Przesunięcie spotu - jestem zaWieshaq pisze:Myślę że to dobry pomysł z przesunięciem spota, no chyba że jakieś jajeczko się zrobiMichałB86 pisze:To przyszła kolej i na mnie Wielkie dzięki za spocikaa co do prośby
Nie mam nic przeciwko temu i tak jak zawsze postaram się byćTuśka pisze:Mam do Was takie pytanie....
bo jak mi wiadomo, to następny spot wypada w świąta wielkanocnemoże byśmy się spotkali tydzień później
(proponuję później, a nie wcześniej, bo tydzień przed, to mnie nie będzie...
) ale jesli większości będzie bardziej pasowało tydzien wcześniej, to obgadajcie temat...
![]()
Pozdrawiam już z częstochowy![]()
![]()
GRZECHu , Martusia ma racjemartusia pisze:Post bez zdjęcia się nie liczy
niewiniatko22 pisze:Wieshaq, normalnie modelki Ci rosną
martusia pisze:GRZECHu - dawaj zdjęcie!! Post bez zdjęcia się nie liczy![]()
Niestety z przyczyn nie zależnych oraz małego zamieszania i choroby Julki prezenty zostaną przekazane w Niedziele na meczu SNzKP.GRZECHu pisze:Dodane! Jak odbiorę od Wieszaka misia zrobię lepszą fotęJeszcze raz dziękuje!
Moja propozycja to 27 Marzec. Może byśmy wybrali się na jakąś pizze.jaca V6 pisze:Panie i PanowieRodacy
Z racji tego, że spot kwietniowy wypada tuż przed Świętami, pewnie wiele osób planuje wyjazd gdzieś, proponuje, przesunąć termin spotkania z 02.04 na 09.04, piatek po Świetach
Swięta spędzone w spokoju, a po, spocik![]()
Tak więc spot kwietniowy bedzie 09.04.2010
Oczywiście rzeczą oczywistą jest to, ze jak co roku, trzeba sie spotkać przed Świętami na tzw. JajeczkoTradycja taka
I tu propozycje jak najbardziej
Co do przesunięcia mi obojętne, i tak bedę w Wawie, ponadto 9.04 mam zajęcia do 21.00 więc bedę najwyżej na afterze lub ok 22.00 na spotowaniujaca V6 pisze:Panie i Panowie Rodacy
Z racji tego, że spot kwietniowy wypada tuż przed Świętami, pewnie wiele osób planuje wyjazd gdzieś, proponuje, przesunąć termin spotkania z 02.04 na 09.04, piatek po Świetach
Swięta spędzone w spokoju, a po, spocik
Tak więc spot kwietniowy bedzie 09.04.2010
Oczywiście rzeczą oczywistą jest to, ze jak co roku, trzeba sie spotkać przed Świętami na tzw. Jajeczko Tradycja taka I tu propozycje jak najbardziej