GRUPA ZACHODNIOPOMORSKA
No fakt, autorytaryzm bardziej pasuje, w totalitaryzmie masz dyktatora a w autorytaryzmie charyzmatycznego przywódce 

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/48114 ->Nismo na PJ
Y10 -> Skyline Combi:)
Nie do końcaPlawgo pisze:No fakt, autorytaryzm bardziej pasuje, w totalitaryzmie masz dyktatora a w autorytaryzmie charyzmatycznego przywódce

Znaczy się grill nie ma problemu zawsze mogę w garażu wrzucic nie ogromny ale zawsze, a jak będzie potrzeba to wrzucę dwa
, a inne akcesoria to znaczy węgiel środek na podpałkę (nie jeżdżę na gazie więc mogę trochę benzyny spuścic
), też się znajdą, nawet lodówka na napoje, chociaż zimą to na dworzu szybciej wszystko się chłodzi.

Struga jest tragiczna, szczególnie jak się jedzie z płoni to nie warto nawet zjeżdżać na prawy pas bo grozi to utratą zawieszenia.
Bzdury opowiadasz jechałem przedwczoraj i takie same dziury jak wszędzie, ale za to szybciej bo większośc jeździ lewym i się blokuje
a ja sobie ich prawym wyprzedzam.
Poza tym jak sobie urwiesz koło to jest taki numer 112 dzwonisz i przyjeżdżają panowie w granatowych uniformach spisują protokół i masz za darmo remont zawieszenia

Poza tym jak sobie urwiesz koło to jest taki numer 112 dzwonisz i przyjeżdżają panowie w granatowych uniformach spisują protokół i masz za darmo remont zawieszenia

Od samej płoni przy shellu jeszcze z 5 dni temu były cholerne duże dziury no i dalej za rozjazdem na pomorska na struga tez były dziury ale przede wszystkim nierówności, koleiny i wyboje, prawy pas jest tragiczny, mogliby go spokojnie używać jako pas testowy dla zawieszen w nowych samochodach
Moze masz poprostu bardziej komfortowy samochod i tak tego nie odczuwasz 

Koleiny i wyboje były pół roku temu więc nie jest to efekt zimy.
Mówię, że wszędzie są takie same. Przejedź się Wojska Polskiego od Traugutta do Lodogryfu, wszędzie gdzie był asfalt łatany są dziury, tam gdzie był kładziony całą powierzchnią jakoś się trzyma - morał: nie wpuszczac drogowców na łatanie bo byle gówno kładą zamiast asfaltu.
Wszyscy przyzwyczaili się do łagodnych zim, a jak przyszła trochę sroższa to już gwałtu rety. Normalne, że po zimie są dziury nie tylko w Polsce. Jedna bzdura w Polsce, że jak jest dużo dziur to się łata, w Niemczech widziałem, jak były drogi z dziurami to rwali cały asfalt i kładli cały nowy i przynajmniej na kilka lat wystarczy. My widzę jesteśmy państwem bogatszym, bo lepiej wpuszczac drogowców co pół roku w to samo miejsce zamiast zrobic raz a porządnie.
Zaraz zaraz ale kiedy grill albo spotkanie jakoweś, bo to nie temat na drogowe opowieści. Możemy sobie pogadac i wymienic się poglądami jak się spotkamy.
Mówię, że wszędzie są takie same. Przejedź się Wojska Polskiego od Traugutta do Lodogryfu, wszędzie gdzie był asfalt łatany są dziury, tam gdzie był kładziony całą powierzchnią jakoś się trzyma - morał: nie wpuszczac drogowców na łatanie bo byle gówno kładą zamiast asfaltu.
Wszyscy przyzwyczaili się do łagodnych zim, a jak przyszła trochę sroższa to już gwałtu rety. Normalne, że po zimie są dziury nie tylko w Polsce. Jedna bzdura w Polsce, że jak jest dużo dziur to się łata, w Niemczech widziałem, jak były drogi z dziurami to rwali cały asfalt i kładli cały nowy i przynajmniej na kilka lat wystarczy. My widzę jesteśmy państwem bogatszym, bo lepiej wpuszczac drogowców co pół roku w to samo miejsce zamiast zrobic raz a porządnie.
Zaraz zaraz ale kiedy grill albo spotkanie jakoweś, bo to nie temat na drogowe opowieści. Możemy sobie pogadac i wymienic się poglądami jak się spotkamy.
http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... /493564584
ehh... szwagier to rano mijał, mówił że tylko po napisie z tyłu poznał że to w ogóle Primera jest
ehh... szwagier to rano mijał, mówił że tylko po napisie z tyłu poznał że to w ogóle Primera jest

heja ludki, kompa nie mam to blablać z Wami nei mogę ale przy okazji pobytu w Gdyni korzystam póki mogę
coś sie dzieje ale widzę że nic w kierunku spotu
chyba rozumiem że się nikomu nie chce stać na dworze teraz, jak się te śniegi zaczynały to była atrakcja przy -17 spotować a teraz to każdy czeka na ciepełko wiosenne 

Napisałem ze lewy pas na Struga jest tragiczny i nie roztkliwiałem się czy to wina zimy lata czy drogowców, jeśli chodzi o dziury to jakoś to tam zachlapali asfaltem ale wyglada to tragicznie i jest to naprawa krótkoterminowa bo taki asfalt dosyc szybko sie kruszy, tak jak napisałeś, powinno by się robić tak jak u Niemców, często widać u nich ze nie zmieniają całego asfaltu ale momenty gdzie były dziury (dajmy na to 50cmX50cm) wycinają i nakładają od podstaw nową jezdnie, , wyglada to estetycznie i ma wieksza trwałość.Koniec OT pogadamy o tym na spocieGumis1973 pisze:Koleiny i wyboje były pół roku temu więc nie jest to efekt zimy.