to to wiem ale niestety pracuje do 22oskazip pisze:siwy77,
elo siwy o 20.00 lecklerk na zana parking pod koło myjni
Grupa Lubelska
Ja to najpierw umyję, bo ostatnio to nie wiedziałem czy to dzień czy noc i nie mogłem znaleźć zielonego kombi na parkingu
, a do tego zrypał mi się cykl czasowy w wycieraczkach i będę musiał rozebrać silniczek w celu podgięcia styków
PS Spóźnię się. Mam nadzieję że nie będzie karniaków
PS Spóźnię się. Mam nadzieję że nie będzie karniaków
Ludzie w ogóle nie myślą, oni tylko myślą, że myślą. (Mark Twain)
Przeprowadzam się "za chlebem" do KrakowaŚwirek pisze:Graboss następnym razem na pewno podejdę
"Lepiej jest jechać słabym samochodem na 100%, niż mocnym na 20%." (James Hunt)
Witam grupę lubelską
Mam nadzieję zawitać pod koniec marca, bo niedawno nabyłem Primerkę w klekocie - ostukacie, osłuchacie i powiecie co mieniać 
Czy diesla w P10 można zajechać? Czy P10 się psuje? Czy P10 jest brzydka? Czy P10 rujnuje moją kieszeń? Czy P10 jest ciasna? Czy P10 jest mało komfortowa?
![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
and_pec , gdybyś napisał, że chodzi o Pb95 to może i bym się jeszcze nabrał, ale 98 to już z daleka razi w oczy ewidentnym wałkiem 
Pojawię się, a co - po rocznej przerwie bez auta (wcześniej - o zgrozo - latałem meganką
) nabyłem P10 w sedanie i dieslu. Na razie została w Chełmie, bo kupiłem w letnich ciapach, ale jak się zrobi cieplej to doklekoczę się do Lublina, w sam raz na spot. Ale frekwencja widzę cienka jak na takie miasto.
Pojawię się, a co - po rocznej przerwie bez auta (wcześniej - o zgrozo - latałem meganką
Czy diesla w P10 można zajechać? Czy P10 się psuje? Czy P10 jest brzydka? Czy P10 rujnuje moją kieszeń? Czy P10 jest ciasna? Czy P10 jest mało komfortowa?
![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
gelolbn24