Pomoc dla powodzian
Piłę spalinową ogarnę u siebie tak samo spalinową kose. Wodę w baniaki tez można ode mnie wziąć (mam w kranie z ujęcia głębinowego)
Nasze Nisma
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM

Załatwione !jaca V6 pisze:Szymeq, niech sie Łukasz dowie czy w domu z małymi dziewczynkami bedą mieli kontener, jeżeli jest potrzebny to niech zamówią na sobote
Kurcze mogę mieć problem z agregatem ... w chwili obecnej ten który chciałem pożyczyć pracuje w okolicach Sandomierza i nie wiadomo czy do soboty wróci

Z nissanem od 2005 roku

- jednym domu jest dziewczynka ok 2 latka,Pszczółka pisze:czy sa tam male dzieci?
- w drugim domu jest chłopczyk ok 3 lat,
- w trzecim są 2 dziewczynki ok 5-7 lat.
O tych wiemy.
Ostatnio zmieniony 2010-06-20, 20:50 przez Szymeq, łącznie zmieniany 1 raz.
Z nissanem od 2005 roku

- Tomasz WPR
- fanatyk nissana
A rozumiem że u dziadka w białej czapce w sobotę rano przyjedzie kontener? On sam to ogarnie czy Wy to zrobiliście czy trzeba dopiero to zrobić?
Co myślicie o zakupach? Zrobimy je w płocku jak już będziemy wiedzieli co mamy po piątkowej zbiórce? Wtedy będziemy wiedzieli też co potrzebujemy. Łatwiej będzie ogarnąć transport z Płocka więc tak chyba będzie najlepiej, pojedzie kilka osób a reszta będzie już działać, jak Michallo nie ogarnie transportu z firmy to może trzeba pogadać czy ze sklepu nie da rady w ramach pomocy załatwić transportu gratis? Bo coś mi się wydaje że nawet nasza liczna grupa kombi może nie dać rady.
Co myślicie o zakupach? Zrobimy je w płocku jak już będziemy wiedzieli co mamy po piątkowej zbiórce? Wtedy będziemy wiedzieli też co potrzebujemy. Łatwiej będzie ogarnąć transport z Płocka więc tak chyba będzie najlepiej, pojedzie kilka osób a reszta będzie już działać, jak Michallo nie ogarnie transportu z firmy to może trzeba pogadać czy ze sklepu nie da rady w ramach pomocy załatwić transportu gratis? Bo coś mi się wydaje że nawet nasza liczna grupa kombi może nie dać rady.
Worki na śmieci, wkrętarki, młotki, wkrętaki, wkręty, śruby, gwoździe itp = może się przydać
Ostatnio zmieniony 2010-06-20, 21:05 przez Szymeq, łącznie zmieniany 1 raz.
Z nissanem od 2005 roku

po znajomych popytam i coś dostarczę jak nie osobiście następnym razem to Adex z Madzią i Sajmooonem teraz ...Szymeq pisze:- jednym domu jest dziewczynka ok 2 latka,
Pozdrawiam
SnowLady ...
Z nissanem od sierpnia 2005
Ważne sprawy i nie tylko: 504619604
SnowLady ...
Z nissanem od sierpnia 2005

Ważne sprawy i nie tylko: 504619604

- Tomasz WPR
- fanatyk nissana
Dziadek liczy na nas, myślę że miło mu się zrobiło że ktoś się zainteresował.
Spróbujcie nie skupiać się tak bardzo na ciuchach, może coś z kuchni wyniesiecie albo z łazienki, rzeczy których byście potrzebowali jak byście się wprowadzali do całkiem pustego domu. Garnek, patelnia, nawet sztućce, popatrzcie po kuchni i łazience i pomyślcie że tam jest tylko szlam na ścianach.
Spróbujcie nie skupiać się tak bardzo na ciuchach, może coś z kuchni wyniesiecie albo z łazienki, rzeczy których byście potrzebowali jak byście się wprowadzali do całkiem pustego domu. Garnek, patelnia, nawet sztućce, popatrzcie po kuchni i łazience i pomyślcie że tam jest tylko szlam na ścianach.
Co do dzieci, one są przerażone i załamane, o ile dorośli rozumieją co sie stało tak maluchy nie do końca, wszystko co może wywołać uśmiech na ich twarzach jest bezcenne, wszystko co moze tym maluchom ułatwić choćby kilka chwil życia w ich sytuacji jest niezbedneSzymeq pisze:- jednym domu jest dziewczynka ok 2 latka,Pszczółka pisze:czy sa tam male dzieci?
O tych wiemy.
Z Klubem Nissana od 2004 roku - ( NKP - NZ )
czyli jakieś maskotki, zabawki i te sprawy tak?
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs

Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
- Tomasz WPR
- fanatyk nissana
W zasadzie stoi tam zakaz wjazdu na pewnym odcinku drogi prowadzącej w okolice Troszyna ale jako pomoc pojechaliśmy, do samego Troszyna też niby nie można wjechac ale tym sie już zajmiemy my, uprzedziłem Policjantów patrolujących teren że będziemy, swoją drogą są chętni nam pomóc co leży w ich kompetencji a na pewno nie przeszkadzaćsawickas pisze:a jak wyglada sytuacja z drogami tam wszystkie otwarte?
Z Klubem Nissana od 2004 roku - ( NKP - NZ )
- Tomasz WPR
- fanatyk nissana
Jakie gabaryty mają te meble- pytanie do Seby i Siwego.
Jeżeli na ścianach w domach jest tynk, farba, cokolwiek organicznego to trzeba to skuć. Inaczej będzie grzyb. Tak samo deski. Zerwać, przejrzeć, osuszyć. Wiecie, żeby nie było to też "robota głupiego"
Jeżeli na ścianach w domach jest tynk, farba, cokolwiek organicznego to trzeba to skuć. Inaczej będzie grzyb. Tak samo deski. Zerwać, przejrzeć, osuszyć. Wiecie, żeby nie było to też "robota głupiego"
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
z klubem Nissana od grudnia 2005
- Tomasz WPR
- fanatyk nissana
ja przywiozę od snowlady tapczan i pralkę, okazało się ze sąsiadka ma zbędna pralkę tak wiec jeszcze wrzucę ją do chłopaków na warsztat aby zobaczyli czy wszytko w niej gra i tez upchne w kombi. agd nigdy nie za wiele - na pewno sie przyda
SnowLady wspominała coś o narzędziach - tez zabiorę. od siebie biorę szpadel, szufle,toporek i łomy.
jesli istnieje potrzeba mogę zabrać parę rzeczy do cekolowania ścian.

SnowLady wspominała coś o narzędziach - tez zabiorę. od siebie biorę szpadel, szufle,toporek i łomy.
jesli istnieje potrzeba mogę zabrać parę rzeczy do cekolowania ścian.