GRUPA KUJAWSKO-POMORSKA
szkoda że Cię nie było Quattro,  myślałem że w końcu się spotkamy a tu lipa
 myślałem że w końcu się spotkamy a tu lipa  już nawet wziąłem to radio Twoje do forda
 już nawet wziąłem to radio Twoje do forda  ale mam nadzieję że kolejnym razem będziesz
  ale mam nadzieję że kolejnym razem będziesz 
Również wielkie dzięki za spotkanko dzisiejsze jak zawsze udane![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif) No i nawet pogoda sprzyjała xD
 No i nawet pogoda sprzyjała xD

myślałem że w końcu się spotkamy a tu lipa
 myślałem że w końcu się spotkamy a tu lipa  już nawet wziąłem to radio Twoje do forda
 już nawet wziąłem to radio Twoje do forda  ale mam nadzieję że kolejnym razem będziesz
  ale mam nadzieję że kolejnym razem będziesz 
Również wielkie dzięki za spotkanko dzisiejsze jak zawsze udane
![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif) No i nawet pogoda sprzyjała xD
 No i nawet pogoda sprzyjała xDP11.144 2.0 16V 
100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca

100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca
- alfabox
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Co zrobisz takie czasy ,że każdego zyla trzeba oglądać z dwóch stron,ale jesteśmy duchem z Wami i jakby nie patrzeć spota mieliśmy wspólnieSob pisze:a my we wloclawku w 4 100nxy sie spotkalismy bo braki funduszowe i czasowe na wypad do bydzi, mam nadzieje ze w pazdzierniku wpadniemy do bydzi. pozdro.
 bo w tym samym czasie
 bo w tym samym czasie 

No ja już też dotarłem. 
Witamy serdecznie nowych klubowiczów i zachęcam do pojawiania się na Spotach.
W sumie aparat był ale zdjęć to prawie nie ma bo nie było komu robić Tylko żałować.
 Tylko żałować.
Zdjęcia w miarę obrobione - link w 1 Poście
Posiadacie temat grupy Włocławek: viewtopic.php?t=863
Proszę pisać o takich sprawach.
[ Dodano: 2010-09-06, 20:59 ]
W tym temacie:
viewtopic.php?p=88345#88345
możemy śmiecić , czyli gadamy o wszystkim i o niczym
 , czyli gadamy o wszystkim i o niczym 
Spot w październiku odbędzie się w 2 niedzielę miesiąca czyli 10.10.2010

Witamy serdecznie nowych klubowiczów i zachęcam do pojawiania się na Spotach.
W sumie aparat był ale zdjęć to prawie nie ma bo nie było komu robić
 Tylko żałować.
 Tylko żałować.Zdjęcia w miarę obrobione - link w 1 Poście
Najważniejsze, że się pojawiliście i zapraszamy częściej.Jummbo pisze:Dzięki za spotkanie, następnym razem mam nadzieję będziemy dłużej.
Super, że grupa się powiększa i się coś dzieje, ale jako Moderator muszę małą reprymendę dać - dlaczego nie było, żadnej informacji na temat spota w Waszym temacie grupowym??Sob pisze:a my we wloclawku w 4 100nxy sie spotkalismy bo braki funduszowe i czasowe na wypad do bydzi, mam nadzieje ze w pazdzierniku wpadniemy do bydzi. pozdro.
Posiadacie temat grupy Włocławek: viewtopic.php?t=863
Proszę pisać o takich sprawach.
[ Dodano: 2010-09-06, 20:59 ]
W tym temacie:
viewtopic.php?p=88345#88345
możemy śmiecić
 , czyli gadamy o wszystkim i o niczym
 , czyli gadamy o wszystkim i o niczym Spot w październiku odbędzie się w 2 niedzielę miesiąca czyli 10.10.2010
					Ostatnio zmieniony 2010-09-11, 13:54 przez El_Diablo, łącznie zmieniany 1 raz.

Cieszę się bardzo i liczę na jak największą frekwencję.alfabox pisze:Przy pomyślnych wiatrach my też zawitamy,ale nie obiecuję
Sprawa dotycząca Koszulek
Grupa Kujawsko-Pomorska kiedyś była Grupą Bydgoszcz i za czasów Grupy Bydgoszcz były wykonane koszulki z takim nadrukiem.
Nowe koszulki będą już wykonywane z napisem Grupa Kujawsko-Pomorska gdyż tak formalnie istniejemy. Dla osób które by chciały koszulki z nową nazwą grupy istnieje możliwość zamówienia. Istnieje również możliwość wykonania dodatkowego napisu na koszulce, którą już macie.
Osoby, które zamówiły ostatnio będą już miały z nowym nadrukiem.
Koszulek ze starą nazwą nie trzeba zmieniać.
Re: ..
No to nie dobrze - chyba gazownik coś źle poustawiał. Polecam gościa z Grunwaldzkiej, powinien coś zaradzić na takie przeboje.Jummbo pisze:..nadszarpnięte nerwy i kieszeńo tak! Ja walcze z CHECK ENGINE na LPG i sondą lambda.
Powodzenia i pozdrawiam

?
? 

,tym bardziej ta robota w sobota
 ,tym bardziej ta robota w sobota  bleee..
 bleee..