Grupa Lubuska
-
- nowy na forum
- Kontakt:
Trochę daleko żeby jeździć co miesiąc.mieszko pisze:Gorzów panieGdzie się spotkaliście?
Może by ustalić wreszcie jakąś miejscówkę dla Lubuszan

spocik co jakiś czas na neutralnym polu... jestem zaTrochę daleko żeby jeździć co miesiąc.
Może by ustalić wreszcie jakąś miejscówkę dla Lubuszan Tak żeby i GW i ZG mieli równie blisko. Może okolice Świebodzina lub Międzyrzecza?? Sam blisko nie mam ale może bym wpadł od czasu do czasu, może by się coś rozkręciło w tym temacie.

Świebodzin byłby korzystnym rozwiązaniem dla FG i ZG

-
- nowy na forum
- Kontakt:
-
- nowy na forum
- Kontakt:
-
- nowy na forum
- Kontakt:
-
- nowy na forum
- Kontakt:
Panowie, widze, ze drochu gożofiakuf sie pojawilo, wiec nie bede tu sam 
Niestety, we wrzesniu odpadam z racji obowiazkow sluzbowych (pierwszy weekend), a pozniej wieczoru kawalerskiego, wesela i podrozy poslubnej
W pazdzierniku chetni wroce do tematu spotkan klubowych 
Ale w zwiazku z weselem mam prosbe, 18 wrzesnia o 17:00 w kosciele Podwyzszenia Krzyza Św, przy ul. Aliny w Zielonej Górze biore slub. Milo byloby mi, gdyby choc kilka nissanow pozegnalo mnie w mojej ostatniej drodze jakimis glosnymi klaksonami i gromkim: "wypierd***j!!" ;P Na pewno nie bede mial tego dnia nawet chwili czasu dla Was, ale nie zapomne w czasie pozniejszym
[ Dodano: 2010-08-31, 20:12 ]

Niestety, we wrzesniu odpadam z racji obowiazkow sluzbowych (pierwszy weekend), a pozniej wieczoru kawalerskiego, wesela i podrozy poslubnej

Ale w zwiazku z weselem mam prosbe, 18 wrzesnia o 17:00 w kosciele Podwyzszenia Krzyza Św, przy ul. Aliny w Zielonej Górze biore slub. Milo byloby mi, gdyby choc kilka nissanow pozegnalo mnie w mojej ostatniej drodze jakimis glosnymi klaksonami i gromkim: "wypierd***j!!" ;P Na pewno nie bede mial tego dnia nawet chwili czasu dla Was, ale nie zapomne w czasie pozniejszym

[ Dodano: 2010-08-31, 20:12 ]

ja się dostosuje do terminu jak cuś, ale bardziej skłonny bede na 3 weekend wrzesnia
... aha no i jeszce wpadne z jeszcze jednym posiadaczem nissmo-maniakiem, także jak sie nie myle widze ze z GW 4 os. by sie znalazly
[ Dodano: 2010-09-01, 15:00 ]
zapraszamy termin mozna dopasowac
... aha no i jeszce wpadne z jeszcze jednym posiadaczem nissmo-maniakiem, także jak sie nie myle widze ze z GW 4 os. by sie znalazly
[ Dodano: 2010-09-01, 15:00 ]
Luzak pisze:Dobra dobra widze ze sie cos ruszylo w temacie. Proponuje pierwszy albo drugi weekend wrzesnia(no chyba ze macie czas w tygodniu to tez mozna).
Pzdr
zapraszamy termin mozna dopasowac