Że się wetnęmerid pisze:na waszym comiesiecznym. Ponczak tylko jedna uwaga my nie chcemy jezdzic nigdzie daleko bo ty takie wypady lubisz
My tam nigdzie daleko nie jeździmy - parę kilosów za Bielsko najwyżej
e tam.co ty gadasz.podziemny pod sferą 2 jest bezpłatny ,podgrzewany i zazwyczaj w połowie pusty.a knajpki są na górzealib1984 pisze:Parking Sfery zazwyczaj w weekendy jest dowalony opór o tej porze... Pończak jak sądzisz? No w klimacie przyjemnie by się posiedziało, ale pytanie, czy zaparkujemy...
Dlatego też ja już się nie odzywam, ale często zaglądam auto dalej nie gotowe, za zimno żeby z nim robić, zasypało go śniegiem , przyjdzie wiosna to napewno was odwiedze, póki co pozostaje mi korzystać z uroków zimy i deskiVarial pisze:Najpierw to niech ten spot sie w ogole odbedzie bo jak na razie to zwykle bylo tak, ze duzo sie gadalo a malo kto przyjezdzal:P Ustawmy sie na Tesco jak zwykle, zobaczymy ile bedzie osob i bedziemy wtedy myslec o lokalu pod ilosc klubiowiczow:)
Merid...jestesmy bardzo kontent, ze zaszczycisz nas swoja skromna osoba, ale niestety organizacja nalezy do nas jak sam juz zauwazyles i nie ma potrzeby nas pilnowac, zaufaj mi:) co prawda nie dajemy gwarancji iz aura bedzie przychylna aczkolwiek postaramy sie interweniowac u wyzszych istot. Mozesz liczyc na ciepla herbatke z cytrynka na rozgrzanie oraz parasol w razie intensywnych opadow. Znajda sie rowniez lancuchy na kola co by nikt nie odstawal od peletonu.merid pisze:ja wam nie pomagam zrobcie zeby bylo dobrze to znaczy nie sypalo mi na glowe, jak bedzie zimno to zeby bylo blisko siasc w cieplym, i zeby mialo dlugie godziny zamkniecia, abym nie musiał jeździć bezsensu po bielsku bo mamy spota:P. Wszystko zostawiam wam na głowie wiec zróbcie to dobrze, aaaaa i jeszcze jedno moze wypadało by już napisać dużą pogdrubioną czerwoną czcionką co, gdzie i jak