IV ZLOT PÓŁNOCNY 13-15 WRZESIEŃ 2013
-
- fanatyk nissana
dziękujemy organizatorom za trud i wysiłek włożony w organizację zlotu, jedyne co im się nie udało załatwić to lepsza pogoda ale to już raczej było poza ich możliwościami chociaż na koniec jednak słonko zaświeciło, było super, jesteśmy bardzo zadowoleni, pozdrawiamy
Nie pytaj co Twój Nissan może zrobić dla Ciebie-pomyśl co Ty możesz zrobić dla niego
Nie jesteś sam na drodze, pomyśl o innych kierujących... a czasami za nich...
Nie jesteś sam na drodze, pomyśl o innych kierujących... a czasami za nich...
- Tomek g35c
- fanatyk nissana
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
...to ja dzięki za MEGA przyjemną niespodziankę, czyli wjazd ekipy z niebieskiego SunniaczaRadża pisze:Wielkie dzięki dla wszystkich obecnych, za fantastyczną zabawę. Do miłego zobaczenia.
Pozdro: Alfa, Felipe, Max i oczywiście Radziu - pyszna Pepsi
haha... wczoraj widziałem Was w Olsztynku jak wracaliście do Ośrodka (chyba) z zakupów Pozdrowienia dla Lordkain'a - grillmistrza!owca pisze:No to Wasze zdrowie nasi nieobecni.Jestesmy sami we trojke w calym osrodku i rzadzimy!:p Dziekujemy Wam wszystkim za meeeega impreze i juz tesknimy za wszystkimi,jakos tak tu pusto bez Was.Idziemy na ryby.
...kielony nie moje - ja je tylko często unosiłem do góryMariusz.b86 pisze:Kielonki to chyba HAHKUHA. Ja tez dziękuje za zlota i za świetną zabawę
Bardzo dziękuję wszystkim za liczne przybycie (no może pomijając
niebieskiego bociana ), za wspólne dłuuuuuugie rozmowy
i spożywanie jakże barwnych i obfitych w smaki trunków, ale przede wszystkim
za pierwszorzędną zabawę. Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie trochę za krótko...
PS1: Bomblu czy wrzucisz foty na klubowego FTPa? Aha i bardzo bym prosił
o podesłanie nazwy tego kawałka, który zmiażdżył mi suty (może być priv)
PS2: Czy ktoś jeszcze nagrywał filmiki? Chętnie bym je przyjął i zmontował
w jeden razem z moimi
-=MY GREEN HORNET=-
______
...nie golę klaty - nie znam się na tym...
"Zwykle nie pijam na trzeźwo..."
______
My sie meldujemy juz z domku, nasz przedluzony zlot rowniez sie udal. Jeszcze raz dziekujemy wszystkim i kazdemu z osobna za meeega dzampre (jak dla nas z partyzanta ), organizatorom za super dobrana miejscowke i swietne ogarniecie tematu; Ulci dziekuje za super tulisie , Safi i Masowi za wspolne "sikanie" ,Namibii i Januszowi za dluugie godziny gadania, Bomblom, Madzi Polszadowej za milo spedzony wspolnie czas, Miskowi za ogarniecie naszego syna i cukierki , bratu B (a dokladniej "wujkowi w brazowej bluzie " za pomoc naszemu dziecku, Sajmonkowi za to, ze byl,Moni za wspolna kacowa kawe i mile pogaduchy ,Wilqowi za top 200 no i nie zapominam o Hahkuhu-naszym nadwornym dj-u - za moja ukochana Missy i cala reszte no i Mashiemu-mozna? MOZNA -trzeba tylko chciec ! Aaaaa...No i Remik dziekuje Arkowi, bo jest fajny i przeszedl mu duzo gry. I jeszcze calej reszcie, o ktorej (ze wzgledow wiadomych (czyt.%) moglam zapomniec . Bylo ZAJEBISCIE ! Oby do szybkiego nastepnego...
[ Dodano: 2013-09-17, 21:03 ]
Hahkuh-mozliwe , ze nas widziales.Pojechalismy na "normalny" obiad i olsztyneckie zupa i sosy kurkowe godne polecenia.
[ Dodano: 2013-09-17, 21:03 ]
Hahkuh-mozliwe , ze nas widziales.Pojechalismy na "normalny" obiad i olsztyneckie zupa i sosy kurkowe godne polecenia.
"Ona temu winna!"
W końcu doczłapałam się do forum
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM I KAŻDEMU Z OSOBNA ZA:
-tegorocznym organizatorom za świetne przygotowanie IV zlotu
-cudowne gadżety
-tańce hulańce
-dedykowaną makarenę
-dzienne i nocne rozmowy ( brawa za wytrwałość siedzenia ze mną do 7 i 6 ) ^^
-naczelnemu grillowemu za ogarnięcie tematu i utrzymaniu tempa przy dokładkach cukinii ^^
NIECH ŻAŁUJĄ CI CO NIE PRZYBYLI!
