ale sie poukłada
Pomoc dla powodzian
Saffira, szacun 
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
Czarna limuzyna blachy LC będzie czekała na Panią i walizkiSaffira pisze:słuchajcie bede ale w sobote przed południem i od razu zwracam sie z gorącą prośbą - czy ktoś może odebrać mnie z Kutna (1h samochodem, oddam za paliwo)? bede sama i bede miec 1 ogromna torbe i 1 walizę ogromną [inaczej mówiąc dość ciężkie], mam żelazko, materiały - zasłony i prześcieradło itp, ciuchy różniaste głównie na jesień, gofrownice, misie, plecak, i różne inne rzeczy; mogę zostać też pare dni jak chcecie i macie gdzie
100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
To już zacznij ćwiczyć! brzuszki, skłony, przysiady...a w przerwach żuberekiJaś WPR pisze:wariaty ... obawiam się że będzie jak na niektórym znanym spływie, że po robocie będziemy tak padnięci że godzina 23 i wszyscy się poskładamy
100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
- Tomasz WPR
- fanatyk nissana
Szymeq będę kumpla który jedzie ze mną zgarniał rano z woli. Tylko on kończy pracę w sobotę o 7. Jak się z nim dogadam co i jak to dam znać, mogę ją zabrać.
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
Saffira, misiek-ol, GRZECHu,
sprawdzę jak konkretnie wygląda mój sobotni rozkład zajęć, bo jeśli żaden z kolegów nie byłby w stanie stawić się w Kutnie o 11.20, a ja miałbym "luz" to nie widzę przeciwskazań by "przejać kurierkę"
Jutro tzn 24-go sprawdzę "co i jak" to potwierdzę możliwość/niemożliwość zabezpieczenia przejazdu Kutno-Płock.
sprawdzę jak konkretnie wygląda mój sobotni rozkład zajęć, bo jeśli żaden z kolegów nie byłby w stanie stawić się w Kutnie o 11.20, a ja miałbym "luz" to nie widzę przeciwskazań by "przejać kurierkę"
Jutro tzn 24-go sprawdzę "co i jak" to potwierdzę możliwość/niemożliwość zabezpieczenia przejazdu Kutno-Płock.
Saffira (?!?), i jeśli dobrze zrozumiałem, to wysiadasz po drodze w Kutnie o godz 11.20?!
Jak jutro upewnię się co do planu zajęć na sobotę, to potwierdzę, czy mogę wyjechać "na przeciw", czy też "le'pupaaa zbitaaaa"
GRZECHu,
nie wiem czy nie pomyliłeś "miśków", bo misiek-ol wyraźnie pisał o Kutnie, o proszę:
Jak jutro upewnię się co do planu zajęć na sobotę, to potwierdzę, czy mogę wyjechać "na przeciw", czy też "le'pupaaa zbitaaaa"
GRZECHu,
nie wiem czy nie pomyliłeś "miśków", bo misiek-ol wyraźnie pisał o Kutnie, o proszę:
misiek-ol pisze:w piatek bede wiedzial czy bede mogl jechac do plocka jezeli tak to odbiore Cie z kutna w sobote
Grzechu, ja mam egzamin w sobotę od 8.00 myslę że w 2 - 2,5 h powinienem się wyrobić, może jednak się zabiorę z Tobą, na 2 auta będzie raźniej. 
Jadę sam samochodem z Wawy, będę wyjeżdżał ok 11.00 - 11.30 myślę, więc mogę zabrać z Wawy i osoby i bagaż kto chętny
najwcześniej o 11.00
Do oferty Grzecha dorzucam, możliwość słuchania i obsługi CB radia oraz możliwość jechania w kolumnie nim 2 aut Nissanzone
Chętni? to szczegóły na PW
Co do zbiorów na razie mam:
1 kołdrę, 2 poduszki, firanki, małą umywalkę, parę zabawek, szczotki ręczne szt2; bańkę płynu czyszczącego 2 kg proszku do szorowania, no i zamiast świeczek mam 12 wkładów do zniczy, każdy 54 h palenia
zbieranie jeszcze w trakcie...
