ps. po weekendzie może będę miał bike'i to Ci dam znać/
DOLNOŚLĄSKA Grupa NissanZone
Gosia jest moderatorem, nie animatorem grupy.
Spota proponuję zrobić po przyjeździe z Czech. Bez fajerwerków. Spot i rozmowa gdzieś żeby w ogóle się zebrać do kupy i uzgodnić co i jak, pstryknąć parę fotek. Proponuję termin 25 lub 26 września. Miejsce? TGG albo Wzgórze. Już nie jest najcieplej więc skoczmy gdzieś usiąść i pogadać może ustalić co w kwestii cykliczności zlotów.
Proszę o info czy bardziej 25 czy 26. I czy wzgórze czy TGG.
Pozdrawiam
Spota proponuję zrobić po przyjeździe z Czech. Bez fajerwerków. Spot i rozmowa gdzieś żeby w ogóle się zebrać do kupy i uzgodnić co i jak, pstryknąć parę fotek. Proponuję termin 25 lub 26 września. Miejsce? TGG albo Wzgórze. Już nie jest najcieplej więc skoczmy gdzieś usiąść i pogadać może ustalić co w kwestii cykliczności zlotów.
Proszę o info czy bardziej 25 czy 26. I czy wzgórze czy TGG.
Pozdrawiam
Primera P11 GT do kupienia w dobrych pieniądzach. Info na PW
NadiR
P'xxl, Risto
Trzeba-należy się spotkać, termin proponowany przez Piotrka bardzo dobry, nie wiadomo tylko jak pogoda dopisze więc może lepiej będzie na TGG się spotkać a później ewentualnie gdzieś się przemieścić.
Mi właściwie bez różnicy czy sobota, czy niedziela, wypowiadajcie się jak najszybciej, żebym mogła zamieścić info na 1 stronie.
Pozdrawiam
P'xxl, Risto
Trzeba-należy się spotkać, termin proponowany przez Piotrka bardzo dobry, nie wiadomo tylko jak pogoda dopisze więc może lepiej będzie na TGG się spotkać a później ewentualnie gdzieś się przemieścić.
Mi właściwie bez różnicy czy sobota, czy niedziela, wypowiadajcie się jak najszybciej, żebym mogła zamieścić info na 1 stronie.
Pozdrawiam
Bardziej niedziela jak dla mnie. W sobotę pracuję. Jak będzie pogoda na Magnolii są gokarty.
Przy okazji zna ktoś jakieś fajne miejsce, gdzie można obfocić auto. I czy ktoś może poprosić dejneksa, żeby wpadł z jakąś lustrzanką na spota. Potrzebuję Ale profi obfocić do kalendarza klubowego. A wydaje mi się, że teraz chyba się Ala już nadaje na kalyndorz.
Przy okazji zna ktoś jakieś fajne miejsce, gdzie można obfocić auto. I czy ktoś może poprosić dejneksa, żeby wpadł z jakąś lustrzanką na spota. Potrzebuję Ale profi obfocić do kalendarza klubowego. A wydaje mi się, że teraz chyba się Ala już nadaje na kalyndorz.
Może się uda, bo u mnie plany jak w kalejdoskopie się zmieniają
A w ogóle myślę, że trzeba ustalić stały termin i miejsce spotkań.
Spotkanie powinno być ustalone minimum tydzień wcześniej żeby każdy chętny mógł wygospodarować czas, a na forum od pewnego czasu ciężko ustalić konkretny termin
(to nie zarzuty tylko stwierdzenie faktów), dodatkowe "spontany" zawsze można zrobić.
W związku z tym proszę Was pomyślcie jaki dzień tygodnia i jaka godzina byłaby najlepsza na cykliczne spotkania (np.pierwszy piątek miesiąca godzina: 17-ta, lub drugi, albo sobota lub niedziela, a może poniedziałek
) Zobaczymy jakie będą propozycje i może jeśli będzie duża rozbieżność, wybierzemy 3 opcje i zrobimy głosowanie? No i jeszcze jedna sprawa jest ale to może przy okazji na spotkaniu obgadamy.
Ja niestety dysponuję teraz dużo mniejszą ilością czasu wolnego i nawet do kompa nie codziennie siadam, taki czas, tak bywa... staram się kontrolować nasz temat, jednak myślę że proponowane przeze mnie zmiany doskonale zastąpią moją kreatywność
A w ogóle myślę, że trzeba ustalić stały termin i miejsce spotkań.
