Sobotni SQUAD ŚLĄSK
A czy zmiana modka cokolwiek zmieni?
Wyjdzie na to samo, pewnie będą cały czas odzielne grupy ,bo to jedemu nie pasuje piątek a to drugiemu nie podejdzie sobota.. Koło się zamyka, jak dla mnie ale tak jak Ghost pisze, nie po to został utworzony temat w którym teraz wszyscy się wypowiadamy (no może nie wszyscy)
Pragnę zaznaczyć że mimo wszystkich za i przeciw chciałbym "usłyszeć" (przeczytać) opinie innych "zaangażowanych" w obydwie "grupy".
Wyjdzie na to samo, pewnie będą cały czas odzielne grupy ,bo to jedemu nie pasuje piątek a to drugiemu nie podejdzie sobota.. Koło się zamyka, jak dla mnie ale tak jak Ghost pisze, nie po to został utworzony temat w którym teraz wszyscy się wypowiadamy (no może nie wszyscy)
Pragnę zaznaczyć że mimo wszystkich za i przeciw chciałbym "usłyszeć" (przeczytać) opinie innych "zaangażowanych" w obydwie "grupy".
~~->Usługi Transportowe<-~~
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju
Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon

Tico turbo soooooon

No wiec ja teraz wszystko ladnie sprostuje
Zaczne od poczatku, kiedy to wrocilem z ogolnopolskiego zostalem milo zaskoczony PW o d ghosta. Tutaj macie tresc:

Dziekuje za taka szybka zmiane tematu co mnie zaskoczylo !

Zaczne od poczatku, kiedy to wrocilem z ogolnopolskiego zostalem milo zaskoczony PW o d ghosta. Tutaj macie tresc:
Bardzo milo sie cos takiego czytalo i mowie to moze juz takich awantur nie bedzie no i defakto nie ma tylko za moim plecami ghost wziol numery od klubowiczow z grupy, zaczol ich obdzwaniac i zapraszac na spoty sobotnie. Tak zwane zabieranie klubowiczow co mi sie juz za bardzo nie spodobalo. Kolejna rzecz to temat. Gdyby nie te dwie rzeczy nikt tu by nie toczyl wojny i teoretycznie nie toczy, bo jak potraficie czytac nie ma tekstow skasowac temat. Nikt nie bronil ghostowi przyjezdzac na spoty do nas. To była jego decyzja. Uwierzcie mi ze to nie zalezy od moderatora tylko od tak malej ilosci ludzi ktorzy maja nissany. Ja wiem wszedzie borykacie sie z tym problemem, ale region regionowi nie rowny. Popatrzcie jak malo osob jest w innych grupach. U nas co druga osoba kupujaca auto to honda civic V gen. Jest u nas organizowana najwieksza impreza motoryzacyjna Summer Cars Party gdzie znam organizatora i mielismy tam miejsce i kto pamieta ten pamieta jak to wygladalo i wyszlo. No i dlatego ze ta wlasnie impreza jest robiona pod patronatem hondy slask mozecie sobie odpowiedziec dlaczego tyle jest hondziarzy u nas na slasku. Ja to mowilem i mowic bede bez ekipy to nie zrobi sie nic. Nie ukrywam kiedys byla dobra ekipa i jezdzilo sie na kregle to tu, to tam. No ale niestety nie bede ukrywac ghost grzecznie jak zawsze im powiedzial cos od serca. Sceptycznie podchodze do tematu ghosta, bo juz troche poznalem sytuacje tworzac grupe gliwicka udowadniajac tym jak duzo klubowiczow jest na tamtym terenie naszemu klubowiczowi homikowi. Jako moderator probowalem zmienic nawet date spotow i uwierzcie ze szybko powrocilismy do piatku. Jako zwykly klubowicz tez chetnie przyjade na spoty ghosta i mam nadzieje ze nie powiem mi spadaj mi z tad, tak jak ja mu nie powiem jak przyjedzie do nas w piatek. Mam nadzieje ze jego determinacja w dazeniu stworzenia grupy szybko nie minie. Sebo i wcale u nas tak nie ma ze obgadujemy spoty ghosta, bo to nie ma sensu. Jest duzo ciekawszych tematow ktore nie upadna tak szybko jak te spoty. Choc trzymam kciuki za to aby ghost pokazal naprawde klase. Po prostu zakonczmy bezsensowne rozmowy co mamy robic i niech sytuacja sie sama rozwinie i uwierzcie ze to jest tylko kwestia czasu. To by bylo na tyle z mojej strony. Na nastepnym spocie ghosta postaram sie zjawic i podniose frekwencjeGHOSTRIDER pisze:siemka marudWiesz co naprawde na ogolnopolskim pokazales ze jestes WPORZO koles i masz u mnie za to + wgrywam fotki znajdziesz tam cos dal siebie:) Jakbys mial mega problema z autem kiedys to moze cos ci pomoge
Ale i tak u nas na miajscu zachowujesz sie jak DUPEK czasami ale tam mnie mile zaskoczyles i jestes SPOKO Tyla mam ci do powiedzenia. Jakby cos kiedys bys mial problem pomoge.
Pozdro
Ps. ale z moja laska to bys sie mogl przywitac a nie jak wiochmen buszmen jakis. Zmienilem zdanie o tobie po zlocie

