GRUPA DOLNOŚLĄSKA
- Avation
- aktywny forumowicz
- Kontakt:
Co naklejka ma do auta?! to moje pierwsze auto za własne zarobione pieniądze kupiłem sobie na 18 naklejka jest dla mnie Emotikon wink ale spoko każde zdanie się liczy po wakacjach zmienię auto na konkretniejsze znajomy ogarnie egt (jak widać dopiero co kupił) to będzie inny temat film jest po po prostu testem jestem zielony i się uczę spodziewałem się milszych komentarzy ale przynajmniej mam motywacje by zrobić coś porządnego sprzęt i stabilizacje ogarnę na pewno pozdro
I za to podejście masz szacun Ćwiczyć, ćwiczyć, słuchać rad, nie bać się, rozpisać sobie "scenariusz" co i jak i kiedy, dobrać konkretne miejscówki, nie musisz całego filmu kręcić "na setę" w jeden dzień, przygotować się do konkretnych ujęć i skręcić je kilka razy w różnych wariantach, polować na ładny dzień, oglądnąć auto z której strony warto je nakręcić bo nie brakuje nakładki, bo tam plastikon oberwany, pobawić się perspektywą itd. itp. Co do auta, to nie musisz go od razu zmienić, tylko modzić w słusznym kierunku. No i używać przecinków w wypowiedziach na forum. Pozdr!
Tym bardziej, że zazwyczaj poprawienie strony wizualnej to bardziej praca wlasna niż taczka z hajsem Autoszroty nie raz pękają w P10tkach i wystarczy z panem Cesiem się dogadaćfoo pisze:Co do auta, to nie musisz go od razu zmienić, tylko modzić w słusznym kierunku.
Polerka lakieru, podmalowanie odprysków, wyszorowanie tapicerek... wszystko to grosze ale tez kupa zabawy
Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
450zł-info w giełdzie i na PW
450zł-info w giełdzie i na PW
Może w sobotę spot w "Pizza nel Parco" przy Kochanowskiego? placyk mają. Dojazd od tyłu ale spoko. Minus taki że piwa nie ma ale chyba to nie problem?
http://www.pizzanelparco.pl/
http://www.pizzanelparco.pl/
VonBuBs, ja problemu nie widzę, nie wiem jak reszta.
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Ja tam jestem nawet za 17nastą
Miejsce dla mnie dowolne.
Miejsce dla mnie dowolne.
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Czekałem, aż ktoś się wypowie jeszcze na temat propozycji VonBuBs, ale z tego co widzę to jest brak jakichkolwiek sprzeciwów, tak więc będzie "Pizza nel Parco" przy Kochanowskiego.
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Czyli jutro kategoria obiad
Jakby ktoś chciał skorzystać z promocji, którą widzę na stronie, "do każdej dużej pizzy napój 1l za 1,-zł" to legitymacja studencka będzie obecna na sali
Jakby ktoś chciał skorzystać z promocji, którą widzę na stronie, "do każdej dużej pizzy napój 1l za 1,-zł" to legitymacja studencka będzie obecna na sali
Podróże małe i duże
Foo, to jest Nissan, tego nie ogarniesz
Podziękowania dla Wszystkich za miło spędzonego spota Następny spot dopiero w przyszłym roku
Podziękowania dla Wszystkich za miło spędzonego spota Następny spot dopiero w przyszłym roku
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Co jak co, ale dobrą pizze tam mają
Podróże małe i duże
DARO GTI, no niestety nie ma żadnych fotek........
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_