod InterJak będziesz mógł się wybrać to daj mi znać bo jesteśmy z tego samego ,,miasta"
A co do dzidzi to będę trzymał żonkę z rękę. To już drugie i styka, kasa musi być na modernizacje nyski hehe
Moja Primerka P11 Hatchback (Pomarańczowy metalik - lub jak kto woli Rudy
)
2.0 16V 131KM Pb + LPG SLX z 97r
2.0 16V 131KM Pb + LPG SLX z 97r
no i właśnie nie zdążyliśmy na czas pozdrowienia dla Alfy i dzięki za spotkanie na fajeczce
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz