ale sie poukłada
Czarna limuzyna blachy LC będzie czekała na Panią i walizkiSaffira pisze:słuchajcie bede ale w sobote przed południem i od razu zwracam sie z gorącą prośbą - czy ktoś może odebrać mnie z Kutna (1h samochodem, oddam za paliwo)? bede sama i bede miec 1 ogromna torbe i 1 walizę ogromną [inaczej mówiąc dość ciężkie], mam żelazko, materiały - zasłony i prześcieradło itp, ciuchy różniaste głównie na jesień, gofrownice, misie, plecak, i różne inne rzeczy; mogę zostać też pare dni jak chcecie i macie gdzie
To już zacznij ćwiczyć! brzuszki, skłony, przysiady...a w przerwach żuberekiJaś WPR pisze:wariaty ... obawiam się że będzie jak na niektórym znanym spływie, że po robocie będziemy tak padnięci że godzina 23 i wszyscy się poskładamy
misiek-ol pisze:w piatek bede wiedzial czy bede mogl jechac do plocka jezeli tak to odbiore Cie z kutna w sobote
Szymeq ja moge ew. też zabrać tą Twoją NiewiastęGRZECHu pisze:Ja mam miejsce ale jade o 11-12, przez ŁowiczOferuję dobra muzykę, klimatyzację, niezapomniane widoki...za oknem... no i karnet na siłownię na sobotę!
a wieczorem ognisko