Grupa Czestochowska
wal sie Dreams  , akurat bede już w czwartek więc bede wyjątkowo na czas
 , akurat bede już w czwartek więc bede wyjątkowo na czas 
Daniel's tak jak ten ogr powyżej napisał, 19 drugie pietro parkingu na galerii jurajskiej

Daniel's tak jak ten ogr powyżej napisał, 19 drugie pietro parkingu na galerii jurajskiej
					Ostatnio zmieniony 2015-01-25, 10:43 przez Oktan, łącznie zmieniany 1 raz.

Chcesz naprawić, przerobić lub przewieźć auto w warszawie???
Pisz PW! lub dzwoń 66zerosiedemzero6dwa66
Pozdro
Oktan

Pozdro
Oktan
Sam kiedyś miałem CRXa, ale podrosłem i zaczął mi rosnać zarost a co za tym poszło kupiłem RWD i widzę u Ciebie też ta przemiana nastąpiła  lecz gdy dojrzały chłopiec staje sie mężczyzną dosiada mocne  AWD i tym samym osiąga najwyższy level watjemnieczenia i tak właśnie zrobiłem
 lecz gdy dojrzały chłopiec staje sie mężczyzną dosiada mocne  AWD i tym samym osiąga najwyższy level watjemnieczenia i tak właśnie zrobiłem 
Ot taka mała anegdotka i tylko teraz czekac na lawinę komentarzy
 i tylko teraz czekac na lawinę komentarzy 
Swoją drogą Nissanów wiele miałem ale najczęćiej na spoty przybywałem innym autem wieć spoko Daniel's nikt z siekierą nie wysiądzie, co najwyżej bazooke wystawi przez okno 

A swoją drogą Rafał to kopniete H ma na imie Malina

lecz gdy dojrzały chłopiec staje sie mężczyzną dosiada mocne  AWD i tym samym osiąga najwyższy level watjemnieczenia i tak właśnie zrobiłem
Ot taka mała anegdotka
Swoją drogą Nissanów wiele miałem ale najczęćiej na spoty przybywałem innym autem wieć spoko Daniel's nikt z siekierą nie wysiądzie, co najwyżej bazooke wystawi przez okno

A swoją drogą Rafał to kopniete H ma na imie Malina

Pozdro
Oktan

Pozdro
Oktan
Nie skomentuje że byłem pierwszy na liście którą zacząłęm na poprzdniej stronie  

[ Dodano: 2015-01-28, 23:10 ]

[ Dodano: 2015-01-28, 23:10 ]
sama nie jestetsszalona pisze:Oktan, sorki ...nie śpie tylko ostanio mam sporo pracy

Pozdro
Oktan

Pozdro
Oktan

leżę
 leżę