GRUPA ŚLĄSKA -> KATOWICE
Kregle sa the best wiec nawet jak ktos jest nowy to serdecznie zapraszamy wkoncu musi byc pierwszy raz.
Oczywiście nie mówie o tobie Hefis bo twoj pierwszy raz już był
Oczywiście nie mówie o tobie Hefis bo twoj pierwszy raz już był

blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
nie mamy nic zarezerwowanego jak bedzie to bedzie. Jak chcesz to zamow najwyzej na twoja rezerwacje wejdziemy 

Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
W niedziele wybieram się do kamienia śląskiego z Meridem na Geko Cup kto jedzie z nami???
Więcej info http://www.wiadomosci24.pl/artykul/najs ... 39621.html
Więcej info http://www.wiadomosci24.pl/artykul/najs ... 39621.html
Octavia 3RS 2.0TSI 250km
BMW F30 316i 136 mods 210/320
BMW F30 316i 136 mods 210/320
Tu szczegóły macie bo SiwoLowi sie nawet nie chciało szukać.
LINK
Myśle, że wyjedziemy z kato o 10 i będziemy idealnie do wieczorka tam
Zbiórka godzina 9:30 pod ikeą
A tutaj dla osób którym się nie chce szukać
LINK
Myśle, że wyjedziemy z kato o 10 i będziemy idealnie do wieczorka tam
Zbiórka godzina 9:30 pod ikeą

A tutaj dla osób którym się nie chce szukać
NIEDZIELA, 30.05.10 (dzień zawodów z publicznością, treningi i fnały)
07:00 - 07:30 - badanie kontrolne
07:30 - 08:00 - briefing
08:00 - 12:00 - trening dla FAN oraz PROFI
- plan treningu: 8:00-9:00 FAN; 9:00-10:00 PROFI; 10:00-11:00 FAN; 11:00-12:00 PROFI
12:00 - 12:15 - briefing dla TOP32 PROFI
12:15 - 15:00 - finały TOP32 PROFI (przejazdy w parach), wręczenie nagród
15:00 - 17:00 - (driftbox) zawody FAN, wręczenie nagród
17:00 - 19:00 - drift taxi
5. INFORMACJA O BILETACH WSTĘPU DLA WIDZÓW
bilet jednorazowego wstępu na miejscu w dniu imprezy: 35 PLN
dzieci do lat 12: wstęp darmowy
osoby poruszające się na wózkach inwalidzkich: wstęp darmowy
Wszystkim widzom zapewniamy darmowy parking - nie ma opłaty za parkujący samochód, płaci się jedynie za wstęp od każdej osoby.
Nie prowadzimy przedsprzedaży - bilety dostępne będą wyłącznie na miejscu w dniu imprezy.
Bezpośrednio przy torze zawodów na 1/4 mili oraz w miejscu rozgrywania SSS Drift Cup będą do dyspozycji trybuny dla publiczności.
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- hansior
- doświadczony forumowicz
Tak dużo za wejście wołająSiwoL pisze:Merid mi wspomniał że 35zl za wejście.

Za wjazd ze startem chcą 60 zł ale widząc jaką mamy aurę za oknem nie jest pewne czy jest sens startować...

Może przejadę się tam jako widz niezależnie od pogody to będę wypatrywał nissanków

Wyścigi na ten dzień odpuszaczam, może w lipcu będzie pogoda bo z tego co wiem to na początku mają być następne zawody

CENTO & NYSKA
SPRZEDAM 4 OPONKI 175/65r14 Dębica Furio
SPRZEDAM 4 OPONKI 175/65r14 Dębica Furio
WitamSiwoL pisze:W niedziele wybieram się do kamienia śląskiego z Meridem na Geko Cup kto jedzie z nami???
Więcej info http://www.wiadomosci24.p...sce_139621.html

Coprawda będę jechał z zupełnie innej strony, bo od strony Wrocławia, ale dobrze wiedzieć że będą też inni wielbiciele Nissanów

Jeśli nic się nie wydarzy złego, to będę moim Skylinem napewnohansior pisze:Może przejadę się tam jako widz niezależnie od pogody to będę wypatrywał nissanków .