Ps. Ponawiam pytanie, które zadał Sajmooon.
KTÓRA GRUPA PODEJMIE SIĘ ZORGANIZOWANIA PRZYSZŁOROCZNEGO PÓŁNOCNEGO??
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM I KAŻDEMU Z OSOBNA ZA:
-tegorocznym organizatorom za świetne przygotowanie IV zlotu
-cudowne gadżety
-tańce hulańce
-dedykowaną makarenę
-dzienne i nocne rozmowy ( brawa za wytrwałość siedzenia ze mną do 7 i 6 ) ^^
-naczelnemu grillowemu za ogarnięcie tematu i utrzymaniu tempa przy dokładkach cukinii ^^
NIECH ŻAŁUJĄ CI CO NIE PRZYBYLI!
Ps. Ponawiam pytanie, które zadał Sajmooon.
Generalnie padł pomysł na zlocie ... że ciekawą opcją jest Kraków
a Ci co nie przyjechali ( poza tymi co nie mogli ) niech spytają tych co byli czy było warto i niech się szykują na przyszły rok
a Ci co nie przyjechali ( poza tymi co nie mogli ) niech spytają tych co byli czy było warto i niech się szykują na przyszły rok
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
- Tomek g35c
- fanatyk nissana
Ja żałuję...
Nie mogłem...
Ale gadżety... fajne... dzięki Bomblowi że je przywiózł do W-wy...
W przyszłym roku muszę przyjechać...
Nie mogłem...
Ale gadżety... fajne... dzięki Bomblowi że je przywiózł do W-wy...
W przyszłym roku muszę przyjechać...
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany ...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
- maleństwo
- wiem o czym pisze
- Kontakt:
My również dziękujemy za zlocik.
Gadżety - co tu dużo kryć. Najlepsze jakie dostałam na zlocie odkąd jeżdżę z Wami.
A w tej cenie składki zlotowej, to organizatorzy chyba produkowali gdzieś w piwnicy u sąsiada albo dopłacili z własnej kieszeni DZIĘKI
Poproszę o namiary na producenta paskówek
Dominika też szczęśliwa , mimo zakazów mamy włażenia do błota i prezentu w postaci lali
Ostatnio zza kierownicy wyciągam ją siłą i pewnie gdyby nie drzemka, to chętnie poćwiczyła by parkowanie tyłem do kartonów.
Co do przyszłorocznego, to chodziły mi pewne opcje po głowie Popytam, posprawdzam i dam znać.
Gadżety - co tu dużo kryć. Najlepsze jakie dostałam na zlocie odkąd jeżdżę z Wami.
A w tej cenie składki zlotowej, to organizatorzy chyba produkowali gdzieś w piwnicy u sąsiada albo dopłacili z własnej kieszeni DZIĘKI
Poproszę o namiary na producenta paskówek
Dominika też szczęśliwa , mimo zakazów mamy włażenia do błota i prezentu w postaci lali
Ostatnio zza kierownicy wyciągam ją siłą i pewnie gdyby nie drzemka, to chętnie poćwiczyła by parkowanie tyłem do kartonów.
Co do przyszłorocznego, to chodziły mi pewne opcje po głowie Popytam, posprawdzam i dam znać.
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
...polecam się na przyszłośćowca pisze:Hahkuh - za moja ukochana Missy i cala reszte
j/wNaMiBiA pisze: -nocne rozmowy ( brawa za wytrwałość siedzenia ze mną do 7 i 6 ) ^^
...w razie braku chętnych do organizacji...NaMiBiA pisze: Ps. Ponawiam pytanie, które zadał Sajmooon.
Naprawdę bardzo mocno się cieszę, że podobają się gadżety.maleństwo pisze: Gadżety - co tu dużo kryć. Najlepsze jakie dostałam na zlocie odkąd jeżdżę z Wami.
Postawiłem sobie jako punkt honoru, aby gadżety były oryginalne, fajne
i aby kwotę składki zlotowej wyczerpać do maximum w tym temacie.
Jak widzę po komentarzach - udało się.
heh... nie do końca w piwnicy, aczkolwiek w przypadku saszetek i nakładek na pasymaleństwo pisze:A w tej cenie składki zlotowej, to organizatorzy chyba produkowali gdzieś w piwnicy u sąsiada albo dopłacili z własnej kieszeni DZIĘKI
negocjacje trochę trwały... natomiast naklejki... hmm... powiedzmy, że zaprzyjaźniona
drukarnia też lubi poczuć moc mięty w moim wykonaniu
-=MY GREEN HORNET=-
______
______
Nie, nie ma takiej osoby która by była zawsze włączoną i odpowiedzialna za działania organizacyjne
a co do drugiego pytania to nie do końca zrozumiałem o co w nim chodziło
a co do drugiego pytania to nie do końca zrozumiałem o co w nim chodziło
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna: