Grupa B I E L S K O - B I A Ł A
widzałem, ale niestety studiuję i pracuję w krakowie, także ciężko.
Będę w bielsku 19-21.03 ale niestety około 15 będę spadał do Krakowa.
O moim autku:
12/2002 (końcóweczka produkcji)
1.0 44kw/60KM
Klima
wspomaganie
elektryczne szyby
2 jaśki
3d
kolor srebrny
zderzaki lusterka w kolorze nadwozia
36.000 przebiegu (autko praktycznie od nowości w rodzinie - auto do pracy i spowrotem)przebieg pewny.
Autko było na komputerze nissan-owskim - zero błędów
Niestety poprzednim użytkownikiem była średnio uważna kobieta - zderzaki do malowania...
Przez najbliższy miesiąc auto będzie przechodzić terapię adaptacyjną
Elementy terapii:
daszek nad tylną szybą (już leży w bagażniku - do montażu własnego)
Alufelgi 'Enzo 101' R14"x5,5 już zamówione (będą pod koniec marca )
Malowanie zacisków (na czerwono - prawdopodobnie zestaw motip)
Być może montaż chlapaczy - nie wiem czy się w to pakować
Gruntowne czyszczenie w środku, może fajniejszy mieszek, na zewnątrz wosk, może chlorokauczuk na progi(tak konserwacyjnie) ale jeszcze nie wiem
w/w elementy do wielkanocy
Po wielkanocy (zależnie od czasu i środków $) drugi etap
wymiana wydechu i może ?układ dolotowy? - niestety mam zderzak bez wycięcia na lufę więc będzie trzeba kombinować
trzeci etap: SKY IS THE LIMIT
Będę w bielsku 19-21.03 ale niestety około 15 będę spadał do Krakowa.
O moim autku:
12/2002 (końcóweczka produkcji)
1.0 44kw/60KM
Klima
wspomaganie
elektryczne szyby
2 jaśki
3d
kolor srebrny
zderzaki lusterka w kolorze nadwozia
36.000 przebiegu (autko praktycznie od nowości w rodzinie - auto do pracy i spowrotem)przebieg pewny.
Autko było na komputerze nissan-owskim - zero błędów
Niestety poprzednim użytkownikiem była średnio uważna kobieta - zderzaki do malowania...
Przez najbliższy miesiąc auto będzie przechodzić terapię adaptacyjną
Elementy terapii:
daszek nad tylną szybą (już leży w bagażniku - do montażu własnego)
Alufelgi 'Enzo 101' R14"x5,5 już zamówione (będą pod koniec marca )
Malowanie zacisków (na czerwono - prawdopodobnie zestaw motip)
Być może montaż chlapaczy - nie wiem czy się w to pakować
Gruntowne czyszczenie w środku, może fajniejszy mieszek, na zewnątrz wosk, może chlorokauczuk na progi(tak konserwacyjnie) ale jeszcze nie wiem
w/w elementy do wielkanocy
Po wielkanocy (zależnie od czasu i środków $) drugi etap
wymiana wydechu i może ?układ dolotowy? - niestety mam zderzak bez wycięcia na lufę więc będzie trzeba kombinować
trzeci etap: SKY IS THE LIMIT
oczywiście spot bankowo, ale raczej nie najbliższy.
Czy plany ambitne?
Fele już zamówione, motip do zacisków też, na chlapcze też się chyba jednak zdecyduję, do daszku (lotki - nie wiem jak to nazywać) nad szybę brak mi tylko kleju, także wszystko jest do pierwszego etapu. Potem zobaczymy
Ale jak tylko będę w BB w terminie spotu, szczególnie już po wdrożeniu pakietu w/w detali na pewno się zjawię.
Pozdr. i do zobaczenia
Czy plany ambitne?
Fele już zamówione, motip do zacisków też, na chlapcze też się chyba jednak zdecyduję, do daszku (lotki - nie wiem jak to nazywać) nad szybę brak mi tylko kleju, także wszystko jest do pierwszego etapu. Potem zobaczymy
Ale jak tylko będę w BB w terminie spotu, szczególnie już po wdrożeniu pakietu w/w detali na pewno się zjawię.