Pozdrawiam i do zobaczenia

Na lato: INFINITI G35 COUPE czyli NISSAN SKYLINE 350GT
Na zimę: FORD MAVERICK czyli NISSAN TERRANO II
Do pracy: RENAULT MASTER czyli NISSAN INTERSTAR
Jadę czarnym Skylinem z mojego opisu. I startuję w klasie STREET RWD. Numer startowy 3099DiLGT pisze:Daj jakies namiary na siebie zeby grupa slaska cie mogla znalezc

Trzymam kciuki za CiebieGHOSTRIDER pisze:Ja jade na 100% bede startowal numer mam juz nadany 68:) Sobota pod zmakiem modow w aucie:) klasa mini

Ja więcej mogę powiedzieć o drifcie bo więcej czasu tam spędziłem i mogę powiedzieć ze nasz klubowicz katod wylądował na top 16 więc przeszedł do kolejnej rundy. Także z opowieści słyszałem ze drugi nasz klubowicz skywek także osiągnął jakiś wynik. Jak znajdę chwilę czasu to się dowiem i wam wszystko powiem. Ogólnie impreza fajnie tylko zabrakło pogody. Jak wrzuce filmiki to zobaczycie jak było.
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Cześć
Miło mi było Was poznać
Szkoda tylko, że nie było troszkę więcej czasu, żeby porozmawiać.
Widzę ze informacje o mnie już dotarły na forum
Jak na debiucik i tak nieźle mi poszło. Wcześniej nigdy nie brałem udziału w podobnych zawodach a już dzisiaj wiem że to nie był mój ostatni taki start
Jak to się mówi... "Połknąłem bakcyla"
Założenia przed zawodami były takie... Samochód przygotowany jak do normalnej drogi, czyli nie wyciągamy niczego ze środka( "kupa" rupieci w bagażniku, schowkach i gdzie się tylko dało
) Autko zatankowane w domu pod korek (zwykłe paliwo eurosuper 95), czyli na torze koło 3/4 zbiornika paliwa... Samochód dosyć ciężki. Czasy:
ET 14.957 , ET+RT 16.052. Tor był troszkę mokry ale wszyscy tak mieli więc nie ma co narzekać
Takim małym sukcesem można nazwać to, że w bezpośrednim starciu "objechałem" Forda Mustanga GT 4.6l V8 manual.
Następnym razem zatankuję autko paliwkiem SHELL V-POWER RACING 100, wyciągnę ze środka kilka rzeczy( np. chodniczki
) i zobaczymy co będzie... Pewnie zyskam ze 0.002 sekundy hahaha
Ale to już coś do przodu
Poza tym, jak już też widzę,że było pisane na forum,udało mi się zgarnąć pucharek za 3 m-ce w konkursie na AUTO ZLOTU... Ogólnie było super!! Szkoda tylko, że czasem troszkę popadało
GHOSTRIDER... Relacja zdjęciowa rewelacja!! Nie spodziewałem się, że narobiłeś tyle zdjęć. Dosyć dużo jest też fotek z moim autkiem. Na niektórych nawet załapaliśmy się i my. Tzn. Jovi i ja
Pozdrowienia dla Ciebie Marku i dla Agi. W końcu Ona też miała swój udział w sesji
Dzięki za te zdjęcia.
Dla reszty Ekipy których poznaliśmy też wielkie pozdrowienia
Fajnie było Was poznać. Do następnego!!
Sławek.

Miło mi było Was poznać

Widzę ze informacje o mnie już dotarły na forum

ET 14.957 , ET+RT 16.052. Tor był troszkę mokry ale wszyscy tak mieli więc nie ma co narzekać

Takim małym sukcesem można nazwać to, że w bezpośrednim starciu "objechałem" Forda Mustanga GT 4.6l V8 manual.
Następnym razem zatankuję autko paliwkiem SHELL V-POWER RACING 100, wyciągnę ze środka kilka rzeczy( np. chodniczki

Poza tym, jak już też widzę,że było pisane na forum,udało mi się zgarnąć pucharek za 3 m-ce w konkursie na AUTO ZLOTU... Ogólnie było super!! Szkoda tylko, że czasem troszkę popadało

GHOSTRIDER... Relacja zdjęciowa rewelacja!! Nie spodziewałem się, że narobiłeś tyle zdjęć. Dosyć dużo jest też fotek z moim autkiem. Na niektórych nawet załapaliśmy się i my. Tzn. Jovi i ja

Dla reszty Ekipy których poznaliśmy też wielkie pozdrowienia

Sławek.
Ostatnio zmieniony 2010-06-02, 15:38 przez skywek, łącznie zmieniany 1 raz.
To teraz troszke z innej beczki jadąc na ogólnopolski kupuje 7 podkladek
2 dla mnie
2 dla jacka
2 dla nissmo + 2 naklejki białe
1 dla siwola
Teraz pytanie chce ktoś cośś jeszcze mówie o klubowiczach, a nie nowych uzytkownikach
2 dla mnie
2 dla jacka
2 dla nissmo + 2 naklejki białe
1 dla siwola
Teraz pytanie chce ktoś cośś jeszcze mówie o klubowiczach, a nie nowych uzytkownikach
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.