Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
NadiR to zobaczym jak pozostali i się może zgadamy co do wyjazdu, jeśli w ogóle będziecie chcieli łączyć siły Jeśli chcesz żeby foty z Elmotu znalazły sie w naszej Galerii to wrzuć na maila podanego na 1 stronie.
No a co do zdjęć z przed pół roku...hehe właśnie mi Ivan przypomniałeś i zagladnęłam sobie się uśmiałam, te foty to i na rok śmiechu wystarczą
Odnośnie górek. Jako szaman grupy proponuję wybrać i zmęczyć jeden z poniższych szczytów:
Ślęża 718 m npm
Szczeliniec 919 m npm
Śnieżka 1602 m npm (wyzwanie?)
Wielka sowa zmordowana więc ewentualnie możemy za jakiś czas tam wrócić. Nie wiem jeszcze jak u mnie z czasem. Generalnie nie mam nigdy czasu, żeby auto dokończyć
Primera P11 GT do kupienia w dobrych pieniądzach. Info na PW
Zostają tylko Sztolnie Walismkie bo się chodzi po ziemią po płaskim w sumie terenie.
Raczej nie będziemy mieli z kim go zostawić, chyba że coś się zmieni, ale spoko dawajcie propozycje gdzie tam chcecie może się uda
Witam My wtępnie proponujemy poniedziałek chyba że inny termin bardziej odpowiada oczywiście mowa tu o maju co do miejsca to mysleliśmy o ZŁotym Stoku albo Skalne miasto w czechac pozdrawiamy
NadiR niektórzy sztolnie walimskie mają już obcykane. Poszukaj w zdjęciach. Jeżeli ktoś będzie chciał to oczywiście no problemos. NadiR w razie czego pociechę weźmiesz na barana. Twardym trzeba być a nie miętkim.
Primera P11 GT do kupienia w dobrych pieniądzach. Info na PW
Zdjęcia z Elmotu nadesłane przez Nadira już znajduję się w galerii Klubowej
Do tego kilka fotek, które ja pstryknąłem na niedzielnym Spociku. Czekamy jeszcze na fotki z 2 aparatów chłopaki - tak jak Gonia napisała, proszę o przesłanie na adres mailowy z 1 posta.
witam po dłuższej przerwie na forum:) Tylko przelotem jestem.
Goniu jakby mozna było zamówić naklejki to jestem za. Chodziłoby mi o jedną białą wewnętrzną i 2 białe zewnętrzne. I byłbym happy!
Mam nadzieję ze w maju spotkamy się na rakietowej.
PS. Co do zdjęć nie długo prześle jak będę miał neta.
Tak więc do zobaczenia, a Ty Goniu jak będziesz wiedziała coś o naklejkach to proszę wiadomość SMS. Z góry dzięki narka wszystkim
Był Wartburg 1.3 '91 58KM
Była P10 GA16DS '93 90KM
Była P11.144 QG18DE '00 114KM
Jest N16 QG18DE '03 116KM >H&R P/T-35mm
Proponuję Ślężę od strony Tąpadeł,jest miejsce na ognisko,Nadir mozesz spoko zabrać berbecia,wejście na górkę jest spoko,ewentualnie możemy pospacerować wokól,mam dobrą mapę,szlaki są fajne i mało zaludnione.
Pasowałaby niedziela,bez pośpiechu,bo poniedziałek jeszcze wolny,więc do domu nie trzeba pędzić.Trzeba zabrać tylko kiełbaski na ognisko i będzie OK (jak pogoda pozwoli).
Risto pisze:Proponuję Ślężę od strony Tąpadeł,jest miejsce na ognisko,Nadir mozesz spoko zabrać berbecia,wejście na górkę jest spoko,ewentualnie możemy pospacerować wokól,mam dobrą mapę,szlaki są fajne i mało zaludnione.
Pasowałaby niedziela,bez pośpiechu,bo poniedziałek jeszcze wolny,więc do domu nie trzeba pędzić.Trzeba zabrać tylko kiełbaski na ognisko i będzie OK (jak pogoda pozwoli).
