Grupa Kujawsko-Pomorska
- rosiuq
- doświadczony forumowicz
chodziło mi bardziej o wybranie weekendu czy to pierwszego drugiego a nawet kolejnego ale żeby było wiadome że np w pierwszy weekend miesiąca jest spot tyle że dzień pozostawał by do wyboru tak aby była jak największa frekwencja
[ Dodano: 2014-04-15, 20:13 ]
a jesli chodzi o najbliższego spota to cały pierwszy weekend maja ( niedziela 4)mi pasuje co do następnego to odpadam
[ Dodano: 2014-04-15, 20:13 ]
a jesli chodzi o najbliższego spota to cały pierwszy weekend maja ( niedziela 4)mi pasuje co do następnego to odpadam
Koledzy i koleżanki ja na razie nie wypowiadam się co do przyjazdów na spot bo poprostu mam dużo problemów główce,no i pop robota drivera,zawsze kiedy jest spot poprostu nie ma mnie na miejscu a jak zjadę to wiadomo to to i tamto rodzina itp.nawet wątpie czy dam radę na zlot w tym roku,chyba że wpłace i tylko sobota lotnisko ,ale mam nadzieję,że już w najbliższym czasie dam radę no i nie ukrywam,że miło by było spotkać sie w tej miejscówce grilowej między solcem a bydgoszczą,jakoś przypadło mi to tam do gustu.i wiem jak to jest jak sam we włocku organizowałem i coraz mniej osób przyjezdzało a w większości sam stałem,więc mam nadzieję że nie będzie powtórki z rozrywki,bo dobrze sie zapowiadało a tu znowu spiny.pozdrawiam
Witam dawno sie nieodzywalem na forum ale problemy z łacznoscia itp ,jesli chodzi o spot to nam pasuje spotkac sie w weekend (majowka)a na drugi weekend odpadam niema nas
Daniu viewtopic.php?p=309751#309751]Moja zielona żabka
- rosiuq
czyli praktycznie co do spota majowego weekend przesądzony ale należało by też wybrać konkretny weekend na następne spoty tak aby z góry bylo jasne w który z weekendów się spotykamy. Ja byl bym za tam aby był to pierwszy weekend miesiąca, uważam ,że jak się spotykaliśmy w pierwszą niedziele to drastycznych zmian wtedy nie będzie
[ Dodano: 2014-04-18, 09:23 ]
CO NA TO RESZTA ?
[ Dodano: 2014-04-18, 09:23 ]
CO NA TO RESZTA ?
Nie chcę Wam dyktować jak robić bo nawet nie jestem członkiem grupy ale...
Może by tak rozpisać coś w stylu:
SPOT MAJOWY
3 Maj
1.
2.
3.
4 Maj
1.
2.
3.
itd z terminami.
I będzie wtedy wiadomo jaki termin pasuje, komu pasuje, ile osób będzie na spocie itp.
Oczywiście to tylko taka luźna propozycja i ma prawo się komuś nie spodobać.
Może by tak rozpisać coś w stylu:
SPOT MAJOWY
3 Maj
1.
2.
3.
4 Maj
1.
2.
3.
itd z terminami.
I będzie wtedy wiadomo jaki termin pasuje, komu pasuje, ile osób będzie na spocie itp.
Oczywiście to tylko taka luźna propozycja i ma prawo się komuś nie spodobać.
- rosiuq
sznikers99, myślę ,że jak by było ustalone że tydzień przed jest decyzja bylo by ok bo jak ostatnio rzuciłeś tydzień przed to decyzję podjąłeś z dnia na dzień i dla tego wyszło jak wyszło a teraz już by było jasne ,że taka decyzja zapadnie a wtedy ci co by się nie wypowiadali na forum musieli by się podporządkować.
[ Dodano: 2014-04-19, 08:21 ]
ForesteR, pomysł dobry ale co jak każdemu będzie pasował inny dzień miesiąca b dla tego trzeba ustalic konkretny weekend i tylko dobrać dzień tegoż że weekendu
[ Dodano: 2014-04-19, 08:21 ]
ForesteR, pomysł dobry ale co jak każdemu będzie pasował inny dzień miesiąca b dla tego trzeba ustalic konkretny weekend i tylko dobrać dzień tegoż że weekendu
Heja Jak mamy wybierac dzien to mysle ze fajnie by bylo tego 3 maja a co do miejsca moze myslecinek
- rosiuq
czytając wcześniejsze posty to większosci osób pasuje bardziej 4 maja mi to bez róznicy ale wezmy pod uwage ze 3 maja to swięto i długi weekend który z resztą większośc członków ma zaplanowany no i sklepy pozamykane
Daniu, a jakies atrakce w myslecinku zapewniasz bo o ile sie oriętuje poza tygodniem grillowym to grilia za bardzo w myslęcinku rozkladac nie można
Daniu, a jakies atrakce w myslecinku zapewniasz bo o ile sie oriętuje poza tygodniem grillowym to grilia za bardzo w myslęcinku rozkladac nie można
Ja osobiście jak na razie to napiszę tylko tyle mam wyjazd ponoć tylko nie wiem czy 3 4 czy 10 11 także mnie wsio rawno . Najważniejszą rzeczą oby nas było jak najwięcej wtedy można świetnie się zintegrować a oto chyba chodzi. Max ogarniaj jakieś miejsce jeśli nie bedzie jakiegoś dobrego to daj znać postaram się ogarnąć miejsce na Rudach lub jakieś inne
[ Dodano: 2014-04-22, 21:36 ]
[ Dodano: 2014-04-22, 21:36 ]
a skąd ja nie pisałem jeszczekfc i rosiuq - 4 maja
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
Do końca tygodnia postaram się zajechać do nadleśnictwa i dam znać czy da radę
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
Siemanko jestem jak najbardziej żeby zrobić spota normalnie a z Chojnicami można ponadplanowo. Jakby co to miejsce na Rudach 3 maja wolne możemy swobodnie zrobić sobie grilla załatwione z Nadleśnictwem
nam tez pasuje teraz i póżniej z grupą chojnicka
Max jbc my dojedziemy odrazu na miejscowe, bo bedziemy w trasie (akurat sie sklada, ze 10. bedziemy wracac to zawitamy na spota oczywiscie jesli tylko jesli wybierzemy miejscowe Robercika "ta przy lesie, gdzie szczekaly pieski na nas" ) Nie pamietam nazwy
Jak inna miejscowa to i tak jakos ogarniemy, takze luuuzzz z naszej strony.
Jak inna miejscowa to i tak jakos ogarniemy, takze luuuzzz z naszej strony.
Ostatnio zmieniony 2014-05-05, 16:44 przez Felipe, łącznie zmieniany 1 raz.
Max zmień nazwę na 1 stronie to jest leśniczówka na Rudach bo nadleśnictwo jest gdzie indziej