Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
mushroom, to źle ? wszyscy w jeden weekend a później cały rok spokój
tak bajdełej to 1 lutego szykuje się kolejny spory zlocik pod hasłem "Nocne latanie po trójmieście" ostatnio byliśmy z Lewym i było ponad 200 aut bliższe info wkrótce
Hej novasolutions!!
Dawaj na spoty, jest ciekawie jak się wkręcisz.
Jak tak dalej pójdzie to będzie wątek powitalny bo coś grupa się ruszyła.
A moje autko dostało bardzo ciekawy prezencik. Urządzonko jest po prostu super, ale to może na spocie jak mie ktoś zaczepi. A i urodziny mam 7.02....tak więc jeden weekend i połowa grupy może świętować
Sajmoon gratki awansu a co do oddania krwi to niestety nie mogę oddać z przyczyn zdrowotnych i bardzo tego żałuję
micra K10 1,0 lx 89r R.I.P.
Primera P11.144 2,0 TD kombi 2000r R.I.P.
Primera P11 2.0 TD hb 1997 R.I.P. http://www.drezyny.pl/
W TRASIE ZAWSZE NA "DZIEWIĘTNASTCE"
Przypominam o zlocie pod hasłem "Nocne latanie po trójmieście" które odbędzie się 1 lutego (sobota)
prawdopodobnie godzina 21.30 parking Auchan w Gdańsku przy obwodnicy trójmiejskiej.
Wszystkich chętnych zapraszam
Planuję aby zebrać się na parkingu tesco - karwiny w Gdyni o godz. 21.00 i ruszyć z tego miejsca na Gdańsk.
Miałem o tym pisać wiem... ale ogólnie wcześniej już rozkminiając ten temat to wg mnie na 21 to powinno się już dojeżdżać na miejsce bo naprawdę może być później problem z jakimś normalnym wjazdem i parkowaniem.
dla chętnych: w sobotę o godzinie 9 ruszamy z obłuża centrum, jeśli ktoś chce jechać do Grzesia razem z nami możemy się spotkać na trasie, zgadamy się jak będzie zapotrzebowanie