Jak nikogo nie będzie to można chwilę poczekać

(potencjał do 600HP,wtryski Nismo 550cc więc będzie jakieś 500kucy) do tego mamy 2x BOV GReddy, montaż może nie jest aż tak skomplikowany, ale dodając MBC mamy problem by zrobić to dobrze i regulować jednym zaworem obie turbiny równo, i oczywiście kwestia wyregulowania zaworów by też pracowały równo
 (potencjał do 600HP,wtryski Nismo 550cc więc będzie jakieś 500kucy) do tego mamy 2x BOV GReddy, montaż może nie jest aż tak skomplikowany, ale dodając MBC mamy problem by zrobić to dobrze i regulować jednym zaworem obie turbiny równo, i oczywiście kwestia wyregulowania zaworów by też pracowały równo  Niby nic ale wszystko czasochłonne i kosztowne. Można powiedzieć że to taka moja prywatna czarna(ok,czerwona) dziura na koncie bankowym
 Niby nic ale wszystko czasochłonne i kosztowne. Można powiedzieć że to taka moja prywatna czarna(ok,czerwona) dziura na koncie bankowym  pochłania wszystko
 pochłania wszystkoWszystko robilem u jednego gościa(silnik w zasadzie jest nowy, zakuty,śruby ARP,uszczelki ACL, nowe wtryski,korby, panewki itd itp) i raczej skończe u niego...a że w sumie co chwile śnieg...to aż tak bardzo się nie śpieszy. Tyle że mnie już szarpie ,troche to za długo trwa, cała odbudowa. W ubieglum roku mialem auto u siebie przez jakieś 2tyg i jedynie dotarłem silnik przed hamowaniem...zrobilem w sumie 1500kmbombel pisze:Harrygan ponawiam pytanie, czy będziesz na zlocie?
P.S. MOze taniej by bylo do Wawy do Bodka przywieźć?
 hehehe
 hehehe