szalona pisze:będziemy nowym nabytkiem w ekstra wydaniu.
mega bolid na różowym kole
 <hahaha>
<hahaha> 

Pawel18PL pisze:Drejk, Jakbyś jechał to moge sie zabrać
nie no kutwa mega panów zapraszamyDrejk pisze:Jak byście robili spota to może bym przyjechał

oj wymsknęło mi sięszalona pisze:Oktan, na różowych kołach, ale mogłeś Oktan nie zdradzać koloru

Tak tak, dziekujęszalona pisze:odebrałeś rzeczy co ci zamawiałam??

Już się nie mogę doczekać zobaczyć ten kolorek, a swoją drogą przez Ciebie Szalona to też sobie narobiłem ochoty na jakiś ekstremalny kolorek felgszalona pisze:Szalony, na wyrazów mamy tylko jedno autoz felgami w pięknym kolorze

Puszkę w sobotę pierdo... w kąt bo mi się pałętała pod nogami..... nie pamiętam tylko czy ją przenosiłem czy poleciałaDrejk pisze:Szalony Ty masz dla mnie dalej tą puszkę i gadżety ?

Przeciwny byłem różowemu, a kolorek już mam wybrany zieleń kawasaki.szalona pisze:A widzisz Szalony, to musisz pomyśleć o kolorku jakimś . A taki byleś przeciwny a tu proszę......

Oktan pisze:Szalony, biały pedał, dobry będzie skur....n
 byłby dobry, ale nie może być dwóch dziw.... na takich samych kołach ... słyszałem niedawno, że Twoje białasy wracają do łask
  byłby dobry, ale nie może być dwóch dziw.... na takich samych kołach ... słyszałem niedawno, że Twoje białasy wracają do łask   

Ja odpadam.... wiele km mam do zrobienia 1 Listopada, więc wypadałoby się dobrze wyspaćShcopek pisze:Co robicie w Halloween? Nic? To świetnie
http://www.facebook.com/events/121247928029039/
Zapraszamy wszystkich

domagam sięSzalony pisze:Widzę, że Aga się domaga

pierwsze słyszę ... ale niech tam będzie, że się domagam ... tylko żebym niektórych nie odstraszyła swoją osobą
 pierwsze słyszę ... ale niech tam będzie, że się domagam ... tylko żebym niektórych nie odstraszyła swoją osobą  bo już widzę pierwsze skutki ... hmmmmm
 bo już widzę pierwsze skutki ... hmmmmm