Zlot Centralny-integracyjny, 16-18.07.2010r
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
hmmm, ktos tu śmiał mnie przegapić będe ok 13:00 (najpoźniej).Duchu pisze:Autko wypucowane gotowy a tak w ogóle od ktorej ktos tam bedzie pewnie bylo napisane ale przegapilem
Grisha odpadł-praca
a co do kąpieli to przykro mi, ale taka jest w tej chwili opinia o tym kąpielisku, a co do Fajnie, to moim zdaniem bedzie fajnie, niezależnie od tego czy mozna się kapać czy nie ale jeśli ktos zrezygnuje z powodu braku kapieliska to zrozumiemy. cieszyć się nie będę.
Pozdrawiam
Duchu pisze:a dajta spokój ważne że jest wspólna pasja i ludzie a jak komuś będzie brakować wody to pojedzemy do sklepu kupimy duuuuuuuuużo wody i wykopiemy sobie własny staw
good idea może basen przywioze a tak powaznie zawsze rano w sobotę mozemy znaleźć (chyba) kilka kierowców wśród nas i zapakowac auta by przejechac sie do TM, tam gdzie kapiel dozowolona ale po południu i tak "pomeczyć" Was trochę chcę tymi "konkurencjami"
no niestety na przełożonego nic nie poradzę do pracy trzeba iść - taki urok w moim przypadkuainkaa pisze:Grisha odpadł-praca
zobaczymy o której wyjdę z roboty, może jednak wsadzę 4 litery do auta i do Was przyjadę - ale to zależy o której będę jutro wolny. Tak się nastawiłem na ten wspólny wypad
jak będę jutro wolny to bede do Was dzwonił, by dowiedzieć się na jakim jesteście etapie
a w niedzielkę do której będziecie działać na miejscu?
Pozdr u nas w Wawie dziś temp odczuwalna podobno 41 stopni
Już wiem jutro w pracy będe gdzieś do 19.00, więc może jednak do Was przyjadę, byłbym pewno ok 22.00 będziescie jeszcze imprezowac czy juz wszyscy zaniemogą ?
thx za info
Radca Prawny, Mediator
z Klubem Nissana od III.MMIX
Grisha, o 20 w Trescie zaczyna się główna impreza przyjeżdza DJ itd hehe
W niedziele zależy od pogody jak będzie łądnie to siedzimy do popołudnia jak lipa to po wytrzeźwieniu śmigamy
[ Dodano: 2010-07-16, 09:25 ]
W niedziele zależy od pogody jak będzie łądnie to siedzimy do popołudnia jak lipa to po wytrzeźwieniu śmigamy
[ Dodano: 2010-07-16, 09:25 ]
Niestety te nowe (albo tanie) materace mają tak skonstruowane korki że nie da się nadmuchać USTAMIainkaa pisze:
a co juz "dmuchać" nie umiecie?
Nissan Primera SR20DE+T
to jak dla mnie miód malina, więc będę wieczorkiem tak myślę koło 21.00 powinienem dac radęNeptune pisze:Grisha, o 20 w Trescie zaczyna się główna impreza przyjeżdza DJ itd hehe
[ Dodano: 2010-07-16, 09:25 ]Niestety te nowe (albo tanie) materace mają tak skonstruowane korki że nie da się nadmuchać USTAMIainkaa pisze:
a co juz "dmuchać" nie umiecie?
mam nadzieję że znajdzie się kawałek trawki na tym polu dla moich 4 kółek
jakby co to tel do Was mam i mam nadzieję że będziecie w stanie odebrać hihi
Radca Prawny, Mediator
Nie kuś Ryba .. nie kuśRyba pisze:beda nagrody ja chce buzi
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
Mnie raczej nie będzie ale duchem jestem z wami
Nasze Nisma
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM
- Supernissan
- wiem o czym pisze
- Kontakt:
Też byłem, piwo i nie tylko piłem
Pozdrowienia dla Grupy Łódzkiej i podziękowania za organizację, pomysły (jak wspomniane przez Szymqa wyścigi ), "wypadającą szczękę" , nocną włóczęgę do karetki z tym związaną, miłą atmosferę, wspólne grillowanie i wiele innych.
I jeszcze specjalne podziękowania dla ainkii za dopilotowanie mnie nocą do ośrodka
Pozdro dla obecnych i niech żałują Ci co nie przyjechali
Pierwszy Reprezentant Stołecznej
Mas
Pozdrowienia dla Grupy Łódzkiej i podziękowania za organizację, pomysły (jak wspomniane przez Szymqa wyścigi ), "wypadającą szczękę" , nocną włóczęgę do karetki z tym związaną, miłą atmosferę, wspólne grillowanie i wiele innych.
I jeszcze specjalne podziękowania dla ainkii za dopilotowanie mnie nocą do ośrodka
Pozdro dla obecnych i niech żałują Ci co nie przyjechali
Pierwszy Reprezentant Stołecznej
Mas