V ZLOT PÓŁNOCNY - 5.09.2014 - 7.09.2014 - USTKA
i ja się melduję z domu dzięęęki wielkie wszystkim za bardzo udany zlot, świetną zabawę i genialną atmosferę już się nie mogę doczekać kolejnego Północnego
P.S. Nagrodę za tekst zlotu moim zdaniem powinna otrzymać Dzasta za: " nie chciało mi się iść... więc pobiegłam"
P.S. Nagrodę za tekst zlotu moim zdaniem powinna otrzymać Dzasta za: " nie chciało mi się iść... więc pobiegłam"
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
my już na działce , co prawda grilla wyjątkowo odpuszczamy
pozdrawiamy wszystkich ze Szczecina, dziękujemy za super atmosferę na zlocie, podziękowania dla wszystkich wspołzlotowiczów za wspólnie spędzony czas, oraz ogromne podziękowania dla organizatorów za poświęcony czas
do następnego
pozdrawiamy wszystkich ze Szczecina, dziękujemy za super atmosferę na zlocie, podziękowania dla wszystkich wspołzlotowiczów za wspólnie spędzony czas, oraz ogromne podziękowania dla organizatorów za poświęcony czas
do następnego
1.8 acenta xenon 2006 TTI TCB 880 + Midland ML-145
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Tak i ja od paru godzin w domku, troszkę pospałem, no i cóż więc może ja zacznę od podsumowania:
tak w pierwszym punkcie to podziękowania należą się organizatorom a w szczególności "SnowLady" za poświęcony czas, aby zorganizować imprezę, za miłą atmosferę, za przygotowanie zabaw, atrakcji, fajnego miejsca wypoczynkowego, fajowe gadżety - dzięki
w punkcie drugim podziękowania dla pani aury za pogodę słoneczną i upalną, a przykładem były dziewczyny "opalające się" w wrześniu - dziękujemy
no i oczywiście podziękowania osobom zebranym za miłą atmosferę, fajną zabawę, oraz parę godzin śmiechu, fajne jedzenie, dobre picie:) - dzięki
Pozdrowionka dla Szczecina, "Szczecin rządzi" widzimy się na kolejnym zlocie
tak w pierwszym punkcie to podziękowania należą się organizatorom a w szczególności "SnowLady" za poświęcony czas, aby zorganizować imprezę, za miłą atmosferę, za przygotowanie zabaw, atrakcji, fajnego miejsca wypoczynkowego, fajowe gadżety - dzięki
w punkcie drugim podziękowania dla pani aury za pogodę słoneczną i upalną, a przykładem były dziewczyny "opalające się" w wrześniu - dziękujemy
no i oczywiście podziękowania osobom zebranym za miłą atmosferę, fajną zabawę, oraz parę godzin śmiechu, fajne jedzenie, dobre picie:) - dzięki
Pozdrowionka dla Szczecina, "Szczecin rządzi" widzimy się na kolejnym zlocie
Nissan był; Nissan jest; Nissan pozostanie ...
co prawda późno, ale bardzo dziękuję za wspaniale spędzony weekend wrześniowy... było suuuuuuuuupeeeeeeeeerrr... miasto idzie spać... pozdrowienia dla wszystkich
[ Dodano: 2014-09-08, 22:03 ]
[ Dodano: 2014-09-08, 22:03 ]
i ja jestem zaalfabox pisze:Sajmooon pisze:Nagrodę za tekst zlotu moim zdaniem powinna otrzymać Dzasta za: " nie chciało mi się iść... więc pobiegłam"
Wraz z ADEX'EM również dziękujemy za super ZLOTA! Mimo, iż kameralniej niż zazwyczaj to i tak dawka śmiechu na wyczekiwanie na przyszłoroczny zlot jest ponad miarę Spokojnie styknie Dziękuejmy Agusi za super gadżety jak i ogarnięcie ośrodka i w ogóle wszystkiego co z tym związane Dziękujemy wszystkim przybyłym zlotowiczom za umilenie nam weekendu
Coś od nas Nie taka jakość jak u jawerta, ale zawsze coś
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Coś od nas Nie taka jakość jak u jawerta, ale zawsze coś
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Tak... przepraszam, że tak długo, jutro ładnie napiszę sprawozdanie wraz z wynikami i zwycięzcami fotki jakieś napewno są wiec cos napewno wrzucisz
Tym czasem zapraszam do tematu : SYLWESTER NAD MORZEM 2014-2015 viewtopic.php?t=16753
Tym czasem zapraszam do tematu : SYLWESTER NAD MORZEM 2014-2015 viewtopic.php?t=16753
Pozdrawiam
SnowLady ...
Z nissanem od sierpnia 2005
Ważne sprawy i nie tylko: 504619604
SnowLady ...
Z nissanem od sierpnia 2005
Ważne sprawy i nie tylko: 504619604