Na chwile obecna tak jest. Poniewaz my mamy pierwszy piatek, a ghost ma ostatnia sobote.mimier pisze:To może lepiej robić spoty na zmianę...raz w piątek, następnym razem w sobotę?Seboo991 pisze:Wyjdzie na to samo, pewnie będą cały czas odzielne grupy ,bo to jedemu nie pasuje piątek a to drugiemu nie podejdzie sobota..
Tu mnie zastanawia kogo masz na mysli mowiac reszta ekipyGHOSTRIDER pisze:To powiem ci tak nie do konca jest tak jak mlody napisal tzn "seboo991" Musiala by sie reszta wypowiedziec.
Dziekuje za taka szybka zmiane tematu co mnie zaskoczylo !
blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
GHOSTRIDER pisze: To o chu......... wam chodzi ze tak sie zapytam?? To chodzi wam o nazwe czy sam fakt powstania grupy??
Skoro moga byc 2 grupy to ja nazwe zmienilem z "REAKTYWACJA GRUPY SLASKIEJ"
Na "REAKTYWACJA SQUAD". A oco chodzi z nazwa zbieram ludzi ktorzy maja ochote sie spotkac w sobote.
Pierwszy post Merida w Twoim temacie, moglbyc ostatnim gdybys tylko czytal ze zrozumieniem.Merid pisze: Nie chodzi mi o zabronienie tworzenie nowej grupy, bo każdy ma do tego prawo, ale tworzenie jej pod nazwa reaktywacja jest sprzeczne z prawda, bo grupa śląska zbiera sie w każdy pierwszy piątek miesiąca.
Jaki wygadany i jaki wyszczekany? Panie Marku ostatni raz widzielismy sie ze 2 lata temu jak Siwol jechal po czerwona Primere do Bielska, wtedy nie bylo zadnych informacji o nowej grupie. Na spocie sie do Pana nie odzywalem bo nie mialem o czym rozmawiac. Tak wic przepraszam ze w ogóle sie zabralem glos w tej sprawie. Powodzenia w tworzeniu spotow sobotnich.
GHOSTRIDER nigdzie nie ma napisane ze nie chcemy twoich spotow. Przeczytaj jeszcze raz i uwaznie.
czyli rozumiem nie beda to spoty klubowe tylko twoje wlasne prywatne spoty na które zapraszasz tylko i wylacznie osoby ktore ty chcesz. Klubowicze którzy przyjezdzaja na twoje spoty nie moga przyjechac na spoty katowickiej i odwrotnie. W takim razie traci to jakikolwiek charakter klubu.
GHOSTRIDER jak teraz patrze na twoj temat to nawet nie wiem z jakiego miasta ludzie sie zbieraja i w jaki dzien. tu nie chodzilo o nazwe katowicka w nazwie tematu tylko o ten wyraz reaktywacja ktory wczesniej wyjasnilem co znaczy. Proponuje nazwij sobie twoj temat grupa jaworzniańska i okolice lub grupa jaworzno.
juz mozesz sie sam domyslec dlaczego w niektorych miejscach sie nie scigaja bo z niewiadomego zrodla sie o tym policja dowiedziala. pomysl za nim cos napiszesz
Chyba ten watek tak szybko sie nie skonczy jak myslalem, ale przynajmniej wszystko przedyskutujemy i wyciagniemy wnioski
GHOSTRIDER pisze:Polaczenie obu "GRUP" Nie wchodzi w rachube
czyli rozumiem nie beda to spoty klubowe tylko twoje wlasne prywatne spoty na które zapraszasz tylko i wylacznie osoby ktore ty chcesz. Klubowicze którzy przyjezdzaja na twoje spoty nie moga przyjechac na spoty katowickiej i odwrotnie. W takim razie traci to jakikolwiek charakter klubu.
ja w nic nie gralem wiec w nic nie wygralem. to chyba tobie sie wydaje ze robie ci pod gorke, a tak wcale nie jest. nawet chce przyjechac na twoj spot i zobaczyc jak jest.GHOSTRIDER pisze:Tak na marginesie. MERID WYGRALES..... Jak oto wam chodzilo prosze bardzo.
GHOSTRIDER jak teraz patrze na twoj temat to nawet nie wiem z jakiego miasta ludzie sie zbieraja i w jaki dzien. tu nie chodzilo o nazwe katowicka w nazwie tematu tylko o ten wyraz reaktywacja ktory wczesniej wyjasnilem co znaczy. Proponuje nazwij sobie twoj temat grupa jaworzniańska i okolice lub grupa jaworzno.
najlepiej zadzwon pod 112 i ich o tym poinformuj jak sie na swoich spotach bedziesz ustawialChcialem cos zmienic jak jezdzilem na spoty MERIDA Nie raz nie dwa zostalo to OLANE itp. Dam gupi przyklad jak kiedys napisalem o wyscigach na 1/4 mili zostalem ZJECHANY przez merida....
Poniewaz zagraza to bezpieczenstwu na drodze i bog wi co jeszcze. Co teraz panowie robia? Scigaja sie nie wazne gdzie bo niechcialem tego robic na miejscu bardzo uczeszczanym ale niewolno bylo teraz panowie MOGA.

juz mozesz sie sam domyslec dlaczego w niektorych miejscach sie nie scigaja bo z niewiadomego zrodla sie o tym policja dowiedziala. pomysl za nim cos napiszesz
Chyba ten watek tak szybko sie nie skonczy jak myslalem, ale przynajmniej wszystko przedyskutujemy i wyciagniemy wnioski

Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- homik123456
- fanatyk nissana
No byly chyba dwa spoty w gliwicach na ktore pare osob wpadlo, najpierw od was z katowic , Fer z gliwic i ja a na drugim tez jeszcze Jarzyn byl z zabrza i wiecej spotow juz nie bylo.merid pisze:Sceptycznie podchodze do tematu ghosta, bo juz troche poznalem sytuacje tworzac grupe gliwicka udowadniajac tym jak duzo klubowiczow jest na tamtym terenie naszemu klubowiczowi homikowi.
Wiec do mnie nikt pretensji nie moze miec bo ja jak powiedzialem tak bylem na jednym i drugim. Bo jak juz pisalem wczesniej do katowic za daleko mam i do GHOSTRIDER-a na spoty tez nie jezdze bo za daleko. Wiec sie juz nie bede wciskal w dyskusje miedzy wami.
Ale rozniez uwazam ze Sajmooon nie powinien sie udzielac w tym temacie skoro nie jest z tej okolicy i nigdy nie byl tutaj na zadnym spocie.
Ja do nikogo nie mam żadnych uwag, z mojej strony jest taka sytuacja, że może raz, może dwa razy do roku uda mi się skończyć pracę przed 18 w piątek i ciężko jest się ustawić na spota, kiedyś jak przyjechałem to o 21 byłem...
Po prostu jak mam czas to jadę w sobotę czy tam niedzielę na jakiś spot by pogadać, gdzieś pojeździć
Po prostu jak mam czas to jadę w sobotę czy tam niedzielę na jakiś spot by pogadać, gdzieś pojeździć

