Grupa Kujawsko-Pomorska
- Nowy_w_klubie
- nowy na forum
- Kontakt:
Bydgoszcz ogólnie
Jako że nie ma ogólnego regionalnego/bydgoskiego wątku niedotyczącego spotkań, a wymiany informacji pytam tutaj:
Czy ktoś poleci człowieka, któremu warto zlecić wyczyszczenie wnętrza auta? (pranie foteli/kanapy, boczków, dywaników, podsufitki, mycie plastików, krótko mówiąc wszystko)
Czy ktoś poleci człowieka, któremu warto zlecić wyczyszczenie wnętrza auta? (pranie foteli/kanapy, boczków, dywaników, podsufitki, mycie plastików, krótko mówiąc wszystko)
Nowy_w_klubie, Tu masz temat do różnych tematów. Niekoniecznie na temat spotkań.
Jakiś czas temu Felipe polecał tą stację.
Jakiś czas temu Felipe polecał tą stację.
Może jeszcze aktualne.Felipe pisze:Siema, pisze w tym temacie bo tutaj kazdy zobaczy, a mianowicie:
Udalo mi sie zalatwic znizki na myjnie dla ludzi z NZ grupy kuj-pom. Myjnia mieści się na przy ulicy Nakielskiej 71A (teren PZMot.). Oferuje kompleksową kosmetykę samochodową, od zwykłego mycia zewnętrznego, poprzez pranie tapicerki, do polerowania mechanicznego pojazdu. Myjnia czynna od poniedziałku do piątku w godzinach od 8 do 20, oraz w soboty od 8 do 13. "Karta przetargową" do uzyskania zniżki w w/w myjni jest naklejka klubowa/koszulka/jakis przedmiot potwierdzajacy przynaleznosc do grupy kuj-pom.
Cennik bez znizki:
1. MYCIE PODSTAWOWE SAMOCHODU OSOBOWEGO (mycie z zewnątrz, suszenie, mycie szyb z zewnątrz) - 20zł
2. MYCIE PODSTAWOWE SAMOCHODU TYPU KOMBI, VAN, SUV, BUS, 4x4 (mycie z zewnątrz, suszenie, mycie szyb z zewnątrz) - od 25zł
3. MYCIE KOMPLETNE SAMOCHODU OSOBOWEGO (mycie z zewnątrz, suszenie, mycie szyb wewnątrz i zewnątrz, czyszczenie i konserwacja kokpitu, odkurzanie wewnątrz) - 35zł
4. MYCIE KOMPLETNE SAMOCHODU TYPU KOMBI, VAN, SUV, BUS, 4x4 (mycie z zewnątrz, suszenie, mycie szyb wewnątrz i zewnątrz, czyszczenie i konserwacja kokpitu, odkurzanie wewnątrz) - od 45zł
5. ODKURZANIE SAMOCHODU OSOBOWEGO - 10zł
6. ODKURZANIE SAMOCHODU TYPU KOMBI, VAN, SUV, BUS, 4x4 - 15zł
7. MYCIE SZYB Z ZEWNĄRZ I WEWNĄTRZ - 10zł
8. PRANIE TAPICERKI - od 150zł
(cena ustalana w zależności od wielkości samochodu i stanu zabrudzenia tapicerki)
9. POLEROWANIE LAKIERU + WOSKOWANIE RĘCZNE MLECZKIEM LAKIERNICZYM 3M - od 150zł (usługa wprowadzona będzie dopiero od 10 czerwca).
Umowiona ze mna znizka obejmuje rabat 20% na podstawowe zabiegi kosmetycznie. rabat ten zwieksza sie wraz z cenna wykonywanej uslugi lub jakas usluga jest dodawana extra gratis
Na moim przykladzie: kompleksowe mycie samochodu wewnątrz oraz zewnątrz 30zł + konserwacja i odświeżenie opon gratis:))
Pytania oraz umawianie sie na konkretna uslugie i godzinie od numerem telefonu 668472729.
Info od prowadzacego myjnie: "zalecam wcześniejsze umówienie się na dzień i godzinę w celu uniknięcia niepotrzebnego czekania itp."
Mysle, ze wszystko w temacie.
Serdecznie zapraszam!
Nowy_w_klubie, jeśli chodzi o pranie to nie dawaj do tego Dżeka pod real, bo się tylko wkurzysz, kiedyś prałam na chodkiewicza 60 (maja tam tez mechanike) ta sama strona co szpital dziecięcy i byłam zadowolona, tylko nie wiem czy coś się tam nie zmieniło. Tylko, że prałam same fotele. Może spróbuj opinie poczytać bo więcej nie pomoge chyba ze kogoś podpytam jak chcesz
niestety chyba z nikim ale zastanawiam się może znajdę chwilę żeby się w charzykowy zatrzymać dzisiaj
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz