Łódzka Grupa
to na przejazdy furek VTG nie poczekaliście??nie czepiam się nie czepiam na spokojnie chciałem tylko podnieść ćiśnienieNeptune pisze:Przybyła po 17 także nie ma co się czepiaćbardziej czepić się trzeba organizacji byłem o 16 miały być finały połfinały a było NIC
o 17:30 musiałem się zwijać i zdążyli tylko motorki puścić
grrr
Poza tym luzik![]()
teraz czeka mnię męska impreza do spisania...
-
ainkaa
kamil12 pisze:szkoda tylko że Ainka zdania nie dotrzymała i o 16 jej nie było...
No, no, jak Ania coś obiecuje to raczej stara się dotrzymać słowa, choć dziś już na spot nie przybędzie ale to z przyczyn niezależnych ode mnie (choroba córeczkiNeptune pisze:Przybyła po 17 także nie ma co się czepiać
Umówiliśmy się na forum na 16:00, ponieważ sunniaczki i ja pojawiliśmy się tam później, użyliśmy tela i zanleźliśmy grupęMacGayver pisze:Dzwońcie następnym razem
[ Dodano: 2010-06-20, 13:23 ]
A gdyby połaczyć siły?
viewtopic.php?t=2835&postdays=0&postorder=asc&start=90
oczywiście myślę tu o zebraniu jakiś niezbędnych rzeczy i podrzuceniu ich na miejsce stąd moje pytanie:
czy macie coś co moglibyśmy dać od siebie i czy byłby ktoś chętny/miejący czas i wachę (oprócz mnie) by podskoczyć do wawy?
-
ainkaa
-
ainkaa
Czy od nas ktoś się wybiera?
viewtopic.php?p=72233#72233
Ustaliliście coś na spocie?
W sobotę od 10 pracuję, ale może uda mi się jakoś dogadac z rodzicami dziewczynki, nie boję się cięzkiej pracy.
viewtopic.php?p=72233#72233
Ustaliliście coś na spocie?
W sobotę od 10 pracuję, ale może uda mi się jakoś dogadac z rodzicami dziewczynki, nie boję się cięzkiej pracy.
w zdrowe sadło, no albo jak w przypadku Ryby to mu dziury w zębach wypełniąSerwises pisze:Nie ma za co,niech Wam wszystkim pójdą na zdrowieKrissu pisze:Serwises dziękuje za dobre cukieraski, SMAKOWE![]()
a Pustelnikowi za "śmietniczkę"
nie słuchałem wszystkiego dokładnie, ale nie przypominam sobie, żeby temat pomocy był poruszany, no ale mogę się mylić, poczekam na wypowiedzi innychainkaa pisze:Czy moje pytanie pozostało niezauważone?
była Primera P11 SLX 96' 1,6 16V 99KM
była Primera WP12 Visia 05' 1,8 16V 116KM
jest Duster IFL Black Shadow 17' 1,6 16V 114KM
-
ainkaa
Krissu .. poruszałem ten temat.. ale .. trochę zginął w tłumie... o poście już nie wspomnę
Dzięki za spot .. było jak zwykle mega zacnie
Dzięki Pustelnikom
za przybycie
Zapraszamy częściej
Dzięki
Sunniakowi - za niekatowanie auta i odciąganie i twierdzenie że i tak nie wykorzystam silnika od GTI-Ra:)
Kwietasowi i Dammiemu - za pokaz jazdy gokartami
Serwicesowi - za cukierasy i "holowanie" domciu
Sunniaczkowej - za spojrzenie "nieżyjesz"
heh podpadzioszka 
Całej reszcie za fajoski spot
Macie pozdro od Mżonki
Dzięki za spot .. było jak zwykle mega zacnie
Dzięki Pustelnikom
Dzięki
Sunniakowi - za niekatowanie auta i odciąganie i twierdzenie że i tak nie wykorzystam silnika od GTI-Ra:)
Kwietasowi i Dammiemu - za pokaz jazdy gokartami
Serwicesowi - za cukierasy i "holowanie" domciu
Sunniaczkowej - za spojrzenie "nieżyjesz"
Całej reszcie za fajoski spot
Macie pozdro od Mżonki
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
Dzięki za dziekowanie
Ja się wydziękowałem w drugim naszym temacie
Bede starał się zagladać częściej ale jak bardzo to nie wiem
Jak za często będe to Macu moze nie okazywać takiego zdziwienia
Z Suniakiem nie pojechałem to nie wiem czy mi auto skatował
Też nie przypominam sobie tematu pomocy wiec mogło go nie być
Żałuję tylko ze szybka myśl odwiedzenia mamusi w domu nie została wprowadzona w życie
Ja się wydziękowałem w drugim naszym temacie
Z Suniakiem nie pojechałem to nie wiem czy mi auto skatował
Też nie przypominam sobie tematu pomocy wiec mogło go nie być
Żałuję tylko ze szybka myśl odwiedzenia mamusi w domu nie została wprowadzona w życie
>> NZ grupa Płock <<z Nissanem od 10.12.07r-05.09.10r(N14), od 14.05.10r(N15), od 22.01.12r-27.06.13r(K11), od 8.05.13r-24.06.2018(P11.144), 22.04.2018r(Tino)
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
trzeba było powiedzieć, że dopiero co wyszedłeś z psychiatryka po dłuuuuuugiej terapii i takie pytania są wybitnie nie na miejscusunniak1.6sr pisze: A co do Straży to spytali się mnie czy jest zdrowy
była Primera P11 SLX 96' 1,6 16V 99KM