I chyba tylko i wyłącznie się o to rozchodzi..Fer pisze:Ja do nikogo nie mam żadnych uwag, z mojej strony jest taka sytuacja, że może raz, może dwa razy do roku uda mi się skończyć pracę przed 18 w piątek i ciężko jest się ustawić na spota, kiedyś jak przyjechałem to o 21 byłem...
Co do rajdowania po mieście, jak się to z głową robi to można

Słowo reaktywacja strasznie ugodziło godność Ori Grupy Śląskiej, i ot co całe zamieszanie w głównej mierze..
Postuluje za zmianą nazwy przez Ghosta na "Sobotnie Spotkania Grupy Pracującej w czasie niewymiarowym-ŚLĄSK"
Ponad to chciałbym napisać, że zachowujecie się jak typowi internetowi napinacze..
Jest możliwość zrobienia ankiety na temat tej całej sytuacji ? czy coś w ten deseń gdzie ludzie mogą odpowiedzieć anonimowo co by woleli (pisze tu o śląskich "związkowcach")
Przykład:
I - Czy jesteś za zmianą dnia spotkań Grupy Śląskiej?
II- Czy Jesteś za zniesieniem "modków" i zaangażowaniem jednego nowego?
III- Czy w ogóle jesteś zainteresowany połączeniem Grupy Śląśkiej..
Takie troche z dupy te przykłady .. Ale odpowiedź Tak/Nie anonimowo może dużo wyjaśnić ..
To tak samo jak się spotykam z 2 kumplami w piątek w barze przy piwie.. Tego grupą nie nazywamy bo nie zrzeszamy ludzi dookoła siebie tylko gadamy między sobą. Jeśli wiecie co mam na myśli.DiLGT pisze:Nie rob z siebie meczennika ktoremu ludzie zabraniaja robic spota w sobote. Nikt nie ma nic przeciwko temu, tyle ze robienie tego pod nazwa reaktywacja grupy slaskiej jest totalnie nie fair wobec ludzi ktorzy na te spoty jezdza i tworza fajna atmosfere, ktora chyba tylko Tobie nie pasuje.
Ostatnio zmieniony 2012-09-11, 17:10 przez Seboo991, łącznie zmieniany 1 raz.
Tico turbo soooooon

Tico turbo soooooon

ale byłem na tylko zaznaczym TYLKO 3 ogólopolskich... i Merida ludzie znają, Ghosta widziałem w tym roku tylko dlatego że kojarzę auto z opisu na forum... tak bym nie wiedział kto to jest... nie byłem na spocie fakt ( ale jak to się mówi challenge acceptedhomik123456 pisze: Ale rozniez uwazam ze Sajmooon nie powinien sie udzielac w tym temacie skoro nie jest z tej okolicy i nigdy nie byl tutaj na zadnym spocie.

nie zmienia to faktu że mnie jako zwykłego klubowicza pewne sprawy dziwią... nie umie się ktoś z kimś dogadać? To moja rada ambicja i charakter w kieszeń to jest klub i klub jest ważny żeby robić coś fajnego i nie tuzinkowego nie umie się ktoś z tym pogodzić to znaczy, oczywiście dla mnie, że wszystko jest mu obojętne i tylko on jest ważny ( czytaj egoista ).
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs

Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
- homik123456
- fanatyk nissana
Po pierwsze: Nie podoba mi się okreslenie Merida i spółki nie przypominam sobie żebyśmy byli wpisani do jakieś spółki wspólnie.
Po drugie: spoty są w piątki bo wiekszości tak pasuje np mnie. Weekendy mam do spotykania się z dziewczyną i rodziną gdzieś wyjechać albo co.
Po trzecie: na spotach zawsze coś się dzieje coś robimy itp ostatnio były trochę "nudniejsze" przez okres letni wakacyjny gdzie było miej ludzi itp
Po czwarte: Miałem ochote wpaść w jedną wolną sobote na twojego spota ale myśle że nie byłbym mile widziany. Jak niepotrafisz nawet zapytać jak na poboczu stałem czy czegoś nie potrzeba. A należysz do klubu Nissanzone ( przynajmiej tak masz auto obklejone ) Ja nosze bluze nissanzone i koszulki czym bym nie jeździł nawet w tym dniu... Bo to tu poznałem fajnych ludzi z którymi chetnie się spotykam typu Merid, Dilgt, Kepek, Nismo,Sadzak, Sajmon Solo itp ( sory jak kogoś pominąłem ). Nie nasza wina że poza spotami często się kontaktujemy ze sobą co się z nami dzieje co robimy itp
Nie spodobała mi się nazwa reaktywacja bo czego miałaby dotyczyć?
Nazwij sobie to jak chcesz Jaworznickie ( bo z tad jestes ) Katowickie itp spoty sobotnie czy jakos tak a nie proboj reaktywowac naprawiac czegos co istnieje i działa ok?
Po drugie: spoty są w piątki bo wiekszości tak pasuje np mnie. Weekendy mam do spotykania się z dziewczyną i rodziną gdzieś wyjechać albo co.
Po trzecie: na spotach zawsze coś się dzieje coś robimy itp ostatnio były trochę "nudniejsze" przez okres letni wakacyjny gdzie było miej ludzi itp
Po czwarte: Miałem ochote wpaść w jedną wolną sobote na twojego spota ale myśle że nie byłbym mile widziany. Jak niepotrafisz nawet zapytać jak na poboczu stałem czy czegoś nie potrzeba. A należysz do klubu Nissanzone ( przynajmiej tak masz auto obklejone ) Ja nosze bluze nissanzone i koszulki czym bym nie jeździł nawet w tym dniu... Bo to tu poznałem fajnych ludzi z którymi chetnie się spotykam typu Merid, Dilgt, Kepek, Nismo,Sadzak, Sajmon Solo itp ( sory jak kogoś pominąłem ). Nie nasza wina że poza spotami często się kontaktujemy ze sobą co się z nami dzieje co robimy itp
Nie spodobała mi się nazwa reaktywacja bo czego miałaby dotyczyć?
Nazwij sobie to jak chcesz Jaworznickie ( bo z tad jestes ) Katowickie itp spoty sobotnie czy jakos tak a nie proboj reaktywowac naprawiac czegos co istnieje i działa ok?
Octavia 3RS 2.0TSI 250km
BMW F30 316i 136 mods 210/320
Seboo991 jestes tak nowym uzytkownik ze ty nawet nie wiesz co w grupie sie wczesniej działo, a twoje wypowiedzi sa takie jak starego wyjadacza chleba. Byles raz na spocie i teraz pewnie bazujesz na historiach GHOSTRIDERa.
ad. II w tej kwesti nie mam nic do powiedzenia
ad. III Grupa slaska jest polaczone tylko trafil sie odlam GHOSTRIDER, który nawet nie mysli aby sie pogodzic z innymi. Tylko pamietaj ze w kupie siła. Taki rozejm i zmiana twojego nastawienia moglaby wyjsc na lepsze
!!!
Moze pomyśl o wlasnym forum. Tylko tutaj rodzi sie pytanie po co jak nikt tam nie bedzie wchodzil, bo potrzeba znajomych do stworzenia dobrego forum. Kolejny raz napisze ci pojdz w inna strone i dogadaj sie z nami, bo ja nie pamietam aby cos takiego bylo z twojej strony. Archiwum jest wiec kazdy moze przejzec twoje dogadywanie sie z nami 
ad. I zmiana byla, ale skad ty mozesz o niej wiedziec jak jeszcze ciebie w klubie nie bylo. Do calej reszty. Była kiedyś zmiana daty spotow i uwierzcie, ze w weekend ludzie maja swoje sprawy i nie maja czasu. Taka madra osoba jak slaws która kiedys ustalila ten termin utrzymuje sie do dnia dzisiejszego z jakiegos powodu.Seboo991 pisze:I - Czy jesteś za zmianą dnia spotkań Grupy Śląskiej?
II- Czy Jesteś za zniesieniem "modków" i zaangażowaniem jednego nowego?
III- Czy w ogóle jesteś zainteresowany połączeniem Grupy Śląśkiej..
ad. II w tej kwesti nie mam nic do powiedzenia
ad. III Grupa slaska jest polaczone tylko trafil sie odlam GHOSTRIDER, który nawet nie mysli aby sie pogodzic z innymi. Tylko pamietaj ze w kupie siła. Taki rozejm i zmiana twojego nastawienia moglaby wyjsc na lepsze

No u nas tez przyjezdzaja innymi autami i nie mamy nic przeciwko. No ale ty niestety nie wiesz poniewaz nie byles i najwiecej gadaszGHOSTRIDER pisze:MERIDKU Do nas na spoty byle kto moze przyjechac nawet maluchem mlody tico jezdzi dla mnie to licza sie ludzie. Ale 1 warunek normalna atmosfera a nie buradztwo chamstwo i brak kultury rozumcie se to jak i kto chce.........

Widzimy ze dalej czytasz miedzy wyrazami. Chodzi nam o slowo reaktywacjaGHOSTRIDER pisze:Ludzie dajcie wy sobie wszyscy siana nie poto to zrobilem. Zmienilem nazwe a wy dalej piszecie jakies BZDETY co to jest temat do robienia AFER? Bo on costam a tamtem costam?

Chcialbym zauwazyc ze oni nie maja ciebie w grupie, a to jest naprawde 50 %. Jak widzimy po tych wszystkich twoich postach wynika, że nie masz zadnych konkretnych argumentow tylko negacja, negacja i jeszcze raz negacja. Zacznij od siebie i wtedy moze beda efektyGHOSTRIDER pisze:Zgrana ekipa np jak grupa lodzka a nie taki burdel jak u nas byl i zreszta sie robi.

moze nie spolka, ale grupa ktora utrzymuje sie juz wiele lat. Niektorzy przychadza i odchodza, a oni zostali tak jak i sadzak, nismoman, arias, fer i kempek. Jak maja czas to przyjezdzaja. Skompletuj taka ekipe ktora sie trzyma tyle lat to bede ci gratulowal. Tutaj dla przykladu napisze o twoim bylym koledze ze 100 NX z ktorego sie smiales i z tego co pamietam juz sie nie zadajecie. Kolejny przyklad Ryan, który dojezdzal z daleka i raz przyjechal z dziewczyna która wysmiales. Niestety ryan juz nie przyjezdza, ale mamy kontakt dalej z nim i wiemy ze z ta sama dziewczyna ma dziecko. Wiec jak sam widzisz ciezko ci bedzie zebrac tylu ludzi, bo jak juz wczesniej sebo napisal z jego tico tez sie JUZ smiejeszGHOSTRIDER pisze:merida i spolki

Tutaj sie nie zgodze ze maja twoj numer poniewaz ty dzwonisz z zastrzezonego i pewnie mi zaraz napiszesz ze nie rozdajesz numeru byle komu. Przykladu tu nie bede dawal na forum, ale przypomnij sobie ogolnopolskiGHOSTRIDER pisze:a jak ktos sie bedzie chcial ustawic numer moj ma w sobote wiadomo gdzie a jak nie to ja bede pisal po ludziach i sadze iz spoty beda nadal w formie takiej czy innej.

Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Może jestem nowicjuszem na tym forum aczkolwiek wszystkie moje wypowiedzi są oparte o obserwacje, a że lubię obserwować to i wyciągam wnioski i się wypowiadam, w końcu od tego jest forummerid pisze:Seboo991 jestes tak nowym uzytkownik ze ty nawet nie wiesz co w grupie sie wczesniej działo, a twoje wypowiedzi sa takie jak starego wyjadacza chleba. Byles raz na spocie i teraz pewnie bazujesz na historiach GHOSTRIDERa.

