Kto (kobieta) u Was śmiga czerwonym 100NX, który chyba ma białą naklejkę klubową na klapie? Minąłem się z taką maszynką dzisiaj w Bydgoszczy

Aaa... i wydaje mi się, że widziałem maszynę nieobecnego u Nas BUNa na parkingu Focusa.
No to szybkiego powrotu do zdrowia i czas nadrobić zaległości Spotowe7,62 pisze:Witam wszystkich po długiej nieobecności. Zajrzałem tu dzisiaj, bo wreszcie znalazłem trochę czasu a w zasadzie to czas znalazł mnie. Leżę właśnie w Bizielu i nudzę się jak mops. Widzę, że grupa działa i ma się dobrze co cieszy.
Pozdrawiam!
No to jak nic musimy gdzieś pod dachem to zorganizować, żeby młodem nie zaszkodziło.sxp22 pisze:7,62 również życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.
A co do spota to przywiozę ze sobą prawdopodobnie nowego klubowicza.
Mówi że jeszcze nie jest zdecydowany na 100% co do wstąpienia do klubu.
Trzeba by go do tego zachęcić na spocie...
Serdecznie dziękuję grupie Chojnicko-Sępoleńskiej za przybycie - jednak kawałek jest i pogoda na powrót nie za ciekawa.johny_fellow pisze:Dzięki za spota![]()
Chojnice od godziny na miejscu. 1 patrol minięty z dozwoloną prędkością, i pełen luz na trasie![]()
Następnym razem zapraszamy do Nas na kręgle
Uważam, że jakoś trzeba sobie zabawę pourozmaicaćsxp22 pisze: Pomysł z grą w bilarda wypalił (z moją grą było różnie) ale zabawa przednia.
Dzięki Wszystkim za miłe spędzenie czasu.![]()