WIELKOPOLANIE ŁĄCZMY SIE !!!
- sweethoney
- wiem o czym pisze
A którym wyjeżdżaliście bo my tym niby starym i szczerze mówiąc to było ciężko podwozie dostało po dupie dwa razy
Dodo co do tych wydechów giętych to nie są to z kwasa, tylko ze zwykłej?? Było super. szkoda tylko że tak krótko. Nie wzieliśmy kiełbachyi tak nas z głodu skręcało ze musieliśmy śmigać coś wtrącić 

KUPIĘ:
Klimatyzację kompletną do N14 lub P10 z wersji GA14 lub GA16
Klimatyzację kompletną do N14 lub P10 z wersji GA14 lub GA16
Całkiem niezłe otwarcie sezonu!Ja wyjeżdżałem nowym wjazdem i stanąłem na chwilę w miejscu, ale na szczęście jakoś dałem radę!
Zdjęcia jak ogarnę będą jeszcze dzisiaj!
Dodo mam potwierdzenie od johny'ego fellow w sprawie Kameralnego, więc temat noclegu mam nadzieję mamy ogarnięty
Pozdrawiam wszystkich i do kwietniowego spotu
Zdjęcia jak ogarnę będą jeszcze dzisiaj!
Dodo mam potwierdzenie od johny'ego fellow w sprawie Kameralnego, więc temat noclegu mam nadzieję mamy ogarnięty

Pozdrawiam wszystkich i do kwietniowego spotu

Te które oglądałem mają ET35 także powinny być dobre no chyba że by wystawały za błotnik.yah0o pisze:Pierwszy spocik na jakim bylem i szczerze mowiąc bardzo mi sie podobalo. Na nastepnych na pewno tez sie pojawie. Odpowiadajac na pytanie moje alu 17 maja ET 40, tak jak mowilem na 205/50 szuraja o nadkola z przodu przy skrecie, przy 205/40 juz jest OK. Nie wiem jak przy 45.
Słoma79 też otrzymaliśmy potwierdzenie 
A oto link do naszych fotek z dzisiejszego- bardzo udanego- spotu
http://picasaweb.google.pl/papuga0009/S ... directlink

A oto link do naszych fotek z dzisiejszego- bardzo udanego- spotu

http://picasaweb.google.pl/papuga0009/S ... directlink
Szczęśliwa mamusia:)
Beda dobre, do primer z tego co doczytalem wchodzi ET 35 do 42, teraz tylko pozostaje pytanie jaki rozmiar oponki zalozyc zeby bylo dobrze.TOMMY1981 pisze:Te które oglądałem mają ET35 także powinny być dobre no chyba że by wystawały za błotnik.yah0o pisze:Pierwszy spocik na jakim bylem i szczerze mowiąc bardzo mi sie podobalo. Na nastepnych na pewno tez sie pojawie. Odpowiadajac na pytanie moje alu 17 maja ET 40, tak jak mowilem na 205/50 szuraja o nadkola z przodu przy skrecie, przy 205/40 juz jest OK. Nie wiem jak przy 45.