Grupa Kujawsko-Pomorska
Ze względu że nikt się nie określił gdzie i o której jutro spot to proponuję parking pod tesco godzina 16.30. Możecie się spotkać tradycyjnie o 16 tej ale Solec się nie wyrobi więc zaproponowałem pół godziny później niestety szkoła a i Rosiuq owi też coś nie pasuje prędzej
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
Meldujemy się po spocie wielkie dzięki za miłe towarzycho jak zawsze szkoda tylko że nie mogliśmy wcześniej zajechać ale i tak było duzo czasu żeby pogadać
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
A my dopiero w domu. Również dziękujemy za super spota.
Szkoda że nie wszyscy dotarli.
P.S.
Jutro foty wrzucę, no może dziś.
[ Dodano: 2014-09-15, 10:24 ]
Zdjęcia z wrześniowego.
Szkoda że nie wszyscy dotarli.
P.S.
Jutro foty wrzucę, no może dziś.
[ Dodano: 2014-09-15, 10:24 ]
Zdjęcia z wrześniowego.
Jeśli chodzi o qźwa znowu zmianę moderatora to już mam tego dosyć ciężko było zrobić tak jak miało być chodzi mi o górę bo co innego miało być a co innego wymyślono ale to nie moja sprawa.Tak samo było z wizytówkami dostał moderator i miał rozdać wszystkim aktywnym niestety chyba nie jesteśmy aktywni ponieważ dla całego Solca zbrakło, ponoć było mało .Jeśli chodzi o moderowanie po poprzednich rozmowach moderator miał się zajmować tylko forum a reszta wspólnie miała podejmować decyzje to nie ciężka praca.Jak mamy znowu wybierać to proponuje niech się sxp zajmie forum bo kumaty a my reszta będziemy się zajmować tak jak do tej pory.
- rosiuq
- doświadczony forumowicz
bedac od ponad roku w klubie ,z tego co usłyszałem i czego doświadczyłem to śmiało mogę powiedziec że dołki kopane były pod dotychczasowymi modami i dołki bedą kopane pod nowym modem i tak jak klfsolec, proponuje sxp22, do ogarnięcia forum nie mam nic przeciwko a co do uzgadniania czy organizowania spotów wyznaczyć powiedzmy ze 2 może 3 osoby chociaż by jedna z bydzi druga z solca( w końcu z tych dwóch agromeracji użytkownicy są najbardziej aktywni w spoty czy na forum) A przede wszystkim nowy mod musi mieć swoje zdanie i umieć się postawić sznikers99, bez urazy ale to czy mamy spota w piersza niedziele czy weekendk albo czy nawet w srodku tygodnia to żadna GÓRA nie ma prawa nam narzucać chyba ,że zmienią regulamin forum i tak narzucą wszystkim grupą na forum spota w danym dniu tak jak próbowano to zrobić z naszą grupą.Oczywscie co do nowego moderatora wypowiedza sie moze 4-5 osob a reszta tylko pozniej bedzie marudzila i narzekala, ja proponuje jedna z czterech osob
wspomiany spx- ogarniety maniak jak najbardziej na to miejsce:)
klfsolec- byly mod ale wiem ze na grupie i dobrej atmosferze mu zalezy
alfabox- pomocny i na pewno z klfsolec ogarneli by forum i grupe
felipe-spoko ziom pomocny a przede wszystkim w moim przekonaniu neutralny.
JAK DLA MNIE TO TYLKO I WYLACZNIE TE CZTERY OSOBY SA W STANIE POCIAGNAC TO DALEJ
z gory przepraszam za szczerosc ale nie mam zamiaru mydlic nikomu oczu, bo prawde piszac co moze potwierdzic klf ugadany bylem z NISSANEM YAMA w osielsku o tzw partnerstwie i wspolnych moim zdaniem korzysciach widzac co sie dzialo odpuscilem temat
wspomiany spx- ogarniety maniak jak najbardziej na to miejsce:)
klfsolec- byly mod ale wiem ze na grupie i dobrej atmosferze mu zalezy
alfabox- pomocny i na pewno z klfsolec ogarneli by forum i grupe
felipe-spoko ziom pomocny a przede wszystkim w moim przekonaniu neutralny.
JAK DLA MNIE TO TYLKO I WYLACZNIE TE CZTERY OSOBY SA W STANIE POCIAGNAC TO DALEJ
z gory przepraszam za szczerosc ale nie mam zamiaru mydlic nikomu oczu, bo prawde piszac co moze potwierdzic klf ugadany bylem z NISSANEM YAMA w osielsku o tzw partnerstwie i wspolnych moim zdaniem korzysciach widzac co sie dzialo odpuscilem temat
Szczerze powiedziawszy Bombel po rozmowach z wami miał zostać Alfa modem i by było wszystko w porządku ale nie bo wam to nie pasowało. Zmieniliście zdanie i mieliśmy wybrać osobę neutralną i co z tego wyszło wielka lipa. Spotykamy się i kombinujemy tak żeby zebrać się w większym gronie porozmawiać i coś ustalić a nie tak jak wy admini albo moderatorzy główni chcą żeby był stały termin spotów bo to do niczego nie prowadzi,ale może jeszcze reszta grupy się coś wypowie chociaż ostatnio to tu nikomu się nie chce pisać
Rozumiem swoje zdanie napisałem mam juz powoli dość tych ciągłych wyborów tego jadu i tego fałszystwa
- alfabox
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Moim skromnym zdaniem sxp ma potencjał żeby ogarnąć forum ,a my podejrzewam że nie będziemy mieli problemów żeby poogarniać spoty i sprawy organizacyjne na miejscu.
