GHOSTRIDER pisze:siema to ja sie wypowiem codo moich odczuc. bylem pare razy i wyglda to tak MERID pewnie polapie PARE MIEJSC na plycie obok ziomkow z HONDY SLASK i innych klubow tuningowych ktore beda miec rezerwacje. Bedzie na bank Conversion team, Nemesis oczywiscie Honda Slask i pare innych klubow bmw itp. A co do tego miejsca o ktorym pisze merid tej "TRAWIE" to jest to tak ze KTO BY TAM NIE WJECHAL to stawia tam auto czyli jak przyjedzie ktos MALCZANEM to tez go kolo was postawi. I nikt sie tymi wozami nie interesuje bo nie sa na PLYCIE. Tak jest co roku bedzie zapewne WOJNA POLNOC POLUDNIE i tego typu atrakcje. Kolega "RYBA" mial trafna wypowiedz u nas w dziale SLASKIM ze co ma niby NISSAN do imprezy tuningowej moim zdaniem bedzie to NIEWYPAL ale ocencie sami. Osobiscie jezdze po imprezach typu kamien slask 1/4 mili i tego typu ale SUMMER CARS jest zawsze do Du..... Moim zdaniem.
Mysle ze tutaj nie mamy o czym dyskutowac. To jest czlowiek z zasadami dlatego nie wiem dlaczego je łamie

Jeżeli chce przyjechac to sam. Wejscie nie jest drogie i wtedy zobaczy o jakiej trawce mowilem
Tak samo co do loga na stronie, które miało się pokazać to go nie bedzie poniewaz olaliscie moj temat, dlatego po co ja mam sie starac. Bedzie miejsce tylko dla tych co sie wpisza reszta oczywiscie tez moze przyjechac po wczesniejszym zapowiedzeniu do konca lipca, a potem dla niektórych może nie być miejsca na płycie.
Elmer serdecznie cie zapraszam i myśle że nie po żałujesz.