GRUPA KUJAWSKO-POMORSKA
No to i ja jako moderator grupy dziękuję wszystkim którzy przybyli na spotkanie Grupy Bydgoszcz i okolic i myślę że niech żałują ci co się nie pojawili a szkoda bo by była spora grupa a fotki zajefajne i nie przeszkadza nam że są tablice nie zakryte jeszcze raz wielkie dzięki za przybycie
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
no to widzę, że spocik udany
no niestety nie mogłem być
ale z tego co widzę kolejny zaliczę
wtedy będzie już cieplej
i będzie można autko umyć
W czwartek z kumplem nam odbiło i na specjalizacje jadąc dach zdjęliśmy. Ciekawe bo ludzie co na przystankach stali jakoś dziwnie się patrzyli xD
POZDRO!!
W czwartek z kumplem nam odbiło i na specjalizacje jadąc dach zdjęliśmy. Ciekawe bo ludzie co na przystankach stali jakoś dziwnie się patrzyli xD
POZDRO!!
P11.144 2.0 16V 
100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca
100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca
- alfabox
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Trochę Was pewnie wypiździałoGibki pisze:no to widzę, że spocik udanyno niestety nie mogłem być
ale z tego co widzę kolejny zaliczę
wtedy będzie już cieplej
i będzie można autko umyć
![]()
POZDRO!!
Czekamy na Ciebie w marcu
ps. a jak konkurs??
[ Dodano: 2010-02-07, 22:10 ]
El_Diablo pisze:No i pozdrowienia dla tych co nie byli

no ładnie 
hmmm... tak dziś zachorowałem na wyciszenie maski. może ktoś ma dojście do takich rzeczy lub chociaż poleci materiały z jakich można to zrobić?? bo chyba zwykła bitumiczna nie sprawdzi się do tego. Kolega w astrze założył dedykowane do tego modelu i bajeczna sprawa
wtedy silnika by nie było słychać tylko pomruk tłumiczka 
I może ktoś zna kogoś od przyciemniania szyb??
hmmm... tak dziś zachorowałem na wyciszenie maski. może ktoś ma dojście do takich rzeczy lub chociaż poleci materiały z jakich można to zrobić?? bo chyba zwykła bitumiczna nie sprawdzi się do tego. Kolega w astrze założył dedykowane do tego modelu i bajeczna sprawa
I może ktoś zna kogoś od przyciemniania szyb??
Ostatnio zmieniony 2010-02-07, 22:26 przez Gibki, łącznie zmieniany 1 raz.
P11.144 2.0 16V 
100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca
100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca
Wejdź do tematów Note
tam jeden gość opisuje jak wyciszyć i zdjęcia są 
viewtopic.php?t=502
Dodałem zdjęcie na Naszą Klasę do naszej klasy

viewtopic.php?t=502
Dodałem zdjęcie na Naszą Klasę do naszej klasy
no mądrze to zrobił bo bałem się tylko temperatury. Tylko teraz pytanie ile mu to waży wszystko xD seryjne wytłumienie zazwyczaj nie jest zbyt ciężkie a z tego co mi wiadomo mata z dodatkiem aluminium wazy sporo 
Chociaż on tam pisze o piance to może nie jest z nią aż tak źle.
Chociaż on tam pisze o piance to może nie jest z nią aż tak źle.
P11.144 2.0 16V 
100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca
100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca
- andy_czarny
- nowy na forum
co do oklejanie szyb i nei tylko to polecam http://www.folglass.pl/index.php
chlopaki dobrze ogarniaja i idzie sie dogadac
chlopaki dobrze ogarniaja i idzie sie dogadac
spoty zawsze są fajne 
a no z wyciszeniem patrzę na materiały to widzę że można się pobawić
a co do oklejania napisałem do nich z zapytaniem o koszty. Bo można zrobić samemu ale jak nie walną jakiejś super wysokiej ceny lepiej profesjonalistom to zostawić ![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
a no z wyciszeniem patrzę na materiały to widzę że można się pobawić
P11.144 2.0 16V 
100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca
100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca
no witaj Felipe wśród nas znowu i na nowym forum 
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
Toć już pisałem, że żałujęklfsolec pisze:No to i ja jako moderator grupy dziękuję wszystkim którzy przybyli na spotkanie Grupy Bydgoszcz i okolic i myślę że niech żałują ci co się nie pojawili a szkoda bo by była spora grupa a fotki zajefajne i nie przeszkadza nam że są tablice nie zakryte jeszcze raz wielkie dzięki za przybycie
Sportowa wersja czołgu.
