DRAGOMIR nie załamuj się ja tak mam z miesiąca na miesiąc

Ale na zlot nie pojedziemy chyba że na sobotę lub piątek.
Ale jeszcze będzie okazja może na następny zlot ale już nissanem

no bapolszad pisze:a chyba północny będzie szybciej
daras46 pisze: i napewno nie dam rady jej dokonczyc do 11 kwietnia a aktualny stan auta moglby popsuc caly efekt wizualny imprezy No coz moze kiedys... Pozdrawiam..
daras46 pisze:Tak sobie czytam wasze posty i z miłą checią wpadł bym na taki spot.. ale.. Niestety nie mam czym sie pochwalic. Poki co zwykla W10 i to jeszcze w trakcie remontu blacharkii napewno nie dam rady jej dokonczyc do 11 kwietnia a aktualny stan auta moglby popsuc caly efekt wizualny imprezy
No coz moze kiedys... Pozdrawiam..
Bede napewnohochoł pisze:daras46 pisze:Tak sobie czytam wasze posty i z miłą checią wpadł bym na taki spot.. ale.. Niestety nie mam czym sie pochwalic. Poki co zwykla W10 i to jeszcze w trakcie remontu blacharkii napewno nie dam rady jej dokonczyc do 11 kwietnia a aktualny stan auta moglby popsuc caly efekt wizualny imprezy
No coz moze kiedys... Pozdrawiam..
Na lokalnych spotach nie liczy się wygląd autka tylko sama obecność(co innego zlot ogólnopolski) tak więc obojętnie jak będzie twoja Primerka wyglądała to przyjeżdżaj na spota
Jak zauważyłeś najbliższy będzie 11.04 i tym razem przenosimy się już do Gdyni na Polankę Redłowską tak więc jak już wspomniałem nie zastanawiaj się tylko wsiadaj w autko i przyjeżdżaj-będziemy czekali