Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Powiem w skrocie...Audi a3 + duza predkosc + naiwny kierowca ktory mysli ze sie zmiesci w zakrecie + KRAWEZNIK + znak = rozwalone zaiweszenie z przodu i prawa strona nadkola <end drobne elementy>
Choc za kolkiem Audi to dusza i sercem i tak przy NISSANIE
Saffira dzieki wielkie za tort urodzinowy ,byłem naprawde pozytywnie zaskoczony, poczułem sie jak by jeszcze ktos o mnie pamietal Jak ja Ci sie odwdzięcze No i te biczowanie tez było bezbłedne A jesli chodzi o aŁdi A3 to koles mial Auto casco wiec juz niedlugo szukajcie na allegro siwego bezwypadkowego Audi jezdzonego przez kobiete
ależ nie ma za co
a odwdzięczyć się - nadstaw zad swój kościsty na glana (żart) -nie wiem nie musisz ciesz sie młodą staroscia
nie chwalęcy się - a jak sie nastarałam napis zrobić...
buhahahahaha ja tez do roboty ide tylko ze ja mam auto jak najbardziej sprawne dlatego tak pozno pozdro dla wszystkich ktorych znam i tych ktorych poznam
dzisiaj mnie zabawna sytuacja spotkala ...bo jechalem do pracy tramwajem nr 5 ...wychodze z niego na placu rodla ...a on na swoim lewym boku ma czarna ryse ...i male wgniecenie ciekawe kto go tak urzadzil
sergiej pisze:dzisiaj mnie zabawna sytuacja spotkala ...bo jechalem do pracy tramwajem nr 5 ...wychodze z niego na placu rodla ...a on na swoim lewym boku ma czarna ryse ...i male wgniecenie ciekawe kto go tak urzadzil
hehe, leże i nie podnosić, masz teraz znaczny tramwaj nie wymienili mu błotnika i nie polakierowali
A łałdi nieźle załatwione akurat się temu przyglądałem jak leciał
a ty co chetny jestes ale nie martwcie sie dzisiaj zdecydowalem ze bede niedzielnym kierowca ...a przesiadam sie na mzk tylko jak ja dam rade wstawac co dzien o 5 rano zeby do arbeitu dojechac
Kup se skuterek , nie przekroczysz 50km/h tylko dobre światła żeby miał, żeby było Cię widać i Ty byś wszystkich widział i ekonomiczny, tylko 2l na 100 km
to ja moge oddac za free światelka choinkowe plus obsmarujemy go lawendowym płynem do oleju silnikoweo z mojego snu i wtedy na pewno go wszyscy zauważą i bedzie bezp. na drodze
Osobiście nie zgadzam sie z tymi 2l na 100km mój skuter palił 4 przy mało łagodnym traktowaniu sama predkosc 50 czy 60km/h tez nie jest bezpieczna i np na takich trasach jak zamkowa mialem podstawy zeby sie obawiac o swój tyłek
A ja od strony kierowcy, bo jechałem ja sobie spokojnie jakieś 70-80 i widzę z naprzeciwka traktor luzik, a tu nagle dziadek na skuterku zaczyna go wyprzedzac. Ledwo żem wyhamował.
Idiota bo inaczej nie idzie go nazwac jadąc 30 na godzinę wyprzedza traktor jadący 25 - przynajmniej tak to wyglądało patrząc jak długo trwało to wyprzedzanie.
ja tam mysle ze sie sergiej opamieta i postanowi w miare nie tknieta nyska i o wlasnych silach czego mu zycze szczeze a tak na powaznie to sergiej uwazaj troche wiecej na to swoje malenstwo coby mu sie zadna krzywda nie stala ani duza ani mala pozdro