Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Godz jak najwcześniej. Myślę że wyjazd o 8 najpóźniej.
Jeśli chodzi o trasę to w tamtym roku nie jechaliśmy autostradą tylko 10 przez Płońsk, Sierpc w kierunku Torunia przecinając A1 na której był korek do bramek spory i potem na Chełmno aż do Charzykowych droga była ok po drodze nie było procesji. Czas taki sam. Ale spotkać trzeba się w innym miejscu niż MOP.
No ja tylko rzucam propozycję.
Bo jeśli nie chcemy jechać autostradą a jechać jak napisałem wcześniej to spotkać się możemy na wylocie Warszawy w stronę Łomianek przy maku.
Tylko niech ktoś się wypowie żeby nie było niedomówień.
Może dyskusję przenieść do grupy na FB? Będzie szybciej o odp.
Zbiórka była przy maku na wylocie na Płońsk. Tyle, że jechaliśmy w nocy więc było pusto, tylko wylot z Warszawy był zakorkowany.
Nie jechałem nigdy rano na Charzykowy więc nie mam pojęcia jak to wygląda za dnia. Autostradą wydaje się szybciej ale będzie się zaczynał długi weekend więc mogą być korki przy bramkach...
Zjechać z A1 trzeba na Ciechocinek 1szym zjazdem (ważne zeby 1szym bo 2gi już czasem jest zakorkowany), i masz piękna drogę przy samej autostradzie wpadającą do Torunia.
100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
Rok temu sie spotykaliśmy na MOB Baranów - jak wół jest napisane w poprzednim temacie. Czy tym razem też tam? No i która godzina? Jak rozumiem Szymeq i Radziej o 3 chcą śmigać. Jak pozostali bo pora to już ustalić.
Podumowująć:
1. Gdzie startujemy (skoro autostrada to MOP Baranów, tak?)
2. Która godzina start (grupa czwartek-rano)?
Ja z Szymkiem startujemy w środę ok godziny 20, jak widzę Radziej też z nami leci, jak ktoś jeszcze sie pisze na ten termin to dawać, miejsce startu i trasę ustalimy niebawem, w sumie czy autostradą czy nie to nie ma dla mnie znaczenia