Mimo wszystko jak, nawet jakby stosunki między Ghostem a resztą świata się pozmieniały na +, to tak czy siak jesteśmy w kropce bo Sobota wielu z Grupy Śląskiej nie pasuje

Tak zrozumiałem słowa SiwoL'a
Tico turbo soooooon

Tico turbo soooooon

Seboo991 pisze:to tak czy siak jesteśmy w kropce bo Sobota wielu z Grupy Śląskiej nie pasuje
Nie grupie slaskiej tylko 50 % spoleczenstwa cos robi. Przyjdzie zima ja kazda sobote jestem w gorach i nie bede specjalnie odmawial sobie jednej soboty zeby przyjechac na spot. Nie ukrywam ze piatek to tez nie jest odpowiedni dzien dla kazdego, ale po prostu czym wiecej spotow tym mniej ludzi. Wiemy to po cotygodniowych z ktorych zrezygnowalismy

To tak samo jak ja obserwuje rozmowe dwoch dziewczyn w pubieSeboo991 pisze:wszystkie moje wypowiedzi są oparte o obserwacje, a że lubię obserwować to i wyciągam wnioski i się wypowiadam, w końcu od tego jest forum

Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Heh, myślę, że wiesz co miałem na myślimerid pisze:To tak samo jak ja obserwuje rozmowe dwoch dziewczyn w pubieSeboo991 pisze:wszystkie moje wypowiedzi są oparte o obserwacje, a że lubię obserwować to i wyciągam wnioski i się wypowiadam, w końcu od tego jest forum

To jest jakieś konstruktywne rozwiązanie problemu dwóch Grup? Darując sobie już gadkę o słowie Reaktywacja.
Tico turbo soooooon

Tico turbo soooooon

- agnes181jaw
- nowy na forum
merid pisze:moze nie spolka, ale grupa ktora utrzymuje sie juz wiele lat. Niektorzy przychadza i odchodza, a oni zostali tak jak i sadzak, nismoman, arias, fer i kempek. Jak maja czas to przyjezdzaja. Skompletuj taka ekipe ktora sie trzyma tyle lat to bede ci gratulowal. Tutaj dla przykladu napisze o twoim bylym koledze ze 100 NX z ktorego sie smiales i z tego co pamietam juz sie nie zadajecie. Kolejny przyklad Ryan, który dojezdzal z daleka i raz przyjechal z dziewczyna która wysmiales. Niestety ryan juz nie przyjezdza, ale mamy kontakt dalej z nim i wiemy ze z ta sama dziewczyna ma dziecko. Wiec jak sam widzisz ciezko ci bedzie zebrac tylu ludzi, bo jak juz wczesniej sebo napisal z jego tico tez sie JUZ smiejesz![]()
Tutaj sie nie zgodze ze maja twoj numer poniewaz ty dzwonisz z zastrzezonego i pewnie mi zaraz napiszesz ze nie rozdajesz numeru byle komu. Przykladu tu nie bede dawal na forum, ale przypomnij sobie ogolnopolskiMoze pomyśl o wlasnym forum. Tylko tutaj rodzi sie pytanie po co jak nikt tam nie bedzie wchodzil, bo potrzeba znajomych do stworzenia dobrego forum. Kolejny raz napisze ci pojdz w inna strone i dogadaj sie z nami, bo ja nie pamietam aby cos takiego bylo z twojej strony. Archiwum jest wiec kazdy moze przejzec twoje dogadywanie sie z nami
Z racji tego że jestem narzeczoną GHOSTA miałam się nie wypowiadać ale mam już serdecznie dość.
Merid osobiście nie miałam do Ciebie absolutnie nic, zanim wybrałam się na pierwszy spot zastanawiałam się skąd takie opinie na Twój temat. No i już wiem.
Wypowiadasz się że Ghost wyśmiał dziewczyne czyjąś- ok nie bronie GO ale może przypomnisz sobie jak sam się zachowujesz? Na pierwszym spocie nie przywitałeś się ze mną, na ogólnopolskim gdyby Ci Ghost nie zwrócił uwagi że wypadało by się przywitać ze wszystkimi to też byś mi nie powiedział a to TY podeszłeś do grupki w której staliśmy a do mnie odwróciłeś się bezczelnie dupą (sorry ale inaczej naprawde nie można). Jak pojechaliśmy na ogólnopolskim na lotnisko też nie raczyłeś powiedzieć głupiego "hej" tylko umiałeś się odezwać jak czegoś ode mnie chciałeś - mianowicie żebym Ci filmik nagrała itp. Jak przyjechaliśmy po linke do ręcznego też sie nie przywitałeś - Siwol jakoś potrafił podejść i zauważyć że tam jestem.I żeby nie było - nie wymagam ukłonów po pas ale na litość zachowajmy choć odrobine kultury.
