Grupa Świętokrzyska
Ratuj tą grupę ratuj
może będę pugiem w poniedziałek w ck to zawinę do Ciebie pod hacjende 
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
- Robert RS13
- stały bywalec
- Robert RS13
- stały bywalec
zlocik się odbył
Były 4 samochody
w tym jeden nissan , mój
Było na prawdę fajnie . Teraz tylko dogadać ewentualnie sprawę z tymi gokartami o których mówił Robert i będzie fajnie
Uchwyciłem tylko dwie fotki
Moje nismo i mazda Pokem'a
I golfolot kolegi od s13
Trzeba treaz wyznaczyć datę kolejnego spota . Może tak jak pokem mówiłeś w każda pierwszą niedzielę miesiąca ?
Moje nismo i mazda Pokem'a
I golfolot kolegi od s13
Trzeba treaz wyznaczyć datę kolejnego spota . Może tak jak pokem mówiłeś w każda pierwszą niedzielę miesiąca ?

SPRZEDAM Dwu Tłoczkowe Big Break Kit'y do b13/n14/n15 . Więcej info PW
- Robert RS13
- stały bywalec
było całkiem przyjemnie
a tak z gokardami możemy coś ustalić za tydzień np.
jacyś chętni ?
pierwszy przejazd 35zł (no chyba że ktoś ma swoją kominiarke mo 30zł (może być taka z napadów na bank
))
każdy kolejmy 25 zł
[ Dodano: 2012-09-18, 17:37 ]
no i jak znadzie sie ktoś chętny w ten weekend na gokarty
??!!!
pierwszy przejazd 35zł (no chyba że ktoś ma swoją kominiarke mo 30zł (może być taka z napadów na bank
każdy kolejmy 25 zł
[ Dodano: 2012-09-18, 17:37 ]
no i jak znadzie sie ktoś chętny w ten weekend na gokarty
mam sporo częśći do s13, s14a
swapy, naprawy itd PW
swapy, naprawy itd PW
Może ja bym sie wybrał
Kiedy ? Znajdą gokarta na mój rozmiar
Robert jedziesz na ogólno polski zlot TK na wyrazowie ? Bo ja chyba zabiorę siez kolegą który przyjechał golfem
Fajnie wszyscy reagowali jak obok jechała honda ''Poszłaaaaaaa stąd '' "fuuuuuuuuuuuu"
[ Dodano: 2012-09-23, 17:42 ]
Ludziska jak robimy z datą spotów
w każdą pierwszą niedzielę miesiąca , godzina i miejsca to samo co ostatnio
?? Na następnym spocie będą już dwie s13 może polata się coś bokiem 
Robert jedziesz na ogólno polski zlot TK na wyrazowie ? Bo ja chyba zabiorę siez kolegą który przyjechał golfem
Fajnie wszyscy reagowali jak obok jechała honda ''Poszłaaaaaaa stąd '' "fuuuuuuuuuuuu"
[ Dodano: 2012-09-23, 17:42 ]
Ludziska jak robimy z datą spotów

- Robert RS13
- stały bywalec
Przypominam ze w niedziele spocik ! 
Edit .
Czekałem ponad 30min i nikogo nie było ...
Ale za to podjechał ktos takim oto cudem ...Raczej nie na spot , bo widział mojego nissana i zawiną się szybko do sklepu
Setka w środku miała pełno papieru toaletowego , chyba gdzieś promocja była ... A ja sobie polatałem na ręcznym po mokrym parkingu
szkoda że nikogo nie było ... -,-

Czerwony DS , z pomalowanym listwami w kolor i w połowie czerwonym wnętrzem np. środki foteli czy też środek DS'owskiej kierownicy . Do tego jeszcze antena ala płetwa rekina z BMW
Edit .
Czekałem ponad 30min i nikogo nie było ...
Ale za to podjechał ktos takim oto cudem ...Raczej nie na spot , bo widział mojego nissana i zawiną się szybko do sklepu

Czerwony DS , z pomalowanym listwami w kolor i w połowie czerwonym wnętrzem np. środki foteli czy też środek DS'owskiej kierownicy . Do tego jeszcze antena ala płetwa rekina z BMW

Spot odwołany .... Brak chętnych 
Może w następnym miesiącu uda się coś zorganizować
EDIT
Jest ktoś chętny na mini spocik 11.11 na shellu obok Galerii echo ? Lista chętnych :
1. BeNeK
2. dejwi z TurboKillers'ów
3. Wiszene z TurboKillers'ów
4.Larsen z TurboKillers'ów
Może w następnym miesiącu uda się coś zorganizować
EDIT
Jest ktoś chętny na mini spocik 11.11 na shellu obok Galerii echo ? Lista chętnych :
1. BeNeK
2. dejwi z TurboKillers'ów
3. Wiszene z TurboKillers'ów
4.Larsen z TurboKillers'ów

Witam.
Zbieramy wpłaty i zamówienia na kalendarze. Sa to kalandarze 13 stronnicowe A3. Potrzeba co najmniej 100 szt by ruszyć z produkcją. Więcej info:
viewtopic.php?t=10437&start=0
Zbieramy wpłaty i zamówienia na kalendarze. Sa to kalandarze 13 stronnicowe A3. Potrzeba co najmniej 100 szt by ruszyć z produkcją. Więcej info:
viewtopic.php?t=10437&start=0
Dzięki wielkie mimier ! Będę robił wszystko co w mojej mocy aby było coraz lepiej .mimier pisze:Miło mi powitać nowego Moderatora Grupy. Został nim BeNeK![]()
Mam nadzieję, że dzięki temu nasza Grupa będzie się dalej prężnie rozwijała tak jak to było pare lat temu.
Gratuluję!!!
Oficjalnie witam jak Moderator Naszej grupy
To tak na początek . Proponuję wydrukowanie ulotek naszego forum , na spocie zostaną przeze mnie rozdane o ile uda mi się gdzieś to wydrukować , chyba że któryś z forumowiczów może gdzieś nie odpłatnie wydrukować coś takiego ?

Mam ze 30 wydrukowanych to jak będę w ck to Ci podrzucę.
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
- Tomek g35c
- fanatyk nissana
mimier pisze:Miło mi powitać nowego Moderatora Grupy. Został nim BeNeKquote]
Gratuluję BeNeK... objęcia tej ważnej funkcji... dużo sukcesów w reaktywacji 3koron... good luck...
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany
...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
Tomek g35c pisze:mimier pisze:Miło mi powitać nowego Moderatora Grupy. Został nim BeNeKquote]
Gratuluję BeNeK... objęcia tej ważnej funkcji... dużo sukcesów w reaktywacji 3koron... good luck...
Dzięki![]()
Staram się , tylko jak sam widzisz zainteresowanie naszą grupą jest kompletnie zerowe ... Zostałem tylko ja i kolega PokemAle trzeba zrobić wszystko co by naszą grupę postawić na nogi , już widzę że nie będzie to łatwe .
To jak następny spot 3 lutego ? Zaproszę jeszcze chłopaków z turbokillers'ówNa pewno ktoś wpadnie