Jadę sam samochodem z Wawy, będę wyjeżdżał ok 11.00 - 11.30 myślę, więc mogę zabrać z Wawy i osoby i bagaż kto chętny
Szymeq ja moge ew. też zabrać tą Twoją NiewiastęGRZECHu pisze:Ja mam miejsce ale jade o 11-12, przez ŁowiczOferuję dobra muzykę, klimatyzację, niezapomniane widoki...za oknem... no i karnet na siłownię na sobotę!
a wieczorem ognisko
Do oferty Grzecha dorzucam, możliwość słuchania i obsługi CB radia oraz możliwość jechania w kolumnie nim 2 aut Nissanzone
Chętni? to szczegóły na PW
Co do zbiorów na razie mam:
1 kołdrę, 2 poduszki, firanki, małą umywalkę, parę zabawek, szczotki ręczne szt2; bańkę płynu czyszczącego 2 kg proszku do szorowania, no i zamiast świeczek mam 12 wkładów do zniczy, każdy 54 h palenia
zbieranie jeszcze w trakcie...
Ostatnio zmieniony 2010-06-24, 07:49 przez Grisha, łącznie zmieniany 1 raz.
Radca Prawny, Mediator
z Klubem Nissana od III.MMIX
z Klubem Nissana od III.MMIX
-
Saffira
po rozmowie z grześkiem nie wysiadam w kutnie tylko łowicz lub warszawa zachodnia... panowie mieli sie dogadać gdzie mam wysiąść i kto po mnie przyjedzie, jakby co to mam 2 tel które użyje by zawołać jakiś pakowny dyliżans...
bo niestety miotłe do codziennego latanie zostawiam, zbyt zanieczyszcza powietrze azotem![]:-> ]:->](./images/smilies/diabelek.gif)
robalek a to ja myslalam że ja mam adhd

bo niestety miotłe do codziennego latanie zostawiam, zbyt zanieczyszcza powietrze azotem
robalek a to ja myslalam że ja mam adhd
roobalek na chwilę obecną plan jest taki, że odbieram Safi z:
Łowicz Główny 11:45 11:46 a jak jakiś poślizg będę miał rano i do Łowicza nie zdążę (co na 99,9% się nie przytrafi) to dzwonie do Safi że zgarnę ją z Warszawa Zachodnia 12:34.
Łowicz Główny 11:45 11:46 a jak jakiś poślizg będę miał rano i do Łowicza nie zdążę (co na 99,9% się nie przytrafi) to dzwonie do Safi że zgarnę ją z Warszawa Zachodnia 12:34.
100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
- Tomasz WPR
- fanatyk nissana
Pochwalę się wam.
Agi mama pracuje w firmie która produkuje skarpetki,
i szef mamy agi wręczył dla powodzian 500 par skarpet.
Fajnie co.
Informuję też wszystkich że dobre ceny są w lidlu takich produktów jak:
Woda niegaz., ryż, makarony, konserwy, słodycze dla dzieciaków.
Przed wczoraj narobiłem tam trochę zakupów, i jeszcze dzisiaj śmignę.
Agi mama pracuje w firmie która produkuje skarpetki,
i szef mamy agi wręczył dla powodzian 500 par skarpet.
Fajnie co.
Informuję też wszystkich że dobre ceny są w lidlu takich produktów jak:
Woda niegaz., ryż, makarony, konserwy, słodycze dla dzieciaków.
Przed wczoraj narobiłem tam trochę zakupów, i jeszcze dzisiaj śmignę.
-
Saffira
fajnie
bo dla dorosłego skarpety i dziecku założysz na całe girki i też bedzie dobrze 
a wiecie co wymyśliłam, że my wieziemy im rzeczy, pieniądze zapewne mają, ale niektóre dzieciaczki są przedszkolne... uczyłam w przedszkolu i wiem, że takie małe potrzebuje troche papierniczych spraw...
bo jakby teraz kupić bloki wycinanki to nie ma sensu za wilgno tam jest... a później jak sie ogarną to można dosłać... co wy na to?
przyjaciółka ma czyste prawie nie noszone buty na dorosłych, brać
(chyba 1 damskie 1 męskie nie wiem dokladnie)
a wiecie co wymyśliłam, że my wieziemy im rzeczy, pieniądze zapewne mają, ale niektóre dzieciaczki są przedszkolne... uczyłam w przedszkolu i wiem, że takie małe potrzebuje troche papierniczych spraw...
bo jakby teraz kupić bloki wycinanki to nie ma sensu za wilgno tam jest... a później jak sie ogarną to można dosłać... co wy na to?
przyjaciółka ma czyste prawie nie noszone buty na dorosłych, brać