GRUPA ŚLĄSKA -> KATOWICE
Dobra nie robimy na nic z rzuty, a teraz pytanie kto jutro chetny na ognicho na stargancu tak koło godziny nie wiem 19 ?
blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
-
ainkaa
-
ainkaa
-
ainkaa
Aż tak wam się nie podoba, że jestem moderatorem. Zostawie to bez komentarza niech grupa podejmie decyzje
jankbkak jestes chetny?
Dojazd ciężko mi wytłumaczyć ale jak lecimy z katowic na mikołów drogą 81 to po długej prostej będą światła (po prawej klub go-go
) i skrecamy w lewo. Przejeżdzamy przez tory dwa szybkie zakręty potem prosta i powinien być znak chyba że go ukradli starganiec na prawo. Jak nie będzie znaku napewno się zoorientujecie bo jest parking piaskowy.
Gdy jedziecie od strony 81 skrecacie w lewo odrazu w prawo na parkingu az dojedziecie do asfaltu, a na koncu do baru(nie sugerujcie się zakazem wjazdu ponieważ mamy znajomości). Oczywiste jest to że osoby jadące z drugiej strony skrecają w prawo i odrazu w lewo.
Jeżeli ktoś będzie miał problem z dojazdem napiszcie na PW
jankbkak jestes chetny?
Dojazd ciężko mi wytłumaczyć ale jak lecimy z katowic na mikołów drogą 81 to po długej prostej będą światła (po prawej klub go-go
Gdy jedziecie od strony 81 skrecacie w lewo odrazu w prawo na parkingu az dojedziecie do asfaltu, a na koncu do baru(nie sugerujcie się zakazem wjazdu ponieważ mamy znajomości). Oczywiste jest to że osoby jadące z drugiej strony skrecają w prawo i odrazu w lewo.
Jeżeli ktoś będzie miał problem z dojazdem napiszcie na PW
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez merid, łącznie zmieniany 3 razy.
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Dobra, dobra
Trzeba sie zorganizować i zobaczyć czy jesteś w ogóle robić ognicho jak będzie mało osób. Oczywiscie miło by było gdyba każdy wzioł pare osób. Ja się postaram.
Pogoda ma być wporządku
SPRAWDŹ
Trzeba sie zorganizować i zobaczyć czy jesteś w ogóle robić ognicho jak będzie mało osób. Oczywiscie miło by było gdyba każdy wzioł pare osób. Ja się postaram.
Pogoda ma być wporządku
SPRAWDŹ
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.