Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
A owszem sunnego mialem swego czasu naj w sumie w gronie gti nadal mam gti -r to inna liga jak juz monsieur Buła ogarnie parcha to sie spikniemy na spocie
Słuchajcie, słuchajcie.
Na ostatnim spocie padła propozycja, żeby zrobić kolejny spot wyjazdowy - gdzieś w góry Co więcej koleżanka Alexist666 poprosiła, żeby zrobić spot tydzień wcześniej, to jest w przedostatnią niedzielę.
co do miejsca spotu to padło kilka "ofert", wszystkie w zasięgu do max 100km, dlatego też proszę o określenie się gdzie chcielibyście się wybrać
W kwestii terminu jestem na "tak".
Dziękuję Janusz za uwzględnienie mojej propozycji, będzie mi to bardzo na rękę, gdyż nie ominą mnie jakże zacne koncerty w ostatni weekend października na których bardzo chcę być
Janusz - buzy niech będą takie jak zamawiałem.
Jeśli chodzi o czujnik stop - wszystko okej. Wykręcony, rozmontowany, styki przeczyszczone, założony i hula.
Nie ma sensu wydawać kasy na używki/nowe włączniki, tym bardziej że można samemu ogarnąć.
Jest we Wrocławiu ktoś kto byłby w stanie sprawdzić dokładnie całe auto? Co należy zrobić w najbliższym czasie (czy mogę wymienić daną rzecz na coś lepszego)?
Nie chodzi mi o typową stacje kontroli pojazdów tylko o kogoś kto zna się na nissanach, nie chce akcji typu wpadam na warsztat pan heniek puka mi młotkiem na kanale i mówi "pojeździ jeszcze trochę"
Ogólnie rzucić okiem, zobaczyć co jest na zużyciu takim, że warto powoli to wymienić (może na coś lepszego, żeby nabrało mocy czy było bezpieczniejsze)
Przykładowo coś mi stukało w prawym przednim kole a pan na stacji powiedział tylko "To nic takiego można jeździć" : D Nie chcę takiej opini
ludziska, pytanie czy a4 w bielanach od strony Opola po wakacjach również korkuje się na bramkach? czeka mnie jutro tą drogą powrót do domu i chciałbym wiedzieć czy może to omijać zjazdem prędzej czy jechać normalnie do a8?
kutwa. jakby komuś ktoś proponował 2 kołpaki od nissana na 14cali (oryginalne od nowości, takie 14-letnie lekko poobdzierane) to znaczy że moje bp mi podpindolili w mieście. dajcie znać. upomnę się;]