Spotkanie powinno być ustalone minimum tydzień wcześniej żeby każdy chętny mógł wygospodarować czas, a na forum od pewnego czasu ciężko ustalić konkretny termin
(to nie zarzuty tylko stwierdzenie faktów), dodatkowe "spontany" zawsze można zrobić.
W związku z tym proszę Was pomyślcie jaki dzień tygodnia i jaka godzina byłaby najlepsza na cykliczne spotkania (np.pierwszy piątek miesiąca godzina: 17-ta, lub drugi, albo sobota lub niedziela, a może poniedziałek
Ja niestety dysponuję teraz dużo mniejszą ilością czasu wolnego i nawet do kompa nie codziennie siadam, taki czas, tak bywa... staram się kontrolować nasz temat, jednak myślę że proponowane przeze mnie zmiany doskonale zastąpią moją kreatywność
Gonia pisze:W związku z tym proszę Was pomyślcie jaki dzień tygodnia i jaka godzina byłaby najlepsza na cykliczne spotkania
Właśnie ten temat chciałem poruszyć na dzisiejszym spocie. I poruszyłbym gdyby oprócz mnie jeszcze ktoś przyjechał. Kurde a kiedyś grupa dolnośląska była jedną z najlepiej zorganizowanych.Gonia pisze:A w ogóle myślę, że trzeba ustalić stały termin i miejsce spotkań.
Też byłem, przejazdem, ale niestety ok 17.50 więc nie zdziwiłem się, że nikogo nie ma. Ale w tym czasie również jakiś nissan się kręcił po TGG ale nie poznałem czyj to.
Myślę, że sprzedaż "błękitnej strzały" spowodowała mały kryzys w grupie
ale moi mili, pora się już otrząsnąć z tego szoku
Ja już wychodzę na prostą
Pozdrawiam
Myślę, że sprzedaż "błękitnej strzały" spowodowała mały kryzys w grupie
Miejsce zostało ustalone nie tylko przeze mnie i nie dla mojej wygody. Nie wiem gdzie jest dla Ciebie Misiek "po środku" proszę o propozycje,najlepiej takie żeby każdemu było "po środku"dla mnie na TGG też jest kawał drogi i już na pewno nie "pośrodku".misiek82 pisze:fajnie, że w końcu jakies postępy przy spotkaniach, ale miejsce dogodne chyba dla Gosi tylko bo przedzierać sie przez całe miasto jeszcze w piątek to wyzwanie dla majacych cierpliwość. Miejsce powinno zostać wybraene po środku!!! PROTEST!!! KAMILAz Miśkiem
Parking w Koronie odpowiadał nam pod względem jakościowym; pusty, bezpłatny, otwarty całą dobę i jest więcej miejsca niż na TGG. W piątek o zaproponowanej godzinie nie ma już korków, ale oczywiście jeśli macie lepsze miejsce to ok. Chciałam nadmienić że dużo spotkań różnych "squadów" ma miejsce pod Mostem Milenijnym a to już na pewno nie jest nikomu "po środku".
Ja nie mam pomysłu gdzie poza TGG lub Koroną moglibyśmy się spotykać także w warunkach niesprzyjających, proszę o propozycje, coś ustalimy.
Ja generalnie mam najbliżej pod Milenijny jak i na TGG bo lecę od Lotniczej 
Suma summarum Korona dalej, ale co tam, dojadę jeśli będzie trzeba.
Jeśli jest tak jak Gonia pisze co do Korony, to co tam 5km w te czy wewte
kino, darmowy parking, gokarty (chyba), dużo miejsca i jest co gdzie zjeść
ps. szkoda, że nikt się na Dolnośląski nie wybrał: jeden Słonko GTi startowało
:

Suma summarum Korona dalej, ale co tam, dojadę jeśli będzie trzeba.
Jeśli jest tak jak Gonia pisze co do Korony, to co tam 5km w te czy wewte
kino, darmowy parking, gokarty (chyba), dużo miejsca i jest co gdzie zjeść
ps. szkoda, że nikt się na Dolnośląski nie wybrał: jeden Słonko GTi startowało