Wiesz kiedy się chciałeś dogadać? jak na ogólnopolskim byłeś już nieźle wstawiony.
Mam jeszcze niestety jedno ale... Panie Siwol śmiesz pisać na forum że byłbyś niemile widziany na spotach Ghosta - naprawde się dziwisz? Po tekście "chyba Ci dziewczyna nie daje" ? (wypowiedź usunięta przez administratora). Wiesz kłucicie się między sobą a TY mieszasz w to mnie i to jeszcze takim tekstem. Nie przypominam sobie żebym w jakikolwiek sposób komentowała to co robisz lub nie robisz ze swoją dziewczyną.
Tak bardzo najeżdzacie na Ghosta a sami co robicie? Pan Moderator ignoruje mnie, Pan Siwol obraża. O innych, poza tymi którzy przyjeżdzją do nas w soboty niestety się nie mogę wypowiedzieć bo nikt tam ze mną nie rozmawiał. Ja rozumie ze nie każdy się musi lubieć itp ale nawet mnie nie znaliście a ignorancja była taka że masakra.
Nie wiem czy tak traktujecie wszystkie dziewczyny czy tylko mnie ale mimo że lubie posłuchać i porozmawiać na temat autek odechciało mi się Waszych spotów.
Nie chciałem tego tak załatwiać. Nie chciałem żeby dotknęło to Ciebie. Za to Przepraszam. Miała to być przytyczka do Ghosta za to jak na mnie najeżdżał, z nie wiadomo jakich powodów. Wiesz ze nic do was nie miałem. Jak was gdzieś spotkałem czy zauważyłem to potrafiłem podjechać i powiedzieć "cześć". Ale na siłe nie będę komuś do "tyłka" wchodził.agnes181jaw pisze:[
Mam jeszcze niestety jedno ale... Panie Siwol śmiesz pisać na forum że byłbyś niemile widziany na spotach Ghosta - naprawde się dziwisz? Po tekście "chyba Ci dziewczyna nie daje" ? (wypowiedź usunięta przez administratora). Wiesz kłucicie się między sobą a TY mieszasz w to mnie i to jeszcze takim tekstem. Nie przypominam sobie żebym w jakikolwiek sposób komentowała to co robisz lub nie robisz ze swoją dziewczyną.
Tak bardzo najeżdzacie na Ghosta a sami co robicie? Pan Moderator ignoruje mnie, Pan Siwol obraża. O innych, poza tymi którzy przyjeżdzją do nas w soboty niestety się nie mogę wypowiedzieć bo nikt tam ze mną nie rozmawiał. Ja rozumie ze nie każdy się musi lubieć itp ale nawet mnie nie znaliście a ignorancja była taka że masakra.
Nie wiem czy tak traktujecie wszystkie dziewczyny czy tylko mnie ale mimo że lubie posłuchać i porozmawiać na temat autek odechciało mi się Waszych spotów.
Peace
Octavia 3RS 2.0TSI 250km
Cześć
Tyle odemnie jako osoby, która po kilku miesiącach egzystencji w klubie, wolała się napić w piątkowy wieczór piwa w domu niż jechać na spot "GŚ"
Zaraz zostanę zrównany z ziemią jak meczety islamskie w Jerozolimie podczas krucjat, bo działam na szkodę GŚ. Mam tak zrytą osobowość przez literaturę ze szkolnych lat, że popre wroga jeśli tylko mówi prawdę i nie rzuca słów na wiatr. Zatem w kwestii wyjaśnienia:
Po naszym WSPÓLNYM, ataku na francuskie alpy w tym roku, zwyczajnie nie chce Cie widzieć, co by sobie problemów nie narobić, ponieważ nie należę do osób z dużą cierpliwością na przepychanki słowne. Żyliśmy we 4 w apartamencie, z którego na każdym kroku robiłeś CHLEW: począwszy od włażenia do apartamentu jak świnia do zagrody, będąc obśnieżony jak bałwan, kiedy inni przed wejściem kulturalnie się wytrzepali. Poprzez rozrzucanie swoich przemoczonych skarpet, kalesonów, zużytych chusteczek czy brudnych majtek po kąpieli po całym pokoju, w którym jedliśmy i gotowaliśmy, oraz jak to zawsze idzie w parze zmywaniu po sobie (jak gotowaliśmy to siedziałeś przy stole i czekałeś aż Ci wleją do koryta). Pomijając fakt, że słowa "proszę, dziękuję, przepraszam" są Ci obce a "Daj" to chiński sprzedawca jaj. Nawet tu nie będę zadawał pytań retorycznych o dobrym wychowaniu. Bo jak dla mnie to Cie znaleźli zahibernowanego obok mamuta w lodach Arktyki.