Nie wnikam ,mi osobiście nikt z naszej grupy tego w oczy nie powiedział,ale nieważne liczy się Grupa i jej dobrobombel pisze:klfsolec, alfa nie zostal bu duzo osob bylo przeciw.
Jako że Primera już działa ( jednaj komputer był do wymiany) muszę w końcu ruszać w drogę. I proponuję jutro jakiegoś spota w Bydzi. Jakoś po południu. Jeszcze jutro napiszę dokładnie o której będę.
Widzę że na tyle darzycie mnie zaufaniem, że proponujecie moją kandydaturę na Moda naszej grupy.
Poczekajmy na wypowiedzi jeszcze kilku osób. I wtedy będziemy myśleć.
Widzę że na tyle darzycie mnie zaufaniem, że proponujecie moją kandydaturę na Moda naszej grupy.
Poczekajmy na wypowiedzi jeszcze kilku osób. I wtedy będziemy myśleć.
Popieram kandydaturę sxp22
1.
2.
3.
1.
Podejrzewam że chodzi o dwie osoby które od roku nie pojawiają się na spotach... wiec nie ma tematu.bombel pisze:klfsolec, alfa nie zostal bu duzo osob bylo przeciw.
2.
Pewnie nie tylko dla całego Solca zabrakło i nie doszukiwałbym się tutaj teorii spiskowych...Tak samo było z wizytówkami dostał moderator i miał rozdać wszystkim aktywnym niestety chyba nie jesteśmy aktywni ponieważ dla całego Solca zbrakło, ponoć było mało .
3.
Sznikers99 jak sam zaznaczył ustępuje ze względu na brak czasu i trzeba uszanować, że sam ustępuje miejsca komuś aktywniejszemu.dołki kopane były pod dotychczasowymi modami i dołki bedą kopane pod nowym modem
- rosiuq
sxp22, Wini217, niestety w jednym jak i drugim przypadku odpadam gdyż zaczynam nalepsze popołudniowe zmiany ale mam nadzieje że za nie długo sie zobaczymy
niski, masz racje gdzie jest tak zwany DIABEŁ i kolega który rozprowdzał klubowe naklejki na OLX czy tam byłej tablicy co do Twojego 2pkt. to rzeczywiście dystrybucja musiała byc masowa skoro bombel, oznajmnia że było ze100szt a klubowiczów mamy koło 40 osób ale trudno ten temat był już zakończsony. Co do kopania dołków to co mam Ci powiedzieć prawda jest taka ze na miejscu Maxa też wolałbym zrezygnować z jakiegoś tam powodu niż czekać na zdjęcie z funkcji
niski, masz racje gdzie jest tak zwany DIABEŁ i kolega który rozprowdzał klubowe naklejki na OLX czy tam byłej tablicy co do Twojego 2pkt. to rzeczywiście dystrybucja musiała byc masowa skoro bombel, oznajmnia że było ze100szt a klubowiczów mamy koło 40 osób ale trudno ten temat był już zakończsony. Co do kopania dołków to co mam Ci powiedzieć prawda jest taka ze na miejscu Maxa też wolałbym zrezygnować z jakiegoś tam powodu niż czekać na zdjęcie z funkcji
Nie wnikam w jaki sposob bylo to rozdzielane, ale zabrzmialo to tak jakby tylko i wylacznie osoby z Solca byly pominiete.rosiuq pisze:co do Twojego 2pkt. to rzeczywiście dystrybucja musiała byc masowa skoro bombel, oznajmnia że było ze100szt a klubowiczów mamy koło 40 osób ale trudno ten temat był już zakończsony.
Nie rozumiem kto mialby kopac dolki pod aktualnym moderatorem, bo chyba nie kolega sxp22, a jezeli masz jakies podejrzenia to mowmy otwarcie, a nie rzucamy ogolnikami .rosiuq pisze: Co do kopania dołków to co mam Ci powiedzieć prawda jest taka ze na miejscu Maxa też wolałbym zrezygnować z jakiegoś tam powodu niż czekać na zdjęcie z funkcji
- rosiuq
Max nie mam pojecia do czego teraz pijesz ale jak to piszesz "u solca" to ty wymeczyles tylko czesc a ja nie przyjechalem tam dla ciebie co do moich jaj to jestem o nie spokojny ale masz racje od teraz na spotach moja szczerosc bedzie bolala
niski,
niski,
czy ja napisałem ze dołki sa kopane pod dotychczasowym modem i mieszałem w to spx-a. Spiskowanie było pod KLFSOLEC i EL_DIABLO więc nie wierze w to że w tym przypadku mogło by być inaczej.niski pisze:Nie rozumiem kto mialby kopac dolki pod aktualnym moderatorem
Ostatnio zmieniony 2014-09-18, 07:15 przez rosiuq, łącznie zmieniany 1 raz.