Grupa Lubuska
- Sebastian2991
- wiem o czym pisze
- Sebastian2991
- wiem o czym pisze
właśnie o to chodzi że daleko   mamy dużo czasu w takim razie na ustalenie dogodnego dla wszystkich miejsca spotkania, zaplanowania jakiegoś może miejsca z noclegiem jeżeli byliby chętni
 mamy dużo czasu w takim razie na ustalenie dogodnego dla wszystkich miejsca spotkania, zaplanowania jakiegoś może miejsca z noclegiem jeżeli byliby chętni  (jakaś żołądkowa czy cuś
 (jakaś żołądkowa czy cuś   ) Fajnie by mieć zgraną ekipe Nissanomaniaków w lubuskiem.
 ) Fajnie by mieć zgraną ekipe Nissanomaniaków w lubuskiem.  Wstępnie bym proponował Łagów Lubuski (powiat Świebodziński niedaleko Zielonej Góry)
  Wstępnie bym proponował Łagów Lubuski (powiat Świebodziński niedaleko Zielonej Góry)  dużo miejsc noclegowych, strzeżonych parkingów itd. Jeżeli ma ktoś inne propozycje to śmiało pisać !
 dużo miejsc noclegowych, strzeżonych parkingów itd. Jeżeli ma ktoś inne propozycje to śmiało pisać !

mamy dużo czasu w takim razie na ustalenie dogodnego dla wszystkich miejsca spotkania, zaplanowania jakiegoś może miejsca z noclegiem jeżeli byliby chętni
 mamy dużo czasu w takim razie na ustalenie dogodnego dla wszystkich miejsca spotkania, zaplanowania jakiegoś może miejsca z noclegiem jeżeli byliby chętni  (jakaś żołądkowa czy cuś
 (jakaś żołądkowa czy cuś   ) Fajnie by mieć zgraną ekipe Nissanomaniaków w lubuskiem.
 ) Fajnie by mieć zgraną ekipe Nissanomaniaków w lubuskiem.  Wstępnie bym proponował Łagów Lubuski (powiat Świebodziński niedaleko Zielonej Góry)
  Wstępnie bym proponował Łagów Lubuski (powiat Świebodziński niedaleko Zielonej Góry)  dużo miejsc noclegowych, strzeżonych parkingów itd. Jeżeli ma ktoś inne propozycje to śmiało pisać !
 dużo miejsc noclegowych, strzeżonych parkingów itd. Jeżeli ma ktoś inne propozycje to śmiało pisać !Nissan Almera N16 QG18DE <3
						- Sebastian2991
- wiem o czym pisze
- Sebastian2991
- wiem o czym pisze
- 
				nicek-1213
- nowy na forum
- MagicalFire
- doświadczony forumowicz
- Kontakt:

robimy w okolicach wiosny jakieś spotkanie grupy lubuskiej ?
 robimy w okolicach wiosny jakieś spotkanie grupy lubuskiej ?