- andy_czarny
- nowy na forum
- johny_fellow
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Gibki jak chcesz mieć naprawdę dobrze i tanio oklejone szyby to przyjedź do Chojnic. Z Bydzi masz ok.90km ale robota będzie zrobiona tanio i profesjonalnie, przez jednego z Naszych ludzi.
Sam szyb w 100NXie nie okleisz. Szczególnie jakąś słabą folią z allegro. Szyby w Setce (a szczególnie tylna) są duże, i mają bardzo krągłe kształty. Jak nie umiesz tego dobrze robić to sobie daruj. Ja moją Setkę, a później Primę dałem do oklejenia właśnie Ziomowi, o którym piszę. Zrobione było i jest cacy. W Secie miałem nawet przyciemnione szyby w dachu. Z resztą kilku innych Naszych kolegów z okolicy robiło szyby u tego samego klubowicza.
Sam szyb w 100NXie nie okleisz. Szczególnie jakąś słabą folią z allegro. Szyby w Setce (a szczególnie tylna) są duże, i mają bardzo krągłe kształty. Jak nie umiesz tego dobrze robić to sobie daruj. Ja moją Setkę, a później Primę dałem do oklejenia właśnie Ziomowi, o którym piszę. Zrobione było i jest cacy. W Secie miałem nawet przyciemnione szyby w dachu. Z resztą kilku innych Naszych kolegów z okolicy robiło szyby u tego samego klubowicza.
Znowu z NISSANem
Były:
- Micra K11, 2001 r., CG10DE;
- 100 NX B13, 1992 r., GA16DS;
- Primera P11, 1996 r., SR20DE;
- MAXIMA A33 QX, 2001 r., VQ30DEK.
http://www.agent-pzu.lukasz-ufnal.pl
Były:
- Micra K11, 2001 r., CG10DE;
- 100 NX B13, 1992 r., GA16DS;
- Primera P11, 1996 r., SR20DE;
- MAXIMA A33 QX, 2001 r., VQ30DEK.
http://www.agent-pzu.lukasz-ufnal.pl
Poczucie winyFelipe pisze:Fajna wiara i dobra atmosfera- czyli podczas mojego niebytu na spotach nic się nie zmieniło
PS. Co do mojego uciekania, obiecuje poprawę
[ Dodano: 2010-02-07, 23:30 ]
Szczerze jest czego żałować tym razem było zaje.... fajnie.7,62 pisze:Toć już pisałem, że żałuję
- andy_czarny
- nowy na forum
zapraszamy serdecznie czym nas więcej tym lepsze towarzystwo
No my się nie znamyandy_czarny pisze:siemanko ludziska niektorzy mnie pamietaja a jeszcze z innymi bylem kiedys na zlocieWszystkich witam i pozdrawiam
Pogadalem z Alfaboxem i postaram sie wpasc na nastepnego spota - niestety nie nissane ale fajnei bedzie pogadac
A zapraszamy wszystkich, tych co nie mogli mają wybaczone pod warunkiem, że będą na następnym
-
juszczak_8901
- nowy na forum
Witam. Mam nadziej ze juz normalnie hehe. Mysle ze w marcu sie pokaze na spocie z moim projektem pod maska o ile praca pozwoli. a naklejeczki juz sa nowe haha bo stare musze zdrapac teraz
[ Dodano: 2010-02-08, 22:14 ]
Alfabox Moj Wspanily kolego. Mysle ze tu bez przeszkod dostane pozwoleni na klubowe koszulki tam mi odzucil frajer powiedzial ze to nie wypali i nie bedzie zapotrzebowania na takie gadzety. A ty jak myslisz beda chetni na koszuleczki klubowe??
[ Dodano: 2010-02-08, 22:14 ]
Alfabox Moj Wspanily kolego. Mysle ze tu bez przeszkod dostane pozwoleni na klubowe koszulki tam mi odzucil frajer powiedzial ze to nie wypali i nie bedzie zapotrzebowania na takie gadzety. A ty jak myslisz beda chetni na koszuleczki klubowe??
juszczak