No to miejscówa jest bo jak duża góra to nie jadę z dzieckiem gdyż nie ma sensu męczyć siebie i jego.
W niedziele po poludniu pogoda ma być niby ok, z rana lekkie opady:
Także określmy dziś jaki dzień i godzina i czy się spotykamy na miejscu czy starujemy razem skądś.
To w takim razie wygląda na to, że w poniedziałek deszcz ale ja to chciałam do Skalnego Miasta pojechać...ponoć pięknie tam a nigdy nie byłam i propozycja jest na poniedziałek 8 rano wyjazd, jeśli oczywiście padać nie będzie. Do Skalnego chętni oprócz mnie; Kamila i Michał, ktoś jeszcze?
No to jak moi mili państwo,niedziela ,spotykamy się pod wzgórzem (tam gdzie zawsze) godz.12-ta i jedziemy do Tąpadeł. Proszę zabrać prowiant,dobry humor i w drogę.
Jak się wysilicie to upiekę ciasto do kawki ,którą zabiorę
Nikt nie chciał to pojechalismy sami do Złotego stoku było super ale wszystkich atrakcji niestety nie moglismy zaliczyć więc pewnie tam jeszcze wrocimy. Może tym razem grupą?? Jest tam spływ łodzią ale to trzeba rezerwować dużo szybciej miejsca telefonicznie bo inaczej lipa no i super park linowy można sobie pochodzić po drzewach my się na to piszemy napewno a jak reszta???a dodam że koszt paliwa w dwie strony przy spokojnej jezdzie do 120 to ok 55zł Pozdrawiam
wartburg pisze:witam po dłuższej przerwie na forum:) Tylko przelotem jestem.
Goniu jakby mozna było zamówić naklejki to jestem za. Chodziłoby mi o jedną białą wewnętrzną i 2 białe zewnętrzne. I byłbym happy!
Mam nadzieję ze w maju spotkamy się na rakietowej.
Ehh..na priva mówiłam te naklejki, nic się nie słuchają
Dostępne są też podkładki-ramki pod tablice rejestracyjne, jak się pospieszycie to zamówie razem z naklejkami, tylko proszę na priva zamówienia; ile i jakie bo są dwa rodzaje tutaj link do tematu viewtopic.php?t=2478
Co do Rakietowej; na 1 stronie zamieściłam info, sobota to dzień bez publiczności więc myślę że w niedzielę moglibyśmy grupą się wybrać. Kto jest chętny i na którą chcielibyscie tam zajechać? Mam nadzieję że pogoda już się ustabilizuje, będzie ciepło i zrobimy grilla na moim "najlepszym na świecie" sprzęcie
No dobra Grupo, POBUDKA
Za tydzień zawody na Rakietowej, kto będzie i czy chcecie umówić się w jednym miejscu (proponuję TGG bo po drodze ) czy już na miejscu, o której godzinie (start jest o 10-tej) no i kto będzie?? Zaznaczam, że 23-ci to niedziela ja proponowałabym spotkać się właśnie o 11-tej (bo ja nie mogę wcześniej) albo o 10-tej (wtedy ja dojadę do Was) na TGG i razem pojechać na Rakietową. Mam nadzieję, że pogoda się ustabilizuje i zrobimy sobie grilla
I ponawiam pytanie; KTO CHCE PODKŁADKI KLUBOWE????
Witam wszystkich po baardzo długiej przerwie!
Niestety od początku roku byłem zupełnie wyjęty z życia, ale dobrze zobaczyć, że życie w klubie nie zamarło
Strasznie chciałem jechać na te zawody driftu które teraz będą, ale cholera muszę wyemigrować w rodzinne strony.
Postaram się jednak śledzić częściej wydarzenia na forum to może uda mi się na spota wpaść.
... no pamiętam, mówiłeś, że pacierza i vódki nie odmawiasz
Do zobaczenia chyba zlocie NZ, albo w Niedzielę na Rakietowej.
Muszę pogadać jeszcze z Katodem bo na przyszły tyg. już się ugadałem na mały mig a resta już po zlocie raczej bo zapier... tam mają.