Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Wczoraj na rakietowej było kilka aut (w większości bmw) i upalanko bokiem ja niestety sie spoznilem i nie bylo sensu wjezdzac na tor. W przyszły piatek zdaje sie beda 4h do dyspozycji.
pan z bmw holowal panią z bmw za.... rozporkę przednią. malo brakowalo a lecacy jej kawalek wbilby sie w szybe tylna e46 tak tak, kierowca bmw byl blondynem
Dobra ludziska, z racji tego, że jest ogólnopolski, na który większość z nas się wybiera, to spot jest tydzień wcześniej - 22.05.2016. Ci, co się wybierają na ogólnopolski, to prosiłbym o przybycie na spota, żebyśmy mogli obgadać wyjazd na zlot
Wydarzenie zrobione na FB co do niedzielnego spotu i zaproszeni Ci których na FB mam w znajomych. Po ustaleniach na spocie zrobię wydarzenie na FB co do wyjazdu na ogólnopolski.
Dostałem potwierdzenie od chłopaków z Lexów, że pojawią się na spocie, może nawet jakieś Legend przyjedzie. Gadają też z Mitsu na temat przyjazdu.
Podoba im się idea tych spotkań
Jeżeli pogoda dopisze to proponuję miejsce na parkingu w którym ostatnio fotki robiliśmy