GRUPA KUJAWSKO-POMORSKA
- alfabox
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Serdeczne dzięki za zaproszonkosxp22 pisze:Razem z Roksaną serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych na buteleczki...
Miejsce: Dąbrowa ul. Kasztanowa 24/1
Czas: 31 07 2010 (sobota)
Oczywiście każdego przywozi i odwozi niepijący kierowca
 ,chociaż z przykrością muszę stwierdzić że raczej nie będę mógł (obowiązki).Tym niemniej ,
 ,chociaż z przykrością muszę stwierdzić że raczej nie będę mógł (obowiązki).Tym niemniej , KOCHANI, WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA
 KOCHANI, WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA  

Co do wczorajszego dnia ,Gibki dzięki za
 %%mini spota%%
 %%mini spota%% 

Obrączki założone.sxp22 pisze:Razem z Roksaną serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych na buteleczki...
Miejsce: Dąbrowa ul. Kasztanowa 24/1
Czas: 31 07 2010 (sobota)
Oczywiście każdego przywozi i odwozi niepijący kierowca
Ty masz męża,a Ty żonę,
niech te ogniwa trwałej miłości
będą symbolem Waszej wierności,
a szczęście i radość zawsze służy
w barwnej życiowej podróży.

[ Dodano: 2010-08-02, 09:24 ]
Powtórzy się i to nie razGibki pisze:No ja też dołączam się do życzeńNiestety nie dam rady dojechać
Ja też bardzo dziękuję i mam nadzieję że jeszcze się powtórzy xDalfabox pisze:Co do wczorajszego dnia ,Gibki dzięki za %%mini spota%%

- alfabox
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Ja też się zastanawiam i myślę że jeśli będzie w miarę pogoda to zadziałamy z grillemGibki pisze:hmmm... tak się zastanawiam co z pogodą. Na onecie piszą że może trochę popadaćTam niestety nie ma za bardzo jak i gdzie się schować xD I czy jak jednak pojedziemy tam gdzie poprzednio to robimy jakiegoś grilla czy cuś??
 ,chyba żeby padało to pozostaje nam Galeria Pomorska
 ,chyba żeby padało to pozostaje nam Galeria Pomorska   
 Jeśli grill to tak jak ostatnio,każdy sobie coś przytarga (jakąś kiełbaskę i pieczywko),a my z pysią weźmiemy dodatkowo grilla i węgiel

ta  wy sie bawicie a mnie krew zalewa ze nie moge a mialem dzisiaj dojechac i plany poszly w leb

klfsolec  KFSI                                                                   blabla  jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz

![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif) 

Mam pytanko , gdyby pogoda nie dopisała to gdzie was szukac w tej galerii Pomorskiej ? Bo na tamto poletko myślę że nie będę miał problemu trafić . Pozdrawiam i do jutra
 Mam pytanko , gdyby pogoda nie dopisała to gdzie was szukac w tej galerii Pomorskiej ? Bo na tamto poletko myślę że nie będę miał problemu trafić . Pozdrawiam i do jutra  ,po ustaleniach z częścią grupy ustaliliśmy że jednak Galeria Pomorska
 ,po ustaleniach z częścią grupy ustaliliśmy że jednak Galeria Pomorska  

![]:-> ]:->](./images/smilies/diabelek.gif)