czy Ty mówisz o zlocie, który ja robie?killer2000 pisze:ja już jestem na liście almerkowo-zlotowej , nie żle luda się tam juz zapisało watacha nie zła będzie jeszcze my przyjedziemy naszą nissanową wataszką to już wogóle kocioł bedzie
Łódzka Grupa
-
Saffira
- killer2000
- fanatyk nissana
Ja jak już mówiłem jestem za.scubzik pisze:Jak wiecie (albo i nie) w ostatni "łikend" sierpnia organizowany jest zlot Almery w Arturówku na którym pojawią się przedstawiciele z całego "Polanda" (w tym znana i lubiana Ciocia Saffira
)
Maro proponuje (a ja jestem mega za !) aby odwiedzić "almerowców" na zlocie i zintegrować się wspólnie . .i pokazać gościnność łódzką
Czy ktoś jest chętny na takiego "special spota? " CO WY NA TO
A może rzeczywiście lepiej po wakacjach?scubzik pisze: PS: a może połączyć organizację rekordspota i odwiedzin u Almerowców ?
Kto dzisiaj wpada na spota? I ktoś z niego jedzie na d?
- killer2000
- fanatyk nissana
-
primeraP10
- fanatyk nissana
-
Saffira
grozisz mi?killer2000 pisze:tyle luda
proste zasady - ja się szanuje, zrobiłam co mogłam, robię nadal (coś tam mam nadzieje uda mi się dodać), a kto będzie ogólnikowo mówiąc niegrzeczny to ja się szczypać nie bede-klucze do kieszeni i zapraszam policje...
ja chcę aby 24-26 sierpnia w Arturówku przebiegł sympatycznie, radosnie, pozytywnie... żeby nic nikomu złego się nie stalo (i po to też mam regulamin)
oooooooooooo Scubzik i Maro zaplusowaliscubzik pisze:Na prośbę MARO
Jak wiecie (albo i nie) w ostatni "łikend" sierpnia organizowany jest zlot Almery w Arturówku na którym pojawią się przedstawiciele z całego "Polanda" (w tym znana i lubiana Ciocia Saffira
)
Maro proponuje (a ja jestem mega za !) aby odwiedzić "almerowców" na zlocie i zintegrować się wspólnie . .i pokazać gościnność łódzką
Czy ktoś jest chętny na takiego "special spota? " CO WY NA TO
- killer2000
- fanatyk nissana
-
ainkaa
Jeszcze raz dzięki ekipa za tak liczne przybycie. Bardzo cieszę się, że impreza wam się podobała. Obiecuję więc, że o każdej następnej będę wrzucał wam info.
A żeby nie rzucać słów na wiatr...

http://www.facebook.com/events/327465867343746/
P.S.
Mam też nadzieję, że w równie licznej (a może nawet liczniejszej) grupie, zawitacie na czwartkowe spoty.
A żeby nie rzucać słów na wiatr...

http://www.facebook.com/events/327465867343746/
P.S.
Mam też nadzieję, że w równie licznej (a może nawet liczniejszej) grupie, zawitacie na czwartkowe spoty.
Nahh, postaram się dojechać. Zależy w jakim stanie będzie setka. 
BTW, dzisiaj został w końcu ogarnięty wydech, znowu normalnie pracuje i nie drze japy jak głupi.
W końcu ustawiony został też zapłon i można już normalnie jeździć.
O dziwo jak mechanior zajrzał dzisiaj pod auto to mówi, że progi są dobre, ale trzeba podłogę obejrzeć i pospawać wzmocnienia. Jest szansa, że jutro zacznę rozbierać wnętrze, a w czwartek zacznie się robota. Pora w końcu wziąć się za podłogę.
I na spota w niedzielę wpadnę już Nyską, najwyżej wyglądającą jak wydmuszka Wronka(chyba, że będzie zbyt dziurawo jeszcze). 
BTW, dzisiaj został w końcu ogarnięty wydech, znowu normalnie pracuje i nie drze japy jak głupi.
to skoro domki nie to może jednak namioty w Treście lub gdzieś tam
jak dla mnie i Zarzęcin może być
pamiętam tam swój pierwszy mini zlocik i to jeszcze auta nie miałam tylko Neptune przygarnął wtedy kropki
i od tego zaczęła się moja przygoda
Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX
Primera P11 2.0 SLX+T(spalona)
Primera P11 2.0SLX
Primera P11 2.0 SLX+T(spalona)
- killer2000
- fanatyk nissana
- killer2000
- fanatyk nissana
-
primeraP10