Pozdr. i do zobaczenia
No może kiedyś do nas przyjedziecie wiekszą ekipą a my spotkania mamy co tydzien, ale tylko pierwszy piatek miesiąca to comiesięczny a reszta to nasze zabawy
blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Zapraszam do zamówień grupowych naklejek klubowych:
viewtopic.php?p=43894#43894
viewtopic.php?p=43894#43894
Z nissanem od 2005 roku
no to moze jak wam nie bedzie chciał zamówic moderator naklejek to ja wam zamówie i na jakims spocie je odbierzecie
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Siema, sprawa wygląda tak: mam mało czasu, a teraz będę miał jeszcze mniej - matura..
Proponuje, by Varial został moderatorem grupy, był od początku z nami, na prawie każdym spocie
Jeden powód tego taki, że jak pisałem - mam mało czasu na ogarnięcie jeszcze tutaj czegoś.. a drugi powód jest taki, że sprzedam Micrę w najbliższym czasie, bo dziś nabyłem wymarzone E36
Proponuje, by Varial został moderatorem grupy, był od początku z nami, na prawie każdym spocie
Jeden powód tego taki, że jak pisałem - mam mało czasu na ogarnięcie jeszcze tutaj czegoś.. a drugi powód jest taki, że sprzedam Micrę w najbliższym czasie, bo dziś nabyłem wymarzone E36
Bordowe E36 Coupe - daily driver
Jeszcze bardziej bordowa Sierra - funcar
To teraz bedziesz gangsterem dresów i wyrywał laseczki na angel eyes
To pochwal sie tym twoim cackiem pokaz zdjecia
To pochwal sie tym twoim cackiem pokaz zdjecia
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Nie wiem, czy to dobry pomysł na forum nissana chwalić się BMW
http://img138.imageshack.us/img138/3816/01042010829.jpg taka, dziś zrywam brefffki
Tuningu nie będzie, do dobrego stanu chcę go doprowadzić
http://img138.imageshack.us/img138/3816/01042010829.jpg taka, dziś zrywam brefffki
Tuningu nie będzie, do dobrego stanu chcę go doprowadzić
Bordowe E36 Coupe - daily driver
Jeszcze bardziej bordowa Sierra - funcar
Hej!
Ponczak - gratuluję zakupu, teraz to dopiero będzie smrodek
Co do Twojej rezygnacji myślę, że jeszcze wytrzymasz trochę, przecież matura to nic takiego co by człowieka do ziemi wciskało
W sprawie nalepek piszę się na dwie białe (ale kto w końcu zbiera te zamówionko?).
A na koniec wszystkim Klubowiczom życzę spokojnych i udanych świąt wielkanocnych.
Ponczak - gratuluję zakupu, teraz to dopiero będzie smrodek
Co do Twojej rezygnacji myślę, że jeszcze wytrzymasz trochę, przecież matura to nic takiego co by człowieka do ziemi wciskało
W sprawie nalepek piszę się na dwie białe (ale kto w końcu zbiera te zamówionko?).
A na koniec wszystkim Klubowiczom życzę spokojnych i udanych świąt wielkanocnych.
hej,
tak poza naklejkami to chciałem zapytać o spocik
Pierwsza niedziela miesiąca - były święta więc można by powiedzieć - tej niedzieli nie było , co skłania mnie do postawienia tezy, że 25 kwietnia jest spot
Jakoś cicho się zrobiło...
P.S.
Varial sorry, że się wcinam ze swoją propozycją, jednak w piątek to jeszcze sporo ludzi w jest pracy. Jeśli spotkamy się wcześniej to może coś na majówkę wymyślimy.
tak poza naklejkami to chciałem zapytać o spocik
Pierwsza niedziela miesiąca - były święta więc można by powiedzieć - tej niedzieli nie było , co skłania mnie do postawienia tezy, że 25 kwietnia jest spot
Jakoś cicho się zrobiło...
P.S.
Varial sorry, że się wcinam ze swoją propozycją, jednak w piątek to jeszcze sporo ludzi w jest pracy. Jeśli spotkamy się wcześniej to może coś na majówkę wymyślimy.
To zrobmy spota w ta niedziele (25.04). Trzeba poprosic ponczaka zeby zmienil na pierwszej stronie date spota. A spot w majowke chcialem w piatek tylko ze wzgledow osobistych bo w sobote ide na kawalerski wiec bedzie bania jak sto i niedziela umieranie:P chyba ze poniedzialek?:D Jesli wypali w ta niedziele to moze sie ustawimy na tego grilla w koncu:)