Pozdrawiam szanowną administracje, forum, weźcie sobie ten post do serca.. Pewnie sobie pomyślicie, że jestem napinaczem sieciowym... Tak jestem zadymiarzem, wysokim rangą szydercą głupoty ludzkiej i niszczycielem wszelkich wypowiedzi mijających się z prawdą. Jestem aktywny na kilku forach, ale to mi najbardziej przypadło do gustu mimo że kupiłem sobie inne auto... nie bez powodu codziennie przekopuje się przez stosy Nysek w dziale prezentacji śledząc co nowego stworzyli nasi użytkownicy. Ramke klubową na tablice zachowam sobie na pamiątke jako jedyne pozytywne wspomnienie z mojej obecności na spotach GrupyŚląskiej.

-Skoro już go tak atakujecie... nie znam kolegi, tylko raz się z nim na żywo widziałem i to przelotem. Za to sporo się nasłuchałem od Merida o nim, ale jednym uchem to wpuszczałem, drugim wypuszczałem bo jak nie znam człowieka to nie oceniam. Zawsze są 2 strony medalu, ale to wyjdzie później. Chociaż zastanawiałem się dlaczego jak dupek bez słowa odjechał.Seboo991 pisze:Nie ukrywam i wiem, że Ghost~ od dziciaka krytykuje, krytykować lubi i krytykować będzie, cóż każdy ma swój charakter, którego się nie zmieni.
-Nikt nikogo nie buntuje, po prostu ludzie otwierają oczymimier pisze:Merid, GHOSTRIDER jeżeli macie buntować ludzi przeciwko sobie tylko przez to, że za sobą nie przepadacie to lepiej dać sobie spokój
-Dam sobie lewe jądro uciąć, że to jest akurat najmniejszy problemSeboo991 pisze:...bo to jedemu nie pasuje piątek a to drugiemu nie podejdzie sobota...
-Nie można mu tego wypominać i za to negować, dobrze wiedział żeby z benzyną do ognia nie podchodzić.merid pisze:Nikt nie bronil ghostowi przyjezdzac na spoty do nas. To była jego decyzja.
-Mam jeszcze filmy z okresu jesieni 2011, razem z Sajmonem na prawym fotelu śle Ci serdeczne pozdrowienia DiLGTGHOSTRIDER pisze: Chcialem cos zmienic jak jezdzilem na spoty MERIDA Nie raz nie dwa zostalo to OLANE itp. Dam gupi przyklad jak kiedys napisalem o wyscigach na 1/4 mili zostalem ZJECHANY przez merida....
Poniewaz zagraza to bezpieczenstwu na drodze i bog wi co jeszcze. Co teraz panowie robia? Scigaja sie nie wazne gdzie bo niechcialem tego robic na miejscu bardzo uczeszczanym ale niewolno bylo teraz panowie MOGA.
-Najpierw zapraszacie, sraty taty, a potem zastanawiacie się czemu Gh0st nie chce do was przyjeżdżać... Po co? żeby stać i się gapić jak ciele w malowane wrota? Nie wiem czemu, ale przesłanie "powodzenia" w waszym wydaniu wali szyderstwem na odległość.DiLGT pisze:Na spocie sie do Pana nie odzywalem bo nie mialem o czym rozmawiac. Tak wic przepraszam ze w ogóle sie zabralem glos w tej sprawie. Powodzenia w tworzeniu spotow sobotnich.
-Nikt nikomu niczego zabronić nie może, skoro na spotach Gh0sta są ludzie, którzy spotowali razem z Tobą, a już tego nie robią to najwidoczniej się na Tobie poznali. A co do charakteru spotu jako Klubowego, skoro u niego są kierowcy nissanów, których Ty nie gościłeś to znaczy, że potrafi promować całą idee spotykania się pod hasłem NissanZone.plmerid pisze: czyli rozumiem nie beda to spoty klubowe tylko twoje wlasne prywatne spoty na które zapraszasz tylko i wylacznie osoby ktore ty chcesz. Klubowicze którzy przyjezdzaja na twoje spoty nie moga przyjechac na spoty katowickiej i odwrotnie. W takim razie traci to jakikolwiek charakter klubu
-Sad, but TRUE..GHOSTRIDER pisze:Nigdy tego nie uwazalem za fajne spoty a wrecz przeciwnie jak mlody napisal za spotkania 3 kolegow + osoby postronne pod powiedzonkiem KLUB NISSANA
-Coś w tym jestGHOSTRIDER pisze:MERIDKU... Ale 1 warunek normalna atmosfera a nie buractwo <-(pozwoliłem sobie poprawić) chamstwo i brak kultury
DiLGT pisze:...tworza fajna atmosfere, ktora chyba tylko Tobie nie pasuje.
SiwoL pisze:Bo to tu poznałem fajnych ludzi z którymi chetnie się spotykam typu Merid, Dilgt, Kepek, Nismo,Sadzak, Sajmon Solo itp ( sory jak kogoś pominąłem )
-K**** mać! Fajna atmosfera to może być na nowo odkrytych planetach przez teleskop Hubble'a. Dobrze pamiętam jak to na ostatnim "naszym wspólnym" spocie w nieobecności Sajmona (Solo bez niego nie przyjedzie), rąbaliście mu dupe równo, c*** was to interesuje z kim i jak sobie chłopak życie układa? -Darze go szacunkiem i jak słyszę takie szyderstwa to scyzoryk mi sie w kapsie otwiera... rozumiem, że każdy człowiek lubi sobie poobgadywać innych, ale wasza interpretacja pojęcia "fajna atmosfera" pozostawia obrzydliwy niesmak.SiwoL pisze:Po trzecie: na spotach zawsze coś się dzieje coś robimy itp ostatnio były trochę "nudniejsze" przez okres letni wakacyjny gdzie było miej ludzi itp
-Grupa Śląska to HappyThreeFriends, ludzie się nie zmieniają i obawiam się, że wspólne spotkanie było by równie owocne co polemika wierzącego i ateisty.merid pisze:ad. III Grupa slaska jest polaczone tylko trafil sie odlam GHOSTRIDER, który nawet nie mysli aby sie pogodzic z innymi. Tylko pamietaj ze w kupie siła. Taki rozejm i zmiana twojego nastawienia moglaby wyjsc na lepsze
Tyle odemnie jako osoby, która po kilku miesiącach egzystencji w klubie, wolała się napić w piątkowy wieczór piwa w domu niż jechać na spot "GŚ"
Zaraz zostanę zrównany z ziemią jak meczety islamskie w Jerozolimie podczas krucjat, bo działam na szkodę GŚ. Mam tak zrytą osobowość przez literaturę ze szkolnych lat, że popre wroga jeśli tylko mówi prawdę i nie rzuca słów na wiatr. Zatem w kwestii wyjaśnienia:
-Tak naprawdę to sam sobie stworzyłeś takiego wroga, sam powinieneś zacząć od siebie bo motto: "Boże strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami sam sobie poradze" w Twoim przypadku jest jak w krzywym zwierciadle.merid pisze:Chcialbym zauwazyc ze oni nie maja ciebie w grupie, a to jest naprawde 50 %. Jak widzimy po tych wszystkich twoich postach wynika, że nie masz zadnych konkretnych argumentow tylko negacja, negacja i jeszcze raz negacja. Zacznij od siebie i wtedy moze beda efekty
Po naszym WSPÓLNYM, ataku na francuskie alpy w tym roku, zwyczajnie nie chce Cie widzieć, co by sobie problemów nie narobić, ponieważ nie należę do osób z dużą cierpliwością na przepychanki słowne. Żyliśmy we 4 w apartamencie, z którego na każdym kroku robiłeś CHLEW: począwszy od włażenia do apartamentu jak świnia do zagrody, będąc obśnieżony jak bałwan, kiedy inni przed wejściem kulturalnie się wytrzepali. Poprzez rozrzucanie swoich przemoczonych skarpet, kalesonów, zużytych chusteczek czy brudnych majtek po kąpieli po całym pokoju, w którym jedliśmy i gotowaliśmy, oraz jak to zawsze idzie w parze zmywaniu po sobie (jak gotowaliśmy to siedziałeś przy stole i czekałeś aż Ci wleją do koryta). Pomijając fakt, że słowa "proszę, dziękuję, przepraszam" są Ci obce a "Daj" to chiński sprzedawca jaj. Nawet tu nie będę zadawał pytań retorycznych o dobrym wychowaniu. Bo jak dla mnie to Cie znaleźli zahibernowanego obok mamuta w lodach Arktyki.
Chwała Ci za to, że tylko obserwujesz i niech nas ręka boska chroni od Twojego potomstwa.merid pisze:To tak samo jak ja obserwuje rozmowe dwoch dziewczyn w pubie

Pozdrawiam szanowną administracje, forum, weźcie sobie ten post do serca.. Pewnie sobie pomyślicie, że jestem napinaczem sieciowym... Tak jestem zadymiarzem, wysokim rangą szydercą głupoty ludzkiej i niszczycielem wszelkich wypowiedzi mijających się z prawdą. Jestem aktywny na kilku forach, ale to mi najbardziej przypadło do gustu mimo że kupiłem sobie inne auto... nie bez powodu codziennie przekopuje się przez stosy Nysek w dziale prezentacji śledząc co nowego stworzyli nasi użytkownicy. Ramke klubową na tablice zachowam sobie na pamiątke jako jedyne pozytywne wspomnienie z mojej obecności na spotach GrupyŚląskiej.
- homik123456
- fanatyk nissana
agnes181jaw
no ladnie podsumowane i mozna powiedziec duzo wiecej z tego wiadomo niz wczesniej. A co do merid-a to moze dla ciebie taki byl bo nie zauwazylem aby byl w jakis sposob nieprzyjemny dla mojej narzeczonej lub siostry jak bylem na spotach z nimi w gliwicach.

Ostatnio zmieniony 2012-09-11, 20:06 przez homik123456, łącznie zmieniany 2 razy.
- agnes181jaw
- nowy na forum
No widzisz nie chciałeś a tak załatwiłeś.
Na Ghosta każdy potrafi coś powiedzieć a sami dopiero po czasie myślicie co robicie.
Miło że choć po tak długim czasie przeprosiłeś.
Niestety nadal uważam że było to bardzo nie fer i nie dziw się że oboje nie bylibyśmy skłonni do uprzejmej rozmowy z Tobą bo jak widać "siadłeś " na mnie mimo iż wydawało mi się że jestem wobec Ciebie wporządku.
Przestańcie już wypominać sobie nawzajem co kto robił czy powiedział nie tak.
Nazwa grupy zmieniona - WSZYSTKICH chętnych zapraszamy.
Jeśli ewentulnie nie znacie nr telefonu do Ghosta piszcie na PW.
Na Ghosta każdy potrafi coś powiedzieć a sami dopiero po czasie myślicie co robicie.
Miło że choć po tak długim czasie przeprosiłeś.
Niestety nadal uważam że było to bardzo nie fer i nie dziw się że oboje nie bylibyśmy skłonni do uprzejmej rozmowy z Tobą bo jak widać "siadłeś " na mnie mimo iż wydawało mi się że jestem wobec Ciebie wporządku.
Przestańcie już wypominać sobie nawzajem co kto robił czy powiedział nie tak.
Nazwa grupy zmieniona - WSZYSTKICH chętnych zapraszamy.
Jeśli ewentulnie nie znacie nr telefonu do Ghosta piszcie na PW.
- homik123456
- fanatyk nissana
- homik123456
- fanatyk nissana
- homik123456
- fanatyk nissana
- Dreams
- fanatyk nissana
- Kontakt:
To i ja sie dołacze do tematu jak prawda na jaw....
Ja sie wypisalem z grupy slaskiej dlaczego? na forum z klubowiczow jak ktos potrzebuje z czyms pomocy to mozna zaczepnac rady lub otrzymac pomoc po to jest te klub marki nissan ale jak prosilem o pomoc grupy slaskiej ze 3 razy to zostalem OLANY doslownie OLANY jezeli by miedz soba cos potrzebowali jak wyzej zostalo napisane SiwoL, merid, i DilGt, to owszem pomoc zostanie udzielona wiec moje zdanie jest takie a nie inne to nie jest grupa to jest spolka i moge powiedziec cos na ten temat bo ten temat zekomo grupy slaskiej mnie tez dotkną. Dlatego to co czytam to mnie smieszy...
Grupa czestochowska czy Lodzka mozecie sie na nich wzorowac (Grupa Śląska) wymienilem tylko te grupy ktore znam lub poznalem bez urazy dla innych Grup oczywiscie:P Bo u was grupa to 3 osoby z tego co widze....

Ja sie wypisalem z grupy slaskiej dlaczego? na forum z klubowiczow jak ktos potrzebuje z czyms pomocy to mozna zaczepnac rady lub otrzymac pomoc po to jest te klub marki nissan ale jak prosilem o pomoc grupy slaskiej ze 3 razy to zostalem OLANY doslownie OLANY jezeli by miedz soba cos potrzebowali jak wyzej zostalo napisane SiwoL, merid, i DilGt, to owszem pomoc zostanie udzielona wiec moje zdanie jest takie a nie inne to nie jest grupa to jest spolka i moge powiedziec cos na ten temat bo ten temat zekomo grupy slaskiej mnie tez dotkną. Dlatego to co czytam to mnie smieszy...

- Dreams
- fanatyk nissana
- Kontakt:
ale to inna sytulacja byla bo ty wtedy w grupie slaskiej juz nie byles wiec sam widzisz;p a tez bym do ciebie z checia wpadl na spota:P a jak fure skoncze to wrzuce fote jest troche szybsza dzisiaj sie przejechalem zaje....GHOSTRIDER pisze:Pozdrawiamy DREAMSA Ghost + agnes Ps. dupsko ci zawiozlem do lodzi po mega fure wiec nie marudz ze ten slask taki znow zly P:P Ale bylo GRUBO i warto bylo sie przejechac. Ty wezno sie pochwal tak w ogóle tym swoim bolidem costy tam